IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• anon6706

Аз нямам претенции за капацитет, не се зареждам с глупави идеи. Например няма по глупава идея, да управлява някой, който всъщност не управлява а харчи. ДА управляваш означава да балансираш приходи и разходи си мисля с нанфардния си капацитет. Мая, ще бъде следващия министърпредседател, ако този се издъни , ОК !
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Кире, я ми обясни защо за Орешарски е "ДЕТАЙЛ", че Пеевски за момент е имал допуск "строго секретно"?

Свинчо дали не е копирал базата данни на агентурния ни апарат в петък, събота и неделя?
      И мен ми е интересно, защо е получил такъв преди да бъде избран и ще следват ли сурови наказания за тези, проявили прекалена активност.

За толкова кратко време сътвориха толкова свинщини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Хората на Делян Пеевски ще ръководят родната енергетика!
        http://zonabg.com/component/content/...%BA%D0%B0.html
        Златен Винкел за новия борд на БЕХ

Заради Видахим поправиха ЗДДС позволил източване на 20тина мио ДДС при НДСВ

Коментар

• АНОНЕ , АЗ ВАШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАБОТИ НЕ ГИ ЗНАМ- ЗА МЕН ГЕРБ И БСП СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА МОНЕТА

Коментар

Кире, я ми обясни защо за Орешарски е "ДЕТАЙЛ", че Пеевски за момент е имал допуск "строго секретно"?

Свинчо дали не е копирал базата данни на агентурния ни апарат в петък, събота и неделя?
            копирал е и още как. за един ден си е оправил тото!
            решетки врати

Коментар

Фарад е единица, която на практика не се употребява в отношения 1:1 или кило, мега и т.н.
              Главно в микро, пико и нано.

Това ми беше иронията относно Супертрейдъра. Неговата единица за интелектуален капацитет е недостижима за нас, простосмъртните.
              Надуших го аз , Винкела

РЕСПЕКТ !
              Last edited by vinkel; 19.06.2013, 20:31.

Коментар

• Кире, я ми обясни защо за Орешарски е "ДЕТАЙЛ", че Пеевски за момент е имал допуск "строго секретно"?

Коментар

• ТО ЦУЦИ И БУЦИ НЕ СА ЛИ ПО ВЕЛИКИ И ОТ ФЕД

И Световната банка следи Фед с готовност за действие
                  Целта на финансовата институция е да смекчи удара, който ще понесат развиващите се пазари от свиването на монетарните стимули в развитите страни
                  ДРУГО СИ Е ДА ТИ ДЪРЖИ ПАШАТА КАНАЛИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

АНОНЕ КОИ Е СЕГА ГЛАВНИЯ ВИ ШЕФ ЗА ФОРУМА
                    ФЕД. Ще ни говори в 9 часа.

Коментар

• "В психиатричната болница особеното мнение на пациентите се нарича бълнуване. В коридорите на властта бълнуването на политиците се разглежда като особено мнение." Валентин Домил

АБЕ Я МЕ ПОДСЕТЕТЕ- КОИ СЕ БЕШЕ НАРЕКЪЛ ОТ ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ НАИ ГОЛЯМИЯ ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКО

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                        Много назад ме върна
                        Който не знае закона на Ома да си ходи у дома
                        Фарад е единица, която на практика не се употребява в отношения 1:1 или кило, мега и т.н.
                        Главно в микро, пико и нано.

Това ми беше иронията относно Супертрейдъра. Неговата единица за интелектуален капацитет е недостижима за нас, простосмъртните.

Коментар

• АНОНЕ АЗ ПЪК НЕ ЗНАМ НА КОЯ ОТ МУТРИТЕ СЕ КРЕПИ ТВОЯ НАДНИК- НА БУЦИ ЛИ, НА ЦУЦИ ИЛИ НА ПАШАТА- ТИ КАЖИ

Да не би на Искрето а

ДРУГАРИ КОМУНИСТИ- ИМА ЛИ СРЕД ТРОЛОВЕТЕ ГЕРБЕРАСИ БЕЗРАБОТИЦА
                          Как оцеляват в България
                          "Ехо планеты"
                          България отдавна носи етикета най-бедната страна в Европейския съюз. Икономиката на балканската държава изцяло зависи от средствата, идващи от европейските фондове, които отиват основно за реализирането на държавни и инфраструктурни проекти. Това се казва в анализ на кореспондента на ИТАР-ТАСС от София, публикуван в списание "Ехо планеты".
                          Така беше и при вече бившия министър-председател Бойко Борисов, който се прочу със своя стремеж да строи магистрали. Провеждането на слаба социална политика и прилагането на строги мерки за икономии доведоха до многохилядни протести срещу високите цени на тока и ниския жизнен стандарт. В резултат правителството на ГЕРБ беше принудено да подаде оставка.
                          В резултат на провелите се на 12 май предсрочни парламентарни избори, въпреки победата на ГЕРБ, коалицията между БСП и ДПС разполагаше с най-много депутати. Министърпредседателският пост получи безпартийният професионалист, бившият финансов министър Пламен Орешарски. Новото правителство има време до настъпването на студовете, за да се постарае да повиши жизнения стандарт на хората, иначе няма да избегне протестите.
                          Високата безработица сред трудоспособното население е един от най-сериозните проблеми в страната, чието решение не е намерено до момента. Ситуацията се задълбочава от отсъствието на държавни инвестиции за подобряване на бизнес климата. Официалната безработица в България през тази година постави нов рекорд и през април достигна 12,3%, съобщава Евростат. По данни на НСИ, към момента хората без работа в 7 милионната страна са над 410 хиляди души. Младежката безработица традиционно е в пъти повече. Към момента 28,9% от младите нямат препитание.
                          Но това е официалната статистика, в действителност нещата са далеч по-зле. Неофициалните данни говорят, че около 40% от гражданите до 25 години не работят и не учат. В същото време над 60% от младите кадри заемат работни места, които изискват ниска квалификация: търговия на дребно, строителство, охрана. Около 30% работят в сфери, изискващи по-висока професионална подготовка. Причините за създалата се ситуация се коренят в самата структура на българската икономика и пазара на труда, сложните регулаторни механизми, а също така в липсата на големи инфраструктурни и инвестиционни проекти, които биха помогнали да се пребори безработицата.
                          България заема едно от последните места в ЕС по брой на сключени срочни трудови договори, включително предвиждащи частична заетост. Негативно влияние върху местния пазар на труда оказва и честата липса на интерес сред младежите да получат образование. По данни на социолозите, 12,5% от младите българи напускат училище. Не е случайно, че само 26,9% от гражданите на възраст от 30 до 34 години имат висше образование.
                          Своят принос за усложняването на цялостната ситуация има и сивата икономика. Българите, не желаейки да делят своите и без това скромни доходи, правят малък бизнес без каквато и да било регистрация в държавните органи. Най-често това явление се среща в земеделието, където общият дял на нелегалния труд достига 54%; в сферата на търговията той възлиза на 24%. /БГНЕС

АНОНЕ КОИ Е СЕГА ГЛАВНИЯ ВИ ШЕФ ЗА ФОРУМА

Коментар

Важното е да си ме разбрал защо използвам Фарад, а не някоя друга мерна единица.
                            Много назад ме върна
                            Който не знае закона на Ома да си ходи у дома

Коментар

• Валери Симеонов направи страхотен удар по патриотичния вот.

Протестиращите от НФСБ са отрудени и изстрадали българи.

Болният Сидер сигурно газ пикае с черноблузите си мутри.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                                Правилно съм те разбрал значи
                                Важното е да си ме разбрал защо използвам Фарад, а не някоя друга мерна единица.

Коментар

Working...
                                X