Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеmechobikov,
Трябва да пишеш ТИ.... и винаги си патерица за изпълнение на поставените цели на статуквото...
Защото зад тебе не стой никой или малка група хора....
Даже и анархистите не те припознават.....
От четири години имам ясна позиции срещу ГЕРБ отначало бях сам и оплюван ... тогава ,както и сега за реалистична позиция ,че ще се върнат ГЕРБ и Сините , като възможе вариант ,ако това правителство не спечели пак мандат .....и защищавана с доводи и анализи..
След това станахме много ....
Ти също се върза за нас и приканваше да не се използват обиди и воюваше с ГЕРБ ...
Сега като се изгони ГЕРБ , ти се върза с подкрепата на кефала ,Стамболов , Кев ,Чунчо, ОМГ и други техни престави и когато преди ти казваха ,че си идиот ,ти се дразнеше а сега им лижеш подметките и защищаваш техните цели...
Даже и използването на лични обиди теб вече не те дразни ,когато се използва за политически опонент...
Какво те прави теб по различен от тях...
Затова ти казах ,че си останал някъде ..там през 1920 г... в Украйна...
В момента защищаваш позицията на най богата част на българското общество ..
банкери ,адвокати ,журналисти , комп.спецове ,певци , актьори и т.н..
Който се борят за политическо преставяне...и срещу социални придобивки..
Защо не се иска този дълг... ами защото щял да бъде даден на бедните ,пенсионерите и т.н....
Ти реститут ли си ...
П.П. Пиша в този форум от 2004 г и съм бил защитник на СДС движение ,после на Царя а сега на Орешарски ,но винаги прагматично и реалистично...
Ако не ви бърках с доводите ,щяха ли да ме обиждат лично или да ми намират кусури на писането и правописни грешки...
Вечер пиша на тъмна клавюатура с червени букви на изгасена лаМпа...а и даже да не е така... защо ми се обръща толкова внимание с обиди а без доводи ...
Та да те запитам теб и какво следва като падне Орешарски ... октомври и се разпусне Народното събрание...
Този път ще ти иЗкам конкретен отговор...
Преди да сме сини, червени, зелени .... сме Хора, нъл тъй?
Yeah
Коментар
-
Реваншизъм?Какво-по-джентълменско-когато,е стремеж към справедливост!
http://diagnosa.net/diagnosite-mi/ре...ско-ко-11
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКрасиви , усмихнати , млади .....цвета на нацията и това било нормално според техните разбирания :
ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ
Хенри Дейвид Торо
Ако несправедливостта е част от неизбежното триене в машината на държавното управление, значи няма що: може машината да се износва бавно, но накрая все ще се износи. Ако несправедливостта единствена поддържа някоя пружина, скрипец, въже или лост, тогава би могло да се поразмисли дали при една намеса вредата няма да се окаже по-голяма от ползата. Но ако несправедливостта е от такова естество, че те превръща в свой проводник, тогава моят съвет е: престъпи закона. Нека животът ти стане прът в колелата на машината. При всички случаи гледай да се убедиш, че не си станал оръдие на злото, което осъждаш.
http://liternet.bg/publish6/dtoro/life/05.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМАМУН, ни съ смей
Простотията по хората ходи. Знаеш ли колко повече хора има, дето си мислят, че социализъма е виновен за сегашното положение, вече 24 години след падането му. Не стига това, ами има такива дето си мислят, че турското робство е виновно. Чувал съм, макар и да не съм виждал, че има такива дето си мислят, че Източното Римско робство е виновно, а няма да се очудя, ако има и такива дето ги е яд за нещо и на хан Аспарух.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Простотията по хората ходи. Знаеш ли колко повече хора има, дето си мислят, че социализъма е виновен за сегашното положение, вече 24 години след падането му. Не стига това, ами има такива дето си мислят, че турското робство е виновно. Чувал съм, макар и да не съм виждал, че има такива дето си мислят, че Източното Римско робство е виновно, а няма да се очудя, ако има и такива дето ги е яд за нещо и на хан Аспарух.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБунтуваш се , но когато суровините са толкова ценни и там работата се урежда със сила, който ги има или заграби и обяви за негови е богат, който плаща за тях плаче.Живота е много елементарно устроен.
Ако политиците са ограничени в пълномощията си и има пълна прозрачност и граждански контрол, тогава какво. Ще сложат картечници по площадите да ни косят наред ли ??? Това е немислимо. Борбата не е безсмислена.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНещо не си в час, той говори за модела на Исландия, а ти го обяви за защитник на АЗззз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА ние, нали срещу това се бунтуваме !!!
Трябва да пишеш ТИ.... и винаги си патерица за изпълнение на поставените цели на статуквото...
Защото зад тебе не стой никой или малка група хора....
Даже и анархистите не те припознават.....
От четири години имам ясна позиции срещу ГЕРБ отначало бях сам и оплюван ... тогава ,както и сега за реалистична позиция ,че ще се върнат ГЕРБ и Сините , като възможе вариант ,ако това правителство не спечели пак мандат .....и защищавана с доводи и анализи..
След това станахме много ....
Ти също се върза за нас и приканваше да не се използват обиди и воюваше с ГЕРБ ...
Сега като се изгони ГЕРБ , ти се върза с подкрепата на кефала ,Стамболов , Кев ,Чунчо, ОМГ и други техни престави и когато преди ти казваха ,че си идиот ,ти се дразнеше а сега им лижеш подметките и защищаваш техните цели...
Даже и използването на лични обиди теб вече не те дразни ,когато се използва за политически опонент...
Какво те прави теб по различен от тях...
Затова ти казах ,че си останал някъде ..там през 1920 г... в Украйна...
В момента защищаваш позицията на най богата част на българското общество ..
банкери ,адвокати ,журналисти , комп.спецове ,певци , актьори и т.н..
Който се борят за политическо преставяне...и срещу социални придобивки..
Защо не се иска този дълг... ами защото щял да бъде даден на бедните ,пенсионерите и т.н....
Ти реститут ли си ...
П.П. Пиша в този форум от 2004 г и съм бил защитник на СДС движение ,после на Царя а сега на Орешарски ,но винаги прагматично и реалистично...
Ако не ви бърках с доводите ,щяха ли да ме обиждат лично или да ми намират кусури на писането и правописни грешки...
Вечер пиша на тъмна клавюатура с червени букви на изгасена лаМпа...а и даже да не е така... защо ми се обръща толкова внимание с обиди а без доводи ...
Та да те запитам теб и какво следва като падне Орешарски ... октомври и се разпусне Народното събрание...
Този път ще ти иЗкам конкретен отговор...Last edited by Монти; 28.07.2013, 12:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениепросто осигуряват на господарите си да ни грабятБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар