Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСмяташ, че на Бужлуджа няма Интернет ли?
Където се вижда ,как вече протеста от 85 % подкрепа в първите дни вече е под 35 % подкрепа а електоралните нагласи .. ГЕРБ и БСП са. равни и ДПС..
По 2% са Кунева ,СКАТ и Атака... това казват Соросоидите..
Днес по Националната телевизия сутринта ... гледам и се чудя ...
Интелегенцията и журналистите идиоти ли са...
Питат ги добре подават си оставката и идавт същите ...
Добре ,но да направим изборите , Защо ... Пак да направим изборите ...
какво ново предлагате ... Нищо не предлагаме и политици не искаме на ставаме и искаме избори..
Ако това интелегенцията с един по голям камък и в Панчарево ..
Всичките...!Соросоиди , десни и Капиталци... ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНеееее, днес, но само днес, МВР-тУ е по-компетентно!
Капиталци по-добре броят в триъгълника на властта.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРазличните източници , резлични цифри ...вероятно истината е някъде по средата.
Ето нали вярваме на Капиталци:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...dja_stanishev/
Капиталци по-добре броят в триъгълника на властта.Yeah
Коментар
-
по-добре монтирай на
полицайката витанова
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА за всяко нещо си има хора....аз мога да монтирам нов чип на по убавичките протестиращи от женски пол у Софето
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение.
"По решение на правителството от 28 септември 2011 г. комплексът е прехвърлен безвъзмездно на Българската социалистическа партия."
Щом не ти харесва нещо и да го харижеш на някого....
Че така бойко можеше да събере всички държавни дългове в една фирма и да я подари на БСП!
НЯМА акт, с който БСП да е приела собствеността на паметник "Бузлуджа". Няма. Ами сега, може да вземе 40-50 милиона от субсидията предвидена за София, да ремонтира сградата и тогава да получи дарението.
Впрочем Бойко Борисов има този навик да прехвърля на ДРУГИ негативите.
Като столичен кмет той хариза собствеността на Софийска топлофикация от столична община на държавата. Тогава Станишев направи глупостта да я приеме.
После като премиер Бойко хариза цялата собственост на същата топлофикация от държавата на Столична община. И Фандъкова я прие.
Същото направи и с Шуменската топлофикация. Прехвърли собствеността от 100% държавна на 100% общинска.
Мръсникът си има "модус операнди".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа мен не ми трябва да браня правителство.
Чиито премиер ги отсвири между другото и не отиде на Бузлуджа.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ който трябва е там...
Ми то си личи - кирето, монти, дори и Мастера ги няма...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТук са, покриват се от ВКР то на БСП, да си мисли че са били 200 км. да слушат глупостите на Станишев.
Та май не се покриват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ който трябва е там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПо данни на МВР са 35 000.
Браво, в джаза си!
Ето нали вярваме на Капиталци:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...dja_stanishev/Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩо не сте на Бузлуджа бе хора? 55000 човека имало
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНапротив нормално е .....обикновенон ходят по 35 хил човека , но в тая обстановка са се мобилизирали симпатизантите на БСП, сигурно и транспорта са пуснали фрее........
Браво, в джаза си!
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТи кат можеш дигни повече ........
Чиито премиер ги отсвири между другото и не отиде на Бузлуджа.
Коментар
Коментар