IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    За Бургас съм сигурен, че си прав. Бойко наля много пари там. Европейски де.
    Ама постоянно се хвалите с "построеното", само дето парите за капитално строителство при Бойко са три пъти по-малко отколкото при Станишев. Говоря за пари от бюджета за капитално строителство. И не ми разправяй че са ги "откраднали". Ако ги бяха откраднали, защо Цецовата полиция не ги хвана? Нали Цецо ръководеше пряко и полицията и прокуратурата, както и част от съдиите. Що не ги хвана и не ги осъди? Що?
    Ами не е само в Бургас, а и на много други места.
    И както няколко пъти повторих кризата е СВЕТОВНА, това, че намалели парите за капиталово строителство е напълно в синхрон със световната икономическа обстановка. По същия начин намалахя и в много други страни от ЕС и не само от ЕС.
    Викаш парите за капитално строителство три пъти по малко, а построеното три пъти повече
    Пък кой как е ръководел и полиция и прокуратура са глупости. Ако имаш конкретни ФАКТИ бегом при сестра галева с удоволствие би приела някой анонимен сигнал

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Преди няколко дни го обсъждахме:
      Новият приоритет на новото управление ще бъде жп инфраструктурата и високоскоростните влакове, а не пътната такава.

Та затуй те предупреждавам. Да не губим активни участници в темата. Първо гледай какъв е машиниста и после качвай семейството си на влака.
      Не бери грижа за влаковете. На мен влакове не ми трябват.

Правиш се на интересен, ама не си.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Само че Орешака готви мерки срещу контрабандата на алкохол и цигари,както и селските казани....
        Чудя се дали и ти не си ударил няколкостотин грама (милилитра, за да бъда точен ), а и явно не носиш на пиене, щом пишеш подобни глупости.

Все едно сега Форекс Майсторчето да ми напише нещо за физическото и още инвестиционното златце.

П.П. Най-ми харесваш за мерките срещу "селските казани". Че нали това му е електоратът, бе, аланкоолу?
        Last edited by anon6706; 26.07.2013, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Шумен не е България
          По времето на Бойко освен центъра в Шумен се направиха и много много много други неща.
          Вие ми се хвалите, че тройната коалиция сменила тръби ама не направила центъра.
          Заповядай в Бургас да видиш града как цъфна за тези години. Мои познати от чужбина които не са идвали буквално не могат да го познаят.
          И това не е лъжа, а нещо което хората виждат пипат ползват с удоволствие и усмивка.
          И го изразиха на изборите макар всичката пумия която бе излята от страна на промити червени мозъци.
          За Бургас съм сигурен, че си прав. Бойко наля много пари там. Европейски де.
          Ама постоянно се хвалите с "построеното", само дето парите за капитално строителство при Бойко са три пъти по-малко отколкото при Станишев. Говоря за пари от бюджета за капитално строителство. И не ми разправяй че са ги "откраднали". Ако ги бяха откраднали, защо Цецовата полиция не ги хвана? Нали Цецо ръководеше пряко и полицията и прокуратурата, както и част от съдиите. Що не ги хвана и не ги осъди? Що?

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
            .....Целувки, в темата ви вече не влизам!
            До следващото напиване,нали?!.....

Само че Орешака готви мерки срещу контрабандата на алкохол и цигари,както и селските казани....Ще си спомняте с умиление за Крадлиф Ваню (Таноффф) - мъка,мъка....Ах,колко е тъжно да си хем тъп,хем гербер......
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А ти си сигурен, че ще я дочакаш?
              Какво изобщо искаш да кажеш с този пост?
              Преди няколко дни го обсъждахме:
              Новият приоритет на новото управление ще бъде жп инфраструктурата и високоскоростните влакове, а не пътната такава.

Та затуй те предупреждавам. Да не губим активни участници в темата. Първо гледай какъв е машиниста и после качвай семейството си на влака.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Тези неща ще трябна да ги разправяте на зима, когато хората озлобеят от бедността до която глутницата ги докара и се случат истински протести !
                Ще ги разказваме, защото сополите от БСП и подупечните им форумни плъхове твърдяха, че асфалт не се ядял, а сега дрънкат глупости, само, че скоро ще им се наложи да ядат и асфалт и имамбаялдъ, гьослеме, сютлаш и прочие бъдещи народни гозби

Защото то с кредити не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Гигов, ти може да не дочакаш магистрала Хемус около вас.
                  Но поне високоскоростна жп линия може да си имате. Дано не назначат мургави испанци за машинисти.....
                  А ти си сигурен, че ще я дочакаш?
                  Какво изобщо искаш да кажеш с този пост?

Коментар

• shpono

Тези неща ще трябна да ги разправяте на зима, когато хората озлобеят от бедността до която глутницата ги докара и се случат истински протести !
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Това е вероятно и част от причината за бързането - сега и днес от онзи ден

Колкото повече време се задържат тези, толкова повече новини за старите "присвоители" ще излязат
                      Ще се обърка и лобито на банковия картел.

Е, това не го искат!
                      Ми да,така е!Защото тези старите, освен признатите грешки допуснаха и тази,
                      че пропуснаха да свалят гащите на по-предишните ,всичките от началото ,когато се опитвахме да ви свалим, за да се видят нааканите им гащи ,нааканите им задници,нааканите ВИ задници.! Щом ви харесва поддържайте си гнусният серГей!
                      Алооооо, червените,до кога ще сте задръстени???!!!Миналата седмица си бях в БГ.Пътувах до Бургас .Път почти, като Римини-Неапол-дори само това ви стига за да престанете да го плюете и да си оплювате червените задници!Бъдете смели,не се връщайте в миналото, не деградирай......!На малка ракия Грапа съм и огромна купа морски дарове в шампаниерата ме чака ПЕРНЬОН!
                      Целувки, в темата ви вече не влизам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Е , добре ама тройной коалиция правеше и хиляди други неща # от магистрали. А моят приятел само с магистрали се *Фалеше. Свалих доверието си от него и го качих на Гигов
                        И какво правеше толкова тази Тройна коалиция?

Помня в този форум какво плюене беше, когато кметът на София, тогава Борисов, затвори Витошка за автомобили.

Сега, след доста години, какво мислиш за това решение?
                        Правилно или # от правилното?

Коментар

Що приказваш глупости?

В Шумен смениха тръбите точно по времето на тройната коалиция, ама с европейски пари. Префасонираха центъра при Бойко, ама пак с европейски пари. А санирането на училищата започна при Царя и завърши при Станишев. С държавни пари.
                          Ама герберската пропаганда е на нивото на д-р Гьобелс. Повтаря ли повтаря ЛЪЖИТЕ си.
                          Шумен не е България
                          По времето на Бойко освен центъра в Шумен се направиха и много много много други неща.
                          Вие ми се хвалите, че тройната коалиция сменила тръби ама не направила центъра.
                          Заповядай в Бургас да видиш града как цъфна за тези години. Мои познати от чужбина които не са идвали буквално не могат да го познаят.
                          И това не е лъжа, а нещо което хората виждат пипат ползват с удоволствие и усмивка.
                          И го изразиха на изборите макар всичката пумия която бе излята от страна на промити червени мозъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Да питам аз всички гербаджии, седерасти и тъмносини талибани в това форумче, защо драскате глупости тук ами не сте на протестите? А?... Отивайте! Ще увеличите числото на протестиращите двойно.
                            Свобода, всеки ходи когато си иска.

Коментар

Този който е учил събиране над 100 може САМ да си ги сметне. Който е глупак, се смее.
                              Данните са в Уикипедия. Пишеш магистрали и смяташ. Ако можеш де!
                              Гигов, ти може да не дочакаш магистрала Хемус около вас.
                              Но поне високоскоростна жп линия може да си имате. Дано не назначат мургави испанци за машинисти.....

Коментар

Този който е учил събиране над 100 може САМ да си ги сметне. Който е глупак, се смее.
                                Данните са в Уикипедия. Пишеш магистрали и смяташ. Ако можеш де!
                                След четири години сигурно ще напишете в укипедия, че БСП са построили дунав мост и тракия
                                Нещата са прости, но не и за зависими от червените рози хора
                                Тракия 35 години БКП, БСП, НДСВ= 250 км, в моменти на невероятни икономически подеми, 3,5 години =115 км в момент на чудовищна световна криза и децата знаят кое е повече.

Коментар

Working...
                                X