IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахаха

Пиша:
    Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Червените не се грижат за собствения си символ, а на теб са ти виновни сините
    Колко години управляваха сините в последните 25 и колко червените
    Ей това, червените все се оправдавате то не бяха сините, капиталистите, платените, манипулаторите, конспираторите и какви ли не глупости
    А ти веднага се оправдаваш като ученичка:

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Потърси в Гуглето излизат доста неща от миналото как беше варварски унищожен паметника точно от сини талибани на равнището на сега скачащите по сините павета на Бузлуджа.
    Даколкото си спомням в някакъв момент БСП и скаше от държавата да и бъде прехвърлена собствеността и да се грижат те за паметника но след като държавата не може или нежелае да се справи.......но това така и не се е случило до сега
    Това е ваш си символ вие искате държавата да ви го оправи ?!?!Не държавата която сте вие БСП в много от 25-те години, а Бойко
    Как мислиш дали не се е с случило ?!?!

http://www.investor.bg/novini/122/a/...na-bsp,123669/

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B4%D0%B6%D0%B0

"По решение на правителството от 28 септември 2011 г. комплексът е прехвърлен безвъзмездно на Българската социалистическа партия."

Сигурно държавата трябва да мине след вас и да ви изчисти и боклуците от събора
    Сигурно и ти така правиш като отидеш на палатка, чакаш държавата да дойде да ти изчисти боклуците които си оставил в гората.

Хем се смея, хем ви съжалявам. Поемете отговорност за едни боклуци и един ваш си символ поне де. Вие за това не можете, представи си за цяла държава.
    Честно излагате се като кифли и направо правите дебата смехотворен и безмислен

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      Ей това, червените все се оправдавате то не бяха сините, капиталистите, платените, манипулаторите, конспираторите и какви ли не глупости
      Между другото виждам, че не си запознат, НО имота ВЕЧЕ не е държавна собственост

http://www.monitor.bg/article?id=307755

Засрамете се поне веднъж. Един паметник не можете да оправите и боклуците след събора не можете да си изчистите, пък седнахте държавата да оправяте
      Потърси в Гуглето излизат доста неща от миналото как беше варварски унищожен паметника точно от сини талибани на равнището на сега скачащите по жълтите павета на София.
      Даколкото си спомням в някакъв момент БСП и скаше от държавата да и бъде прехвърлена собствеността и да се грижат те за паметника след като държавата не може или нежелае да се справи.......
      Last edited by markov; 27.07.2013, 14:33.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        До това състояние бъди сигурен че не е докарано от червените ....а от сините талибани в началото на прехода. Между другото имота е държавна собственост ....
        Между другото виждам, че не си запознат, НО имота ВЕЧЕ не е държавна собственост

http://www.monitor.bg/article?id=307755

Засрамете се поне веднъж. Един паметник не можете да оправите и боклуците след събора не можете да си изчистите, пък седнахте държавата да оправяте

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Червените боклуци не могат да се погрижат за собствения си символ, седнали за страната да се грижат:

http://www.youtube.com/watch?v=T7nbRiBoSB4

Срамм срамм.
          До това състояние бъди сигурен че не е докарано от червените ....а от сините талибани в началото на прехода. Между другото имота е държавна собственост ....

Коментар

• Червените боклуци не могат да се погрижат за собствения си символ, седнали за страната да се грижат:

http://www.youtube.com/watch?v=T7nbRiBoSB4

Срамм срамм.

Коментар

Ми заработваи де ...... аз ще те чета
              Де да бях от заработващите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Ами заплатите трябва да се заработват!!!

А матриала си е матриал!!!Дреме ми за матриала!!!Но естествено,че трябва баланс!!!
                Ми заработваи де ...... аз ще те чета

Коментар

Всеки гледа от своята си камбанария..на мен така ми изглежда .......нямам навик да говоря от името на народа за разлика от други тук
                  Ами заплатите трябва да се заработват!!!

А матриала си е матриал!!!Дреме ми за матриала!!!Но естествено,че трябва баланс!!!

Коментар

Не съм много сигурен в това което разправяш!!!
                    Всеки гледа от своята си камбанария..на мен така ми изглежда .......нямам навик да говоря от името на народа за разлика от други тук

Коментар

Е как да го харесват ББ като тои си е обикновен ляв популист , преструващ се на десен.
                      Като е правил партия се е объркал като е решил да е дясна.....ако се беше наместил в лявото пространство щеше да има по силни идеологически устои ...... а в момента е просто лидерска партия.
                      Не съм много сигурен в това което разправяш!!!

Коментар

Фъшливите Ентелегенти от ляво и от дясно не харесват Бат Бойко ,но това си е техен проблем!!!Особено на тия отдясно!!!Само той може да ги докара на власт!!!И не мисля ,че ще загубят нещо!!!
                        Е как да го харесват ББ като тои си е обикновен ляв популист , преструващ се на десен.
                        Като е правил партия се е объркал като е решил да е дясна.....ако се беше наместил в лявото пространство щеше да има по силни идеологически устои ...... а в момента е просто лидерска партия.

Коментар

Не ме интересува какво харесваш защото даже ти самия не си наясно със себе си .... вероятно един месец харесваш едно, следващия друго........
                          Фъшливите Ентелегенти от ляво и от дясно не харесват Бат Бойко ,но това си е техен проблем!!!Особено на тия отдясно!!!Само той може да ги докара на власт!!!И не мисля ,че ще загубят нещо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Опознай себе си - колко скучна теза. Човек трябва да се изненадва.

Човек трябва да носи хаоса в душата си, за да може да роди танцуваща звезда - да използвам малко чужди думи.
                            Гледаи само да не стане диагноза раздвоението в душата ти

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Човек трябва да носи хаоса в душата си, за да може да роди танцуваща звезда
                              Хубаво де, ама задръжте хаоса в себе си! Защо го изливате на жълтите павета?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Изборите са законни, според КС, Интерпретации ти Пеевски или Цветанов суверен са Приказки под шипковия храст, Възможно е да се направят десетки други интерпретации, ами ако агитката на Ботев Пловдив, дето скандираше Цецо Василев изкара една манДра различна от твоята...

Повтарям се пак от вчера, както ти с твоето ОСТАВКА, или Стани да седна и най-грозното е че този, който плаща и организира протеста, осигурява полуфабрикатни мисловни мантри за лумпените, осигурява медиен комфорт на ДансУитми се е скатал, като пр*дня у потури
                                Също както и конституцията.

Коментар

Working...
                                X