Хайде червенушки поклонете се ниско, за да може и местан да се възползва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеИ за какво по-точно трябва да го осъдят?
Че все пак успя да организира разкриването и залавянето на килърите или групата за отвличания, или за спрените магистрални грабежи?
След като тръбяха една година, че много подслушвал, сега измислиха да го съдят че не подслушвал за катерушките
И след като тръбяха как стотици милиони отивали за нерегламентирано подслушване, сега при актуализацията на бюджета увеличиха парите за ... МВР !!!!!!!!!!!!!!!!
Какво стана с крайслерите, които подслушвали? Каквото и с Костинбродския цирк на презерватива Бареков - едно голямо нищо! Свършиха активното мероприятие да изкарат някой глас за БСП/БКП и толкоз ..
Ами, че то тогава Пикаещият във фонтани за тайните срещи с братоците Галеви трябваше вече да е с доживотна присъда.
Няма такъв смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеЯвно някои хора още живеят във времената в които имаше само една партия и бяха длъжни да и се кланят до гроб.
И всяка друга политика освен на тази партия беше порицавана и даже за виц се лежеше в затвора.
Е да ама времената са други.
Нали знаете вица за бабата дето кашляла и чавдарчетоПървоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ аз не съм се кланял на никоя партия и не мисля да го правя и за напред
Видя ли данъчната декларация на Олигарски, него ще го карате ли да се обяснява за апартаментите като цветанов
И аз мога да ти задавам безброй въпроси от тъп по тъп, но как да го направя, като не мога да падна толкова.
Ти като не можеш да защитиш сегашното смехотворно правителство на което очеизвадно се кланяш започваш да нареждаш предното
Най големия Българоубиец в историята на България не е човека който сънуваш в кошмарите си Бойко, а БКП/БСП.Тия хора убиваха и физически и морално и финансово интелигенцията ни чрез лагери, затвори, народни съдилища, сега в 21ви век просто ги гонят от държавата и т.н.
Това което тази партия е направила на България е ужасяващо и непростимо и както виждаш народа го знае.
Ама верно си много смешен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеИ за какво по-точно трябва да го осъдят?
Че все пак успя да организира разкриването и залавянето на килърите или групата за отвличания, или за спрените магистрални грабежи?
След като тръбяха една година, че много подслушвал, сега измислиха да го съдят че не подслушвал за катерушките
И след като тръбяха как стотици милиони отивали за нерегламентирано подслушване, сега при актуализацията на бюджета увеличиха парите за ... МВР !!!!!!!!!!!!!!!!
Какво стана с крайслерите, които подслушвали? Каквото и с Костинбродския цирк на презерватива Бареков - едно голямо нищо! Свършиха активното мероприятие да изкарат някой глас за БСП/БКП и толкоз ..
Ами, че то тогава Пикаещият във фонтани за тайните срещи с братоците Галеви трябваше вече да е с доживотна присъда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеБраво бе. Значи да престанем да пишем срещу правителството. Бре че комунизъм. Ти първо следва да се научиш да уважаваш законите и правилата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеМоже да те изненада но някои ги имаме принципите и идеалите. И не подкрепяме ГЕЯ БЕЯ И ЗЛОДЕЯ. А на теб какъв ти е келепира Пак ли отиваме към Белене
Ковачки беше осъде за укриване на данъци 16 млн. лв. Добрия съд даде условна присъда. Краси Фронтиера беше изобличен във връзки с Вальо Топлото. На Богомил Манчев му взеха Белене и той досега реве на умряло...
И по вреве на кое управление стана всичко това Това ли е причината за неистовата омраза към Бойко Борисов
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеНай важното което се случи, през 97-ма е, че НАРОДА ви изгони с камъни
Та гответе се да се случи отново този път щитове и бял автобус няма да ви спасят,
колкото и да бягате и да се криете като мишки в стил данчо ментата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШопски оти нечеш да говориш?Или отговорите не ти харесват.Ти ако си бил малък или умишлено си забравил тези неща аз не съм.Те са се случили и няма как да се върне времето и те да не са се случили.Хубаво разбрахме ти проблема.Кажи сега директно какъв ти е келепира и оти се напиняш?Само не ме баламосвай с принципи и идеали.
Може да те изненада но някои ги имаме принципите и идеалите. И не подкрепяме ГЕЯ БЕЯ И ЗЛОДЕЯ. А на теб какъв ти е келепира Пак ли отиваме към Белене
Ковачки беше осъде за укриване на данъци 16 млн. лв. Добрия съд даде условна присъда. Краси Фронтиера беше изобличен във връзки с Вальо Топлото. На Богомил Манчев му взеха Белене и той досега реве на умряло...
И по вреве на кое управление стана всичко това Това ли е причината за неистовата омраза към Бойко Борисов
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеЯвно някои хора още живеят във времената в които имаше само една партия и бяха длъжни да и се кланят до гроб.
И всяка друга политика освен на тази партия беше порицавана и даже за виц се лежеше в затвора.
Е да ама времената са други.
Нали знаете вица за бабата дето кашляла и чавдарчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШопски оти нечеш да говориш?Или отговорите не ти харесват.Ти ако си бил малък или умишлено си забравил тези неща аз не съм.Те са се случили и няма как да се върне времето и те да не са се случили.Хубаво разбрахме ти проблема.Кажи сега директно какъв ти е келепира и оти се напиняш?Само не ме баламосвай с принципи и идеали.
Та гответе се да се случи отново този път щитове и бял автобус няма да ви спасят,
колкото и да бягате и да се криете като мишки в стил данчо ментата
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеДоста обширни въпроси на които няма как да отговоря не само, защото само би ми загубил времето.
Опитай се сам да си отговориш.
Според теб народа трябваше да стои и да блеее като овчички през 97-ма и да гледа как безобразията на бсп продължават
Е да ама не стана така, а за зверствата които бкп/бсп правят над България и народа вече десетилетия. Зверства, които ти сам си посочил с въпросите си, да обвиняваш протестиращите не е ама никак не е умно.
Ти сигурно одобряваш и 200 човека убити в взривена църква, но аз не го одобрявам.
Иначе в правителстото 97-ма 2001-ва Демократична левица в която беше БСП имаха 58 депутата.
Преди това само БСП имаха 125.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеА колко ограбиха енергийните мафиоти-олигарси Богомил Манчев, Красимир Георгиев Фронтиера, Христо Ковачки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеЕ не за първи път в историята на България можем да изпаднем в режим на тока. Странното е, че всеки път управляващи са едни и същи
Пък, че Белене е смъртоносен проект за България това е ясно като бял ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеГърците са от 1981г. членове на ЕС, имат огромен потенциал в риболова, имат и много иновативни бизнес модели (световно признати), имат и азвити технологии в инфраструктурата (много са), къде си тръгнал да ни сравняваш с Гърците. Това, че сме се борили за територия и по случайност граничим с тях, няма почти никакво влияние за развитето и бъдещето на БГ (в глобален мащаб), иначе си тече стокообмена с тях.
Постовете ми по отношение на Гърция по скоро целяха да охладят страстите на хората които ни сравняват, отколкото насърчаването им.
По долу също писах, че на Гърция им наляха помощ, но ние изобщо да не разчитаме на подобно нещо.
Съжалявам, че не си ме разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеСеверна Гърция има ръст от 20% последните 7 години в криза ....немисе мисли сега след като криза няма ...какво е очаква...А ние сме едно ХУНСКО тресавище ....от 2000г.
Коментар
Коментар