IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    А събра ли го от шосето или го остави на пътя, та другите шофьори след теб да се чудят как да го заобикалят за да не си наранят гумите!?
    Хайде сега глупости. Естествено не съм спрял насред пътя. И стъклото ми не беше триплексово, ами точно като на автобуса, темперирано. Чупи се на хиляди дребни парчета. Едва ли може да спука гума, обаче може да нарани човек, особено очите и затова полицаите са го дочупили и са го избутали навън.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Прогледнали Партенки и кифли

Някои социалисти започнаха най-после да разбират, че БСП не е лява партия, а партия на най-богатите хора - на олигарсите!! Как може един от най-богатите хора на Пловдив Георги Гергов да бъде председател на БСП в града и областта? Как може заместник председател на СДС да стане премиер на социалистическо правителство! Каква е връзката между Станишев и Олигарски - интимни приятели или маши на олигарси!
      П.П. другарят Георги Гергов не е един от най-богатите хора на Пловдив а е един от най боготите хора в България. Управлява парите на БКП. на Лилов, Луканов и Дойнов.... Бог да ги съди !
      Last edited by 4ono; 29.07.2013, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Какво потвърдиха бе Мечка? Че полицай е избутал навън счупеното стъкло.
        Ами на мен ми се случи както карам отхвръкна камъче от един насрещен камион и ми счупи предното стъкло. Спрях, доначупих го и го изхвърлих извън купето. Остатъка от пътя карах без стъкло, ама застрахователя не ме обвини, че аз сам съм го счупил.
        Просто не не мога да разбера че нормален човек може да твърди обратното.
        За платените тролове като равновесие и другите чунчоподобни не говоря. На тях за това им плащат, ама ти поне не си дискредитирай ника.
        А събра ли го от шосето или го остави на пътя, та другите шофьори след теб да се чудят как да го заобикалят за да не си наранят гумите!?

Коментар

• ВСИЧКИ полицаи участвали в този срамен епизод от управлението на България трябва да бъдат разпитвани с детектор на лъжата.

Включително и пловдивските мекерета със саморъчните маски.

Коментар

• не се занимавай с глупости-да спориш със шапкарина,
            няма смисъл, човек който на черното вика бяло, просто няма см
            пп пробвай с радио, по-вероятно е да те разбере
            Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ясно се вижда на филма че на стъклото му няма нищо преди да бъде ударено от щита на полицая. Ако бе ударено с това паве, което Кутев размяташе наляво надясно щеше да има доста сериозни поражения. А такова нещо изобщо не се вижда. И как ще обясниш че полицая отдолу се пази от стъклото още преди то да бъде счупено.

Коментар

• Наглеца им помахал за довиждане.

Скандал между представители на БСП и членове на “Че Гевара” разпали страстите на Бузлуджа, видя репортер на БЛИЦ.По време на ежегодния събор на левицана днес представители на Съюза на комунистите в България и на Движение "Че Гевара" влязоха в схватка с представители на БСП. Причина за скандала беше възгласът: "Станишев, предател! Социалдемократ - предател!". Членовете на двете
              организации дадоха решителен отпор на защитниците на Сергей Станишев, които същшо бяха разгневени. В един момент напрежението ескалира и едните, и другите започнаха да налитат на бой. Намеси се и полицията, която усмири разпалените страсти. Съюзът на комунистите в България и Движение "Че Гевара" (движението е първият организатор на събора на левицата на Бузлуджа от 1990 година) отстояват възгледа, че
              правителството на Орешарски е дясно правителство с мандата на БСП, което в политиката си е ориентирано към защита интересите на бизнеса. Полицията обгради с тежък кордон побойниците от Бузлуджа, а цивилната охрана на Станишев ги под наблюдение. На заминаване от легендарната поляна Сергей Станишев премина в непосредствена близост до младежите от С "Че Гевара" и им каза весело: “Довиждане!”

Коментар

Ами на мен ми се случи както карам отхвръкна камъче от един насрещен камион и ми счупи предното стъкло. Спрях, доначупих го и го изхвърлих извън купето. Остатъка от пътя карах без стъкло, ама застрахователя не ме обвини, че аз сам съм го счупил.
                За платените тролове като равновесие и другите чунчоподобни не говоря. На тях за това им плащат, ама ти поне не си дискредитирай ника.
                Ясно се вижда на филма че на стъклото му няма нищо преди да бъде ударено от щита на полицая. Ако бе ударено с това паве, което Кутев размяташе наляво надясно щеше да има доста сериозни поражения. А такова нещо изобщо не се вижда. И как ще обясниш че полицая отдолу се пази от стъклото още преди то да бъде счупено.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=7ecDcF8NoH8

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Гигов, полицаите сами го потвърдиха.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ДРУГО СИ Е С ОФШОРКИТЕ

Коментар

Ти си платен герберастки трол.Нямаш нищо общо с човека от преди.

На видеото се вижда, че ВЕЧЕ СЧУПЕНОТО стъкло се избутва навън от някой. И това обясни и полицията.
                        А ти си герберастки ЛЪЖЕЦ!
                        Не виждам защо отричаш нещо вече потвърдено и от самата полиция. Полицая удари стъклото напълно съзнателно, първия път не успя да го строши, втория път стана. След това само разчисти вече счупеното стъкло.

И да такива долни и мръсни провокации от страна на настоящото ръководство на БСП не трябва да бъдат прощавани. Това е една изключително воняща мръсотия подготвена очевидно от Кутев, като цената на тази мръсотия са хора с комоцио, счупени скули, леки телесни повреди. За щастие нямаше убит. И за всичко това е виновен този който е измислил и наложил тази долна провокация. Ами ако някой беше убит. Какво щеше да стане тогава.

За това нещо Кутев - или който там е измислил тази мръсна пропаганда трябва да лежи в затвора.

Коментар

• "Признанието на Чобанина!

Хапката на министърът на финансите Петър Чобанов му приседнала в кривото гърло, когато хора от бунта го сгащиха на тясно тази събота в ресторант „Табиет”, който се намира в столичния квартал „Лозенец”.
                          От персонала издали на протеста, че министърът кротко си хапва при тях и реакцията не закъсняла – 10 минути след обаждането в кръчмата нахлул маса народ.
                          Внушителната група от протеста поискала сметка на Чобанов защо той и Орешарски не подават оставка.
                          „Изчакайте новия Избирателен закон”, казал Петър Чобанов и изненадал хората с признанието:
                          „Без нов изборен закон няма да има никаква промяна.
                          Да, ще предизвикате нови избори.
                          Но те ще бъдат също толкова нечестни, колкото бяха и предните от 12 май”, заявил Чобанов.
                          С което директно признал, че има информация как БСП-ДПС са изкривили изборите и техния резултат.
                          Останалото и сами си го знаем – измамата стана под акомпанимента на дудук, а за мезе ни поднесоха вмирисана цаца.
                          Доволни от признанието на финансовия министър Петър Чобанов, че изборите са били нечестни и манипулирани, хората от протеста се смилили и го оставили да си дояде на спокойствие вечерята."

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            ДА, ПОЛИЦАЙ ГО Е СЧУПИЛ

Както се видя и от клипа, и след това бе потвърдено от МВР.

Очевидно напълно нагласена провокация. Защото полицая точно под прозореца държеше единствен държеше нагоре щита си още преди да бъде счупен прозореца. Т.е. дори тайминга са си съгласували
                            Ти си платен герберастки трол.Нямаш нищо общо с човека от преди.

На видеото се вижда, че ВЕЧЕ СЧУПЕНОТО стъкло се избутва навън от някой. И това обясни и полицията.
                            А ти си герберастки ЛЪЖЕЦ!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Кутьо Павето как ще се обеснява сега за мошеничеството. За публичното си брутално дискредитиране.

Това очевадно не си ти. Ти си някой от същата фирма, която тролеше с никчета 4унчо, кака89, КомуНиска и пр.
                              За колко парички го купихте този ник? Кажи, да знам тарифата. Ако закъсам с парите дали мога да взема хилядарка за моя? А наивник трябва да иска поне 2 хилядарки.

Коментар

Труден въпрос ли ти зададох? Не го усуквай.
                                Отговорът е ДА, полицай го е счупил.
                                Или пък НЕ, някой отвън го е счупил.
                                ДА, ПОЛИЦАЙ ГО Е СЧУПИЛ

Както се видя и от клипа, и след това бе потвърдено от МВР.

Очевидно напълно нагласена провокация. Защото полицая точно под прозореца държеше единствен държеше нагоре щита си още преди да бъде счупен прозореца. Т.е. дори тайминга са си съгласували

Коментар

Working...
                                X