Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеМилошевич издържа 64дена протести,
тези ще му бият рекорда...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХихих, а за моторница 40 еврака и си готов Няма кетап, няма 5 лефа
А в Керамоти е спокоино и плажа е толкова голям, че чак може да се каже рядко населен.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеКратки впечатления от седмичната ми почивка на плажа у Гръцко:
-На мотопедка или атв може да се качи и го кара всяко хлапе което е порасло на дължина, карат без каски/повечето/ или си слагат по лекарско предписание.
-Боли ги фара за някаква криза, на плажа имаше 3 дена фолк фестивал, пълно с народ предимно гръцки тинейджъри и бг. туристи.
-С пикапи се извършва малкия бизнес, продават дини, пъпеши, всякакви плодове и има само кантарче, не видях касов апарат.А в магазините където видях касов апарат все още чукаше и в евро и в драхми.
-На между селските пътища по кръстовищата е осветено, като в центъра на град, нищо че кръстовището е в гората или на полето.
-Цените по заведенията са почти като при нас - алкохола е малко по-скъп но мезетата по-евтини. За качеството на обслужване - срещу нас да бягат не можем ги стигна.
-За Лордо, Имотите по курортните градчета са малко по-евтини от по нашите курорти и пак нямат много клиенти, но нямат циганизация и кои да им разваля рахатлъка. За това пък са така добре подредени и гледани да се изкуши човек да си купи.
-За Импето. Да има цигани от бг. приказвахме с едно момче, от 5 години е там сезонно, работи в селското стопансто и вярваи ми е щастлив да е там а не тук на помощи.
-Бензина е около 80 стотинки по скъп а дизела е на същата цена като тук.
-Полицай не видях а също и мутри.
НЕЩО ДА СЪМ ПРОПУСНАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ?
АМКА ВИ ТРОЛСКА ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ДЪГАТА.
Коментар
-
Кратки впечатления от седмичната ми почивка на плажа у Гръцко:
-На мотопедка или атв може да се качи и го кара всяко хлапе което е порасло на дължина, карат без каски/повечето/ или си слагат по лекарско предписание.
-Боли ги фара за някаква криза, на плажа имаше 3 дена фолк фестивал, пълно с народ предимно гръцки тинейджъри и бг. туристи.
-С пикапи се извършва малкия бизнес, продават дини, пъпеши, всякакви плодове и има само кантарче, не видях касов апарат.А в магазините където видях касов апарат все още чукаше и в евро и в драхми.
-На между селските пътища по кръстовищата е осветено, като в центъра на град, нищо че кръстовището е в гората или на полето.
-Цените по заведенията са почти като при нас - алкохола е малко по-скъп но мезетата по-евтини. За качеството на обслужване - срещу нас да бягат не можем ги стигна.
-За Лордо, Имотите по курортните градчета са малко по-евтини от по нашите курорти и пак нямат много клиенти, но нямат циганизация и кои да им разваля рахатлъка. За това пък са така добре подредени и гледани да се изкуши човек да си купи.
-За Импето. Да има цигани от бг. приказвахме с едно момче, от 5 години е там сезонно, работи в селското стопансто и вярваи ми е щастлив да е там а не тук на помощи.
-Бензина е около 80 стотинки по скъп а дизела е на същата цена като тук.
-Полицай не видях а също и мутри.
НЕЩО ДА СЪМ ПРОПУСНАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ?
АМКА ВИ ТРОЛСКА ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ДЪГАТА.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕййй, пичове.... Много изпростяхте тук Що не спрете да се дърлите?
Забележително красив и прекрасен език на 4ун4о(4оно), джими, 4убака, шарко, шпоно и компания.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеЕй, Пешко, не прихващаш бе! Защо бе? Ела веднъж на протеста да се отпусне душата ти. Ще срещнеш хубави хора, ще си похортуваш с тях, ще си успокоиш нервите. Ама все пак внимавай да не ги наричаш така, както пишеш тук. Няма да те набият, спокойно! Ще те изхвърлят и ти оттам веднага на Позитано 20. Там, където ти е мястото! Ела, плащам ти пътя от въображаемото ти село, престоя в София и ще ти отстъпя моите 300 лв. за една вечер. Става ли?
ПП Ама как да те позная? Наистина се обозначи на снимката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПомня. Не разбирам защо трябва да се принизяваме до простотиите на политиците.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПовниш ли оня камион с прасеята зимъска
mechobikov,
Това е пасаж от в. Дневник...
Какво мнозинство ,какви пет лева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТе пък Герб много убавиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТакива като теб създавали работни места за такива като мен!!!!!!!!!!!!Това ме развеселява и е в графата бисери и вицове
Поне намаза в събота някое безплатно кебапче все си спестил два лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА ти изобщо не обиждаш.То умните красивите и интелигентните вие така си говорите
ПП Ама как да те позная? Наистина се обозначи на снимката.
Коментар
Коментар