Първоначално изпратено от Shar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ти нали не очакваш другарят депутат Куюмджиев от БСП/БКП да знае да смята
(елементарна аритметика, като за 3-ти клас)
Ами другаря Олигарски?
Я какво е казал при приемането на бюджет 2013, който сега актуализираха:
От “Коалиция за България” (КБ) настояваха за догодина да се заложат с около 1,1 млрд. лв. повече приходи над предвидените от ГЕРБ, които щели да влязат в хазната чрез по-добра събираемост и борба с контрабандата. “Може да бъдете спокойни, че тези приходи при подобрена работа на НАП и митниците ще бъдат обезпечени”, заяви депутатът от КБ Пламен Орешарски.
Нямо по-безочливи и нагли демагози от комунягите!
.Last edited by Jimmy; 01.08.2013, 15:38.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Лице под наем
ДПС продължава скандалните назначения
http://www.capital.bg/politika_i_iko...lice_pod_naem/
В седмицата, в която лидерът на БСП Сергей Станишев уверяваше събралото се на Бузлуджа множество, че "няма да дадем правителството на Пламен Орешарски да стане плячка на реваншизъм и задкулисни политически и икономически интереси", а самият премиер обясняваше пред чуждите медии, че не чува "убедителни" аргументи за исканата му оставка, ДПС продължи с впечатляващ замах скандалните си назначения във властта.
Преди десетина дни министърът на спорта от същата партия Мариана Георгиева представи като началник на кабинета си Николай Боршуков, бивш главен секретар на ведомството при коалицията на Сакскобургготски и Доган, когато Ирена Кръстева управляваше тотото.
Миналата седмица той влезе и в борда на директорите на Националната спортна база, в чиито активи попадат най-големите спортни имоти в страната, а със същата заповед като неин управител беше възстановен Марио Примджанов. В периода 2001 - 2005 г. на същия пост той именно сключи скандалните сделки, след които зала "Универсиада" беше продадена на фирми, свързани със сина на Ирена Кръстева Делян Пеевски, а впоследствие и с Корпоративна търговска банка.
Със същия замах ДПС си върна позициите от двойната и тройната коалиция от 2001 до 2009 г. и в екологичното ведомство, където наскоро нов заместник на министъра Искра Михайлова стана лидерът на младежката организация в Сливен. По-рано на същата позиция беше върнат Чавдар Георгиев, чието име, заедно с това на колегата му от земеделското министерство Бюрхан Абазов, е нарицателно за скандалните сделки с държавни земи и гори.
Тепърва предстои да видим и "експертните" попълнения в новото и повече от прозрачно като замисъл Министерство на инвестиционното планиране.
Както и да нахъсва ръководството на "Позитано" 20 членовете и симпатизантите в защита на това управление, нищо не може да скрие все по-очевидното: че ролята на БСП в него е да дава лице на власт, която не е нейна, и да служи за боксова круша за общественото мнение.
Коментар
-
По заповед на Йовчев полиция тормози граждани
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5968731
Незабавно изслушване в Народното сърание на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев поиска парламентарната група на ГЕРБ.
Искането е заради
действия на полицията спрямо протестиращи от провинцията.
Един от случаите е вчера с група недоволни граждани от Гоцеделвческо, които на път за София с намерение да се включат в протеста срещу правителството на Орешарски, са били спирани от КАТ и ДАИ няколко пъти без причина.
На автобуса им не е било разрешено да остане на паркинга пред националния стадион "Васил Левски", а на шофьора е бил съставен акт, обясни Даниела Савеклиева.
На връщане хората са спрени край Перник и с цел тормоз са бли задържани там над два часа, отново без обяснение.
След това автобусът е бил спрян от 15 полицаи край Благоевград, иззети са били документите за самоличност на пътниците. После ги извикали в полицейските управления и им връчили призовки.
По устно разпореждане на министър Йовчев в Бургас е започнало масово привикване на журналисти.
В кулоарите на парламента Димитър Петров, депутат от Бургас, разказа, че днес, по устна заповед на Йовчев, са били извикани на разпит всички журналисти от града, участвали в направената от ГЕРБ проверка на участък на магистрала „Тракия". Извикан е бил и кметът на Поморие Иван Алексиев, на когото, по думите на депутата, е бил хвърлен един бял лист, на който трябвало да му бъдат снети показания във връзка с проверката.
Ситуацията е притеснителна, в България се връща полицейщината,
коментира Петров. Може би стилът на работа много наподобява разработката "Галерия", подчерта той, цитиран от БТА.
Периметърът, в който полицията пази управляващите от хората, се разширява много извън разписаните в закона граници, в цялата страна, коментира и Даниела Савеклиева.
Според депутата и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов в случая с Бургас управляващите не са забравили нищо старо от разработката "Галерия" по отношение на журналистите.
Цветанов е убеден, че гражданите са били провокирани към агресия с решението за извеждане на депутатите от парламента в автобус в нощта на 23 срещу 24 юли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТО И АЗ СЕ ОБЪРКАХ ЗА ТЕБЕ ШАРО- БРАНИШ МУТРИТЕ- ЦУЦИ, БУЦИ, ИСКРЕТО МУТРОГЕРБ..А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ПИШЕШ , ЧЕ СИ СРЕщУ ТЯХ..ТЕ ЗА МЕН СА СИ КОМУНИСТИ- А ТИ ВСЕ МИ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ БИЛИ ДЕСНИ
http://www.blitz.bg/news/article/214278
БЛИЦ Новини - Щерката на Митко Цонев се заяде зло с протестиращите заради блокадата на Евксиноград
www.blitz.bg
Кастинг за тактически организатор на блокадата на правителствената резиденция в “Евксиноград” обявиха от фейсбук-групата “Норешарски”. ..
ШАРО ТЕ И ГЕРБ СА ПРОТЕСТИРАщИ- ИСКАТ ПАК ДА ЛАПАТ С КАЛИНКИТЕ И МУТРИТЕ СИ
ТИ ОТ КОИ СИ И СРЕЩУ КОИ
А иначе е права. За определена сума всеки може да почива в Евксиноград!!!!
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0..._i_provala_na/
Добър поглед върху събитията в България на Reuters. От всички страни, а не само от площада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеШАРО АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРОТЕСТИРАЛ И БИЛ НА СТРАНАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ И МУТРИТЕ
После обяви, че има заговор на олигархични кръгове зад които стоят ГЕРБ, Дарт Вейдър, Едгар Хувър, Пинокио и други ретроградни елементи.
Сергей Дмитриевич мазно обяснява какви чудеса Олигарски бил направил само за 40 дни и как ще живеем по-добре, щракаш следващия – Мая Картечарката се обяснява как искала да говори с протестиращите, но те били простаци и не я харесвали, щракаш следващия канал – попадаш на канал за възрастни, изведнъж в разгара на гореща сцена се появява Кутев и обяснява за СПИН-а и БСП, щракаш пак, попадаш на канал на Хизбула, не разбираш какво говорят, но виждаш снимка на лидера на ПЕС Сергей Дмитриевич и до него шейх Хасан Насралла, щракаш пак, попадаш на Лека Нощ деца, М. Михов пее „спете спокойно дечица“... с чаша в ръка гушнал В.Сидеров и Л. Местан
За последните 23 години, 17 години на власт са били правителства на БСП-ДПС. Дори не спечелиха изборите, но с безумната си жажда за власт и грабеж, успяха да скроят тази перверзна коалиция и да продуцират това „експертно“ правителство. Тройната коалиция БСП-ДПС-Атака показа уродливото си лице и ясно очерта намеренията си: власт на всяка цена и грабеж.
Те не трябва да управляват. Никога повече. В името на България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОчаквайте зашеметяващото разкритие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТО И АЗ СЕ ОБЪРКАХ ЗА ТЕБЕ ШАРО- БРАНИШ МУТРИТЕ- ЦУЦИ, БУЦИ, ИСКРЕТО МУТРОГЕРБ..А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ПИШЕШ , ЧЕ СИ СРЕщУ ТЯХ..ТЕ ЗА МЕН СА СИ КОМУНИСТИ- А ТИ ВСЕ МИ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ БИЛИ ДЕСНИ
БЛИЦ Новини - Щерката на Митко Цонев се заяде зло с протестиращите заради блокадата на Евксиноград
www.blitz.bg
Кастинг за тактически организатор на блокадата на правителствената резиденция в “Евксиноград” обявиха от фейсбук-групата “Норешарски”. ..
ТИ ОТ КОИ СИ И СРЕЩУ КОИ
За последно ти отговарям (все същото, но кой да ти чете). НИКОГА НЕ СЪМ БРАНИЛ герб! И сега протестираме против цялата гняс окупирала НС. Ако ти наистина мислиш, че сорос, морос или дарт вейдър спонсорират хората на жълтите павета вече 2 месеца, значи си доста объркан младеж. А това, че всичката ти злост се излива само върху една част от окупиралите НС отвътре, ме кара да мисля, че имаш афинитет, към останалите 3 "партии".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо в ПИК! Очаквайте в 12. 50 ч. скандален запис на бивш министър от ГЕРБ
11:20 | 01.08.2013
14771
8
Автор: ПИК
Share
Скандално изказване на бивш министър от ГЕРБ в кулоарите на Народното събрание бе засечено от репортер на ПИК.
Очаквайте зашеметяващото разкритие в 12.30 ч.
ШАРО АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРОТЕСТИРАЛ И БИЛ НА СТРАНАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ И МУТРИТЕ
Коментар
-
ТО И АЗ СЕ ОБЪРКАХ ЗА ТЕБЕ ШАРО- БРАНИШ МУТРИТЕ- ЦУЦИ, БУЦИ, ИСКРЕТО МУТРОГЕРБ..А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ПИШЕШ , ЧЕ СИ СРЕщУ ТЯХ..ТЕ ЗА МЕН СА СИ КОМУНИСТИ- А ТИ ВСЕ МИ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ БИЛИ ДЕСНИ
www.blitz.bg
ТИ ОТ КОИ СИ И СРЕЩУ КОИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо в ПИК! Очаквайте в 12. 50 ч. скандален запис на бивш министър от ГЕРБ
11:20 | 01.08.2013
14771
8
Share
Скандално изказване на бивш министър от ГЕРБ в кулоарите на Народното събрание бе засечено от репортер на ПИК.
Очаквайте зашеметяващото разкритие в 12.30 ч.
ШАРО АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРОТЕСТИРАЛ И БИЛ НА СТРАНАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ И МУТРИТЕ
Коментар
-
Синът на Искра Фидосова вече се вози на трамваи
11:10 | 01.08.2013
7440
12
Share
Синът на Фидосова - Франсоа (на снимката вляво) бе принуден да се раздели с имиджа си на лъскав богаташки син, след като майка му напусна парламента.
Тийнейджърът бе накаран да слезе от скъпите коли с черни стъкла и вече може да бъде забелязан на трамвайните спирки.
Смяната на превозните средства му се наложила, заради сринатата политическа кариера на майка му Искра. Внушителната жена бе натирена от ръководството на ГЕРБ по заповед на Бойко Борисов. Бившият премиер се ядосал покрай безкрайните скандали, които Фидосова предизвиква и решил да й покаже вратата.
Потърпевш от новата роля на Фидосова е Франсоа.
Докато преди една година той се фукаше из софийските улици с лъскава бяла лимузина и пушеше скъпи пури с приятелите си, сега води нормален живот на средностатистически младеж.
ДРУГАРИ ТРОЛОВЕ- ВОЗЕТЕ ГО ВИЕ
Коментар
Коментар