Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОтговори ми защо махате Ботев от учебната програма?
Поне изкажи някакво мнение, червена антибългарска подлого-доносник.Нали ти помолих да не ми отговаряш.....
Защо искаш отговор от една червена антибългарска подлогА-доносник ?
Плюй и отмини....така прави един културЕееен , интелегентЕен и образовАааан българиииин от чистаааата расаааа....ее
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКомуноиди, вече никой не ви вярва!!!!!
Станишев нагло излъга, че не е познавал СИК-аджията Иван Иванов (СНИМКИ)
http://www.pernik1.com/%D1%81%D1%82%...%B0%D0%BB.html
Много ще ми е интересно мнението на гигов. Той е от Шумен и постоянно се интересува от СИК....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПак ли почна да трупаш постове....
Поне изкажи някакво мнение, червена антибългарска подлого-доносник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗатова ли махате Ботев от учебната програма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТой не беше ли Кумуне.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗатова ли махате Ботев от учебната програма?
Коментар
-
Комуноиди, вече никой не ви вярва!!!!!
Станишев нагло излъга, че не е познавал СИК-аджията Иван Иванов (СНИМКИ)
http://www.pernik1.com/%D1%81%D1%82%...%B0%D0%BB.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПогледни в Турция....
сълзотворен газ ,бой и е..бан до дупка....
Защо по дяволите не става както през зимата, и не искат да хвърлят камъни, та да пратим жандармите да разчистят "седянката"... както си знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНай малко на един Гербер , може да дава заключения за развитието на децата ..
За четири години нито детски ,нито майчински ,нито детски градини се направи нещо .....
Не ми отговаряй ...
Написах го да си припомня кой си....ТИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКомуноидите се загрижили за чуждите деца.
Смях в залата!
За четири години нито детски ,нито майчински ,нито детски градини се направи нещо .....
Не ми отговаряй ...
Написах го да си припомня кой си....ТИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Страшно мнение...
Тагава защо се чудим ,че някой деца са агресивни , недоучени , употребяващи цинични думи издигнали в култ простотията , мафиотите и чалгата...
Всичко идва от възпитанието...
Протесното шествие го сравнявате с посещението на театър и кино....
Браво!
Тогава пък циганите ,който учат децата си да крадат и просяти арогантност също са прави , начин на оцеляване и борба с лошите българи ...
С какво се различават....
Коментар
-
Страшно мнение...
Тагава защо се чудим ,че някой деца са агресивни , недоучени , употребяващи цинични думи издигнали в култ простотията , мафиотите и чалгата...
Всичко идва от възпитанието...
Протесното шествие го сравнявате с посещението на театър и кино....
Браво!
Тогава пък циганите ,който учат децата си да крадат и просяти арогантност също са прави , начин на оцеляване и борба с лошите българи ...
С какво се различават....
Коментар
Коментар