IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Хихих, а за моторница 40 еврака и си готов Няма кетап, няма 5 лефа
    Ходи разпусни малко, за транспортни разходи около 200 кинта до там и обратно и там едвам 200 евро за спане и хойкане, въпреки желанието ми да изхарча повече.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      Милошевич издържа 64дена протести,
      тези ще му бият рекорда...
      КОСМАРЛАК, те наште държат кокала вече 69 години бре
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Милошевич издържа 64дена протести,
        тези ще му бият рекорда...

Коментар

Не съм набарал не съм ползвал. Ама съм червен като варен рак и не смея да се покажа през деня.
          А в Керамоти е спокоино и плажа е толкова голям, че чак може да се каже рядко населен.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
            Кратки впечатления от седмичната ми почивка на плажа у Гръцко:
            -На мотопедка или атв може да се качи и го кара всяко хлапе което е порасло на дължина, карат без каски/повечето/ или си слагат по лекарско предписание.
            -Боли ги фара за някаква криза, на плажа имаше 3 дена фолк фестивал, пълно с народ предимно гръцки тинейджъри и бг. туристи.
            -С пикапи се извършва малкия бизнес, продават дини, пъпеши, всякакви плодове и има само кантарче, не видях касов апарат.А в магазините където видях касов апарат все още чукаше и в евро и в драхми.
            -На между селските пътища по кръстовищата е осветено, като в центъра на град, нищо че кръстовището е в гората или на полето.
            -Цените по заведенията са почти като при нас - алкохола е малко по-скъп но мезетата по-евтини. За качеството на обслужване - срещу нас да бягат не можем ги стигна.
            -За Лордо, Имотите по курортните градчета са малко по-евтини от по нашите курорти и пак нямат много клиенти, но нямат циганизация и кои да им разваля рахатлъка. За това пък са така добре подредени и гледани да се изкуши човек да си купи.
            -За Импето. Да има цигани от бг. приказвахме с едно момче, от 5 години е там сезонно, работи в селското стопансто и вярваи ми е щастлив да е там а не тук на помощи.
            -Бензина е около 80 стотинки по скъп а дизела е на същата цена като тук.
            -Полицай не видях а също и мутри.

НЕЩО ДА СЪМ ПРОПУСНАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ?

АМКА ВИ ТРОЛСКА ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ДЪГАТА.

Коментар

• Кратки впечатления от седмичната ми почивка на плажа у Гръцко:
              -На мотопедка или атв може да се качи и го кара всяко хлапе което е порасло на дължина, карат без каски/повечето/ или си слагат по лекарско предписание.
              -Боли ги фара за някаква криза, на плажа имаше 3 дена фолк фестивал, пълно с народ предимно гръцки тинейджъри и бг. туристи.
              -С пикапи се извършва малкия бизнес, продават дини, пъпеши, всякакви плодове и има само кантарче, не видях касов апарат.А в магазините където видях касов апарат все още чукаше и в евро и в драхми.
              -На между селските пътища по кръстовищата е осветено, като в центъра на град, нищо че кръстовището е в гората или на полето.
              -Цените по заведенията са почти като при нас - алкохола е малко по-скъп но мезетата по-евтини. За качеството на обслужване - срещу нас да бягат не можем ги стигна.
              -За Лордо, Имотите по курортните градчета са малко по-евтини от по нашите курорти и пак нямат много клиенти, но нямат циганизация и кои да им разваля рахатлъка. За това пък са така добре подредени и гледани да се изкуши човек да си купи.
              -За Импето. Да има цигани от бг. приказвахме с едно момче, от 5 години е там сезонно, работи в селското стопансто и вярваи ми е щастлив да е там а не тук на помощи.
              -Бензина е около 80 стотинки по скъп а дизела е на същата цена като тук.
              -Полицай не видях а също и мутри.

НЕЩО ДА СЪМ ПРОПУСНАЛ ОТ ПОЛИТИКАТА ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ?

АМКА ВИ ТРОЛСКА ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ДЪГАТА.

Коментар

Еййй, пичове.... Много изпростяхте тук Що не спрете да се дърлите?
                Така се получава, когато се намесят "красивите и умните".

Забележително красив и прекрасен език на 4ун4о(4оно), джими, 4убака, шарко, шпоно и компания.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                  Ей, Пешко, не прихващаш бе! Защо бе? Ела веднъж на протеста да се отпусне душата ти. Ще срещнеш хубави хора, ще си похортуваш с тях, ще си успокоиш нервите. Ама все пак внимавай да не ги наричаш така, както пишеш тук. Няма да те набият, спокойно! Ще те изхвърлят и ти оттам веднага на Позитано 20. Там, където ти е мястото! Ела, плащам ти пътя от въображаемото ти село, престоя в София и ще ти отстъпя моите 300 лв. за една вечер. Става ли?

ПП Ама как да те позная? Наистина се обозначи на снимката.
                  Жалко за Култура ми Бойко.Ти шопо чоно и стамби дори не сте взети от някое кръстовище а директно от гората.Досега разбрах че сте млади красиви богати и интелигентни.Ма само от вас.Никой друг не го е потвърдил.Поне си измислете нови лафове щото за старите требе да си плащате.На протестите сте се събрали седесарски остарели неудачници реститутки пияници наркомани и лумпени.Моето място не е там.

Коментар

Помня. Не разбирам защо трябва да се принизяваме до простотиите на политиците.
                    МАМУН, щото сме се оставили ПРОСТАЦИ да ни управляват бре !!!
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Повниш ли оня камион с прасеята зимъска
                      20.27 ч. Подписката с искане за оставката на кабинета "Орешарски" е събрала 7 хил. подписа за десет дни. Пред Народното събрание в импровизирана касичка се събират и дарения за децата на загинали миньори.

mechobikov,
                      Това е пасаж от в. Дневник...
                      Какво мнозинство ,какви пет лева....

Коментар

• Помня. Не разбирам защо трябва да се принизяваме до простотиите на политиците.

Коментар

Те пък Герб много убави
                          Повниш ли оня камион с прасеята зимъска
                          tnm

Коментар

• Те пък Герб много убави

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Такива като теб създавали работни места за такива като мен!!!!!!!!!!!!Това ме развеселява и е в графата бисери и вицове
                              Като си получаваш фиша за заплата весело ли ти е

Поне намаза в събота някое безплатно кебапче все си спестил два лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                А ти изобщо не обиждаш.То умните красивите и интелигентните вие така си говорите
                                Ей, Пешко, не прихващаш бе! Защо бе? Ела веднъж на протеста да се отпусне душата ти. Ще срещнеш хубави хора, ще си похортуваш с тях, ще си успокоиш нервите. Ама все пак внимавай да не ги наричаш така, както пишеш тук. Няма да те набият, спокойно! Ще те изхвърлят и ти оттам веднага на Позитано 20. Там, където ти е мястото! Ела, плащам ти пътя от въображаемото ти село, престоя в София и ще ти отстъпя моите 300 лв. за една вечер. Става ли?

ПП Ама как да те позная? Наистина се обозначи на снимката.

Коментар

Working...
                                X