IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Когато свършат доводите, а твоите отдавна свършиха, започват личните нападни и обидите. Типично за червени дървени философи похвати.
    Виждаш колко човека ти се смееем на твърдението за 750 рейса СПОРЕД полицията на която ти НЕ вярваш
    Вярваш на серголетка и виГЕЙнин щом те са го казали значи е истина
    Говорим за рейсовете и гнусната ЛЪЖА колко са, а ти подскачаш като ощипана мома и започваш да пишеш за герб, за конспираторите, за платените, нещо си прекалил с пропагандната литература.
    Все ГЕРБ ви се привижда особенно когато ви затапят както си трябва

Вие сте си обикновенни комунистически ЛЪЖЦИ за което не ви е виновен нито народа нито опозицията.
    Ето за това говорим ,че си платен...
    Тези рейсове не са фантоми...могат да се преброят... Даже и имаше блокада към Шипка...

Сигурно са ги снимали заедно с номерата и кой ги е организирал..
    Но сега ми се смеете през сълзи ,нали ....
    Търсиш помощ от клонинга или от този който ти пази гърба...
    Долна измет...
    Даже Дневник пише за 50 К при подадени 35 от полицията....
    Аман от тролове.. .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
      А защо нямаме алтернатива?
      И ти мислиш ли, че някога изобщо ще се помисли за алтернатива при управление на другарите, които откровенно обслужват руската и българска енергийни мафии?
      12 ковчега казваш. Лошо е, но бяха на война.
      Ти знаеш ли, колко БГ ковчега се връщат от фронта след ВСВ, когато, след като СССР ни обявява война, при все, че ние поддържаме дипломатически отношения с тях до дни преди 5септември и не сме изпратили и 1 войник срещу тях, въпреки натиска на братчедите им националсоциалисти, Сталин хвърля БГ армията, като пушечно месо на предните редици пред отстъпващите националсоциалисти?
      Над 40 0000!!!
      Шаро пале мъничко би ли обяснил какво е това енергийна мафия и би ли назовал имена на хора и фирми участвуващи в тази мафия?Да сравняваш ВСВ с простотиите в Ирак и в Афганистан е проява на идиотия

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
        Драги ми бате Пешо, излъгал съм се в теб. Мислех си, че си фен на Станишев, а то на Волен Сидеров. Браво Пешо, браво!
        Ама това, което искаш няма как да стане. БСП е за последно с мандат. Оттук-нататък ако изобщо влезе във властта, то ще бъде като втория в някаква коалиция. На следващите избори вече ще имат не повече от петдесетина депутати. А властта ще мине окончателно в ръцете на десните. Без значение кои са те. А ти си вий като самотен вълк на пълнолуние!
        Ти не разбра ли че не бива да мислиш щото няма с какво.Нито съм фен на Станишев нито на Болния мозък.Не съм фен и на Мухльото президент нито на Гоце а най малко на мутромилиционерските агресивни простаци.Понеже се напиняш а ти е малко жизнения опит и умствения капацитет си запиши някъде че БСП И ДПС са безсмъртни.особено ДПС.На тебе какво ти се иска и в какъв свят живееш си е твой проблем.Не бъркай обаче желаното от теб с действителното.БСП я погребват 23г а тя ако не е първа е втора политическа сила.Тези дето я погребваха са на гробищата.А мухльото президент няма какво да го коментирам пратете го да мие чинии и да пере гащите на жена си.И му кажете да се покрие щото импийчмънта го дебне всеки момент.На теб това може да ти е президента ама на мен не е.И главнокомандващ ебати смеха командва два строшени камиона и три цигански катуна.Смешко посерко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Бертрам ,
          Много лайшки и елементарно...
          Аз да те запитам ,кой заповяда да спрем блоковете та АЕЦ и хиляди други дискриминации ,кой направи селското стопанство неконкореспособно ,кой унищощи армията , колко е таксата на ЕС , кой направи държавата подчинена на САЩ и Брюксел...
          Ако го съпоставим със Съветския съюз и милиардите рубли изсипани в БГ ... просто е тъпо да го съпоставяме... за слугинажа...
          Такива работи..
          БСП е по дясна партия от така наречените десни...
          Ако там търсиш дискусия , да поговорим ..може..
          Прочистването на България от образованите и способни българи – основен фундамент в политиката на кабинета Орешарски

Едвин Сугарев

http://www.svobodata.com

В деня, в който стана ясно, че новата тройна коалиция идва на власт, аз заявих, че над България пада мрак – и че не е ясно, когато този мрак се разсее, кои от нас ще бъдат тук и кои не. Тогава мнозина се присмиваха над тази мрачна прогноза, мислейки я за прекалена.

Някои – уж нормални люде – продължават и днес да твърдят, че настоящото правителство е по-добра и по-прогресивна опция в сравнение с предходното. Това са едни хорица, движени на вълната на всеобщата българска идиотия, с помощта на която, направлявана по чисто ченгесарски маниер, припознаха ГЕРБ като основен враг на демокрацията и забравиха, че тази позиция е открай време заета от БСП – поради което без всякакъв свян заработиха в полза на червените и техния основен призив – “Всички срещу ГЕРБ!”.

Но би трябвало да си сляп, за да не видиш основната разлика в сравнение с червените боклуци, които ни управляват днес: ГЕРБ не предадоха националните интереси и намериха кураж да бастисат два от трите основни енергийни проекта, чиято цел беше да постави страната ни в пълна икономическа и политическа зависимост от Русия.

И би трябвало да си дори още по-сляп, за да не разбереш, че отстраняването на ГЕРБ минава през връщането на власт на старата тройна коалиция на БСП – в нова и още по-зловредна модификация – като основната причина за това е вакуумът в дясно, оставен от отломките на разпарчетосаната синя партия.

На България бе нужно поне малко време без продължаващия почти през целия преход червен хомот на шията, за да може този вакуум да бъде запълнен от една нова и необременена с минало демократична структура – и да се възстанови баланса в политическото пространство, нарушен още от прииждането на Симеон Сакскобургготски.

Тази проста сметка беше и причината при последната предизборна кампания да обявя, че втори мандат на ГЕРБ би бил по-малкото зло, което може да сполети България. Други обаче избраха по-голямото – и активно работиха заедно с БСП за неговото постигане – включително, уви, и партиите от днешния Реформаторски блок.

Защо по-голямото? Сигурен съм, че при цялата очевадност на случващото се днес и тук, ще се намери и някой, който да зададе този въпрос. И отговорът, който мога да дам, е драстичен по своя характер – и в същото време неумолимо логичен – и в пълен синхрон с провежданите политики на кабинета Орешарски.

Той гласи следното: защото този кабинет провежда класово прочистване на България от българите – като се опитва да прогони младите, орбазованите и способните – и да наложи режим на верноподаничество на старите, неуките и неспособните сами да решават съдбата си – сиреч на традиционния електорат на БСП, ДПС и Атака.

Разбира се, не става дума за самоцелна политика. Става дума за далечен хоризонт на очаквания, според които се предполага откъсването на България от основните й геополитически приоритети – членството в ЕС и НАТО – и привързването й към руската сфера на влияние, придобиваща очертания като мечтаната от президента Путин Евразия.

Доказателства? Ето ги: на първо място назначението на Пеевски за шеф на ДАНС. Само по себе си това назначание бе акт, който демонстрира решителното скъсване на националната политика като знакови политически жестове, с почтеността и морала – като нейни компоненти. Чрез него управляващите всъщност демонстрираха онази наглост и безцеремонност, които се превърнаха в основни белези на тяхната политика. Назначението на Пеевски беше натоварено с посланието: ние сме на власт и ще правим каквото си искаме – независимо колко нетърпимо е то по своя характер и колко не ви се харесва да бъде така.

На второ място: безогледната глухота на правителството за посланието на десетките хиляди избиратели, протестиращи вече месец и половина с искане за неговата оставка. Символното значение на тази глухота е идентично. Можете да протестирате, колкото си искате – казват днешните властници – на нас изобщо не ни дреме от това. Не ни дреме от вашето мнение, нито пък от мнението на вашия президент, не ни дреме от мнението на посланиците на основните европейски страни, не ни дреме от мнението на самия ЕС. Нашата властническа реалност няма допирни точки с вашите протестни въжделения – имаме си достатъчно полиция и специални служби, които да пазят границата между властта и народа непокътната.

На трето място: тъй наречената “актуализация” на бюджета и тегленето на един милиард лева външен заем – без да са ясни нито необходимостите, нито пък условията за това. С това правителството на Орешарски недвусмислено показа своята готовност за крадене – и напълно в традициите на предишната тройна коалиция, даде да се разбере, че етно-национал-социалистическата спойка и нейното марионетно правителство предприемат най-нагло, независимо от обществената нетърпимост към тях, поредното изтупване на брашнения чувал, наречен България – както бе в 1990-та , и в 1993-94-та, и през 1996, и при царското правителство, и при това на предишната тройна коалиция.

И на четвърто, но всъщност на първо по значение място – рестарта на антинационалния проруски проект за сроежа на АЕЦ “Белене”. Тук е редно да си припомним, че коалицията между БСП, ДПС и Атака не е създадена по време на последните парламентарни избори. Тя бе създадена и развита в хода на референдума за и против АЕЦ “Белене” – и тогава рубладжийската спойка между трите управляващи днес партии беше повече от ясна. В крайна сметка – след 45 дни на протести – вместо своята оставка кабинетът на Орешарски сервира не пред нацията, а пред Националния съвет на БСП ясно заявеното намерение да строи “Белене”, като за целта отново ще се създават експертни комисии, които да потвърдят “целесъобразността” на проекта, и ще се търсят външни инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Берти айде стига глупости.Германия има алтернатива за доставките на газ а България няма.Европа не дава и стотинка за газопровод към България.Алтернативата е Турция.Ако ще слугуваме на някого по добре на тоя който с нещо ни помага.Американците само грабят да припомням ли 12 ковчега от Ирак.Нали наши фирми щаха да възстановяват Ирак?Ами дълга им към нас?Колко получихме?
            А защо нямаме алтернатива?
            И ти мислиш ли, че някога изобщо ще се помисли за алтернатива при управление на другарите, които откровенно обслужват руската и българска енергийни мафии?
            12 ковчега казваш. Лошо е, но бяха на война.
            Ти знаеш ли, колко БГ ковчега се връщат от фронта след ВСВ, когато, след като СССР ни обявява война, при все, че ние поддържаме дипломатически отношения с тях до дни преди 5септември и не сме изпратили и 1 войник срещу тях, въпреки натиска на братчедите им националсоциалисти, Сталин хвърля БГ армията, като пушечно месо на предните редици пред отстъпващите националсоциалисти?
            Над 40 0000!!!

Коментар

Аз вярвам на себе си и собствените очи за протестите..
              Никой не каза че не са гербавите опора на протеста от районните администрации...
              Никой не каза че няма платени хора ...
              Никой не каза че няма реститути на тези протести..
              Това го видях със 9собствените си очи..
              А за Полицията не вярвам но още повече не вярвам на платени или неплатени тролове на дадена партия..
              Лично видях как ти пускат постове с указания и ти не изчести част от тях.......

Когато свършат доводите, а твоите отдавна свършиха, започват личните нападни и обидите. Типично за червени дървени философи похвати.
              Виждаш колко човека ти се смееем на твърдението за 750 рейса СПОРЕД полицията на която ти НЕ вярваш
              Вярваш на серголетка и виГЕЙнин щом те са го казали значи е истина
              Говорим за рейсовете и гнусната ЛЪЖА колко са, а ти подскачаш като ощипана мома и започваш да пишеш за герб, за конспираторите, за платените, нещо си прекалил с пропагандната литература.
              Все ГЕРБ ви се привижда особенно когато ви затапят както си трябва

Вие сте си обикновенни комунистически ЛЪЖЦИ за което не ви е виновен нито народа нито опозицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                Сигурни сме, че полицията може да смята.Виждаме как смятат и протестиращите
                Виждаме как се дънят и с превоза с рейсове
                Аз не вярвам на полицията, а на очите си.
                Ти не вярваше на полицията като беше Цветанов, а сега при това недоразумение изведнъж започна да вярваш
                Аз вярвам на себе си и собствените очи за протестите..
                Никой не каза че не са гербавите опора на протеста от районните администрации...
                Никой не каза че няма платени хора ...
                Никой не каза че няма реститути на тези протести..
                Това го видях със 9собствените си очи..
                А за Полицията не вярвам но още повече не вярвам на платени или неплатени тролове на дадена партия..
                Лично видях как ти пускат постове с указания и ти не изчести част от тях.......

Коментар

Бертрам,
                  точно на мен ли реши да продаваш краставиците ,какво са десните..
                  Бил съм в кухнята а и знам хиляди работи повече от теб...
                  Даже знам ,кой с коя е спал и колко време ... всичко се използваше за борба за власт и повече пай от баницата..
                  Но това беше по късно ..
                  В началото всичко беше идиалистично и добронамерено ...
                  Дакато не се намесиха многото пари...
                  Така че ДС е някакъв мит...
                  Комунистите в Германия си имат едни до 10 % нищо чудно вече и да са власт ... септември с зелените и социалдемокрантите ..
                  Забравяш ,че Шрьодер е шеф в Газ пром..
                  Знаеш ли кой е Шрьодер... поне?
                  знам кой е Шрьодер и това е в допълнение към тезата ми, че Германицте не са п..тки като масата русофили.. в противен случай цената за Германия щеше да е доста по-висока благодарение на връзките на Шрьодер с немския елит, но...не е!

спирам , защото за разлика от теб не съм на държавана работа и трябва да си изкарвам хляба... че и част от твоя.

приятно писане
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• aprilzi

Бертрам, за такива национални предатели говориш, нали? Които дори да треперят на студено зимата и да има голяма вероятност да им гръмне под газа под гъза в завода в димитровград (ебахтиимето) пак си защитават сапогите, пред България?

Коментар

• Пловдивски социалисти летят за Бузлуджа с Гочиту

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Има данни за над 750 автобуси и на тази база е сметната бройката на полицията..
                      750 по 50 .. над 35 К.. човека...
                      Ама с герберските тролове отдавна съм ги отсвирил....
                      Трудно ставам рано, но днес Пламен ме убеди да „изпратим” пловдивските комунисти за Бузлуджа. В 6.30 часа сабахлем сме в кафенето пред стартовата площадка – паркингът на герговия хотел „Санкт Петербург”.”Излитането” за старопланинския връх е планувано за 7 часа, но присъствието е рехаво – свежи бабета с шапки - идотки и надпис „120 години – социализъм”, мудни и сънени старчета с каскети, тук-там костюми тип „късен соц” и подпетени сандалки, няколко бодигарда на Гочиту Гергов, които раздават червени знамена, плакати и сандвичи за из път в найлонови торбички. Шофьорите на десетина автобуса пушат в кафенето и наблюдават с любопитство „пасажерите”.
                      От Пловдив 10 автобуса от варна 10 другите 730 са от София.
                      Винаги давам доказателства на думите си!

http://toross.blog.bg/politika/2011/...gochitu.793107

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        елементарно и жалко е мъж на средна възраст (при това вишист) да си мисли, че десните са десни , а не креатура на Луканов... задай си въпроса кой създаде и/или инфилтрира опозицията (ДС) и ще получш отговор на въпросите си.

можем ако искаш да се върнем и 100 години назад, но аз съм по-скромен нека да са 20 години

направи си труда да видиш за последните 20 години колко отрицателно е външнотърговското ни салдо с Русия и ще разбереш за кой сме дойна кравичка.

Замислял ли си се защо Русия продава по-ефтино газ на Германия, която им разказа играта (и на себе си де) през войната, а на братушките славяни дере по 2 кожи за 1 немска.... ами защото в Германия хората има чест и достойнство и е монго трудно да намериш национални предатели, които дали по убеждение или поради подкуп да ти ходят по свирката.

ПП дебело подчертвавам, че съм противник и на слушкането на Хамериканците. Мястото на БГ е в Европа.
                        Берти айде стига глупости.Германия има алтернатива за доставките на газ а България няма.Европа не дава и стотинка за газопровод към България.Алтернативата е Турция.Ако ще слугуваме на някого по добре на тоя който с нещо ни помага.Американците само грабят да припомням ли 12 ковчега от Ирак.Нали наши фирми щаха да възстановяват Ирак?Ами дълга им към нас?Колко получихме?

Коментар

елементарно и жалко е мъж на средна възраст (при това вишист) да си мисли, че десните са десни , а не креатура на Луканов... задай си въпроса кой създаде и/или инфилтрира опозицията (ДС) и ще получш отговор на въпросите си.

можем ако искаш да се върнем и 100 години назад, но аз съм по-скромен нека да са 20 години

направи си труда да видиш за последните 20 години колко отрицателно е външнотърговското ни салдо с Русия и ще разбереш за кой сме дойна кравичка.

Замислял ли си се защо Русия продава по-ефтино газ на Германия, която им разказа играта (и на себе си де) през войната, а на братушките славяни дере по 2 кожи за 1 немска.... ами защото в Германия хората има чест и достойнство и е монго трудно да намериш национални предатели, които дали по убеждение или поради подкуп да ти ходят по свирката.
                          Бертрам,
                          точно на мен ли реши да продаваш краставиците ,какво са десните..
                          Бил съм в кухнята а и знам хиляди работи повече от теб...
                          Даже знам ,кой с коя е спал и колко време ... всичко се използваше за борба за власт и повече пай от баницата..
                          Но това беше по късно ..
                          В началото всичко беше идиалистично и добронамерено ...
                          Дакато не се намесиха многото пари...
                          Така че ДС е някакъв мит...
                          Комунистите в Германия си имат едни до 10 % нищо чудно вече и да са власт ... септември с зелените и социалдемокрантите ..
                          Забравяш ,че Шрьодер е шеф в Газ пром..
                          Знаеш ли кой е Шрьодер... поне?

Коментар

) менти, дори да приемем тази умопомрачителна бройка автобуси (откровенна лъжа), само си представи, ако протестите в София, наистина бяха платени и някои плащаше безплатната разходка и кебапчета на хората от цялата страна, за да дойдат до МС, какво щеше да се случи в центъра на София?
                            Сигурен съм, че "контрите" от пилоните, щяха да дотърчат на секундата на Орлов мост, ако чуеха за аванта кеБаБчета . И мишо шумкаря не мое ги спре

Коментар

ние плащаме високи цени за газ заради украйна. тя не изнудва с техните високи преносни такси. да не забравяме кой ни спре газта преди няколко години по време на оранжевата революция на сащ проститутката тимошенко.
                              украйна. а не русия. новите договори по южен поток с русия са на нормални цени а не на повишени както са за тези през украйна.

манипулаторчета серят из форумите колкото могат.

Коментар

Сигурни сме, че полицията може да смята.Виждаме как смятат и протестиращите
                                Виждаме как се дънят и с превоза с рейсове
                                Аз не вярвам на полицията, а на очите си.
                                Ти не вярваше на полицията като беше Цветанов, а сега при това недоразумение изведнъж започна да вярваш

Коментар

Working...
                                X