If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шарик Съргейко ми е труден за понасяне ама такива са правилата.Боцко винаги ми е бил противен но го изтърпяхме.За разлика от теб аз си задавам въпроса като изгоним Бадемов кой идва???/А там са все същите Боце Червената прашка Местан Болен мозъков телевизия скат янко музиканта.Ми ако имах силата всичките бих ги поръсил с напалм.С протести се видя че не става.След всеки протест нови все по отвратителни айдуци и нова вълна емигранти.А като свърши кризата ще има нова вълна.За куневица и нейните реформатори ми е обидно да говоря
Така е (за съжаление), ама не можем да чакаме да дойде някой чист, като сълза ангел (то и да дойде след 2 седмици е сдъвкан).
Защо да не става с протести? Като видят, че не могат да правят каквото си искат, ще помислят преди да наглеят следващите. Все тая кои са.
И БСП да спечелят следващите избори, пак ще имат едно наум.
Ако все си траем ще изнаглеят до там, че да назначат не само пеевски, ами и майка му и цветан василев и цветелинка бориславова и гергов и златев и кой ли още не, НАПРАВО за министри и шефове на служби. Тогава вече не Белорус, ами С. Корея ще ни се струва рай.
Трябва ли Орешарски да подаде оставка?
67.99% - Да
32.01% - Не
Да влезе Жан Виденов. Рецесията вече е налице. Финансовият смръдльо го призна.
И тази седмица не се е къпал.
Ще, ще....
Такава коалицийка ще ни спретнат убавците, че свят ще ни се завие
Боцко май се усети че ако не слушка панделата го чака и взе да става кротък и послушен.А се озъби ще го сменят с Куневица и той ще бъде бодигард на Червената прашка
Ако искаш някой да не те обижда, сдържай и своите приказки умнико.
А иначе за боко - да надявам се! Ти за сергюна да кажеш нещо?
Шарик Съргейко ми е труден за понасяне ама такива са правилата.Боцко винаги ми е бил противен но го изтърпяхме.За разлика от теб аз си задавам въпроса като изгоним Бадемов кой идва???/А там са все същите Боце Червената прашка Местан Болен мозъков телевизия скат янко музиканта.Ми ако имах силата всичките бих ги поръсил с напалм.С протести се видя че не става.След всеки протест нови все по отвратителни айдуци и нова вълна емигранти.А като свърши кризата ще има нова вълна.За куневица и нейните реформатори ми е обидно да говоря
Горилков изгоре - внесоха му обвинителния акт! И вече над него е само бай Ставри,официален представител на Господ ....
Да се готвят фидоската,фъндъчката и плевела ....мутрата чака призовка от Йоца по друг "правен" казус....
Той вече е криминално проявен гражданин.С неговите наредби по неговата празна глава.Ма той нали се хвалеше че бил завършил право.И как да не се накефиш на юридическит му знания.Един истински правист обясняваше преди време че на лекции мастит професор в СУ учел студентите никога да не творят закони за лично отмъщение над врагове щото кога тези закони попаднат в ръцете на врага за авторите става страшно.Но Цвъко шлифера не е бил на тая лекция....Ха ха ха ама голем кеф.А и Боцко убавеца взе да става послушен.....Само шарковци чунчовци стамбовци и шоповци още не са разбрали.....
Кога сме влизали тихомълком, влязохме гръмогласно.
СерГей бял автобус го преследва в живота и разбирателството ще е трудно
„Тук си задаваме въпроса – чия собственост е белият автобус, с чии средства е закупен, ако е към дадено ведомство, и какви са функциите на този бял автобус, за да бъде използван за такова предназначение. Ако се окаже, че този автобус, както имаше подобни твърдения в медиите, е закупен по Шенген, означава, че той може да бъде използван само и единствено за превозване на група хора, които са преминали нелегално границата. Може би са целели с този автобус да изкарат депутатите нелегално през границата“, каза още бившият вътрешен министър.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НАПРАВЯТ КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ ЗАПРЕ.АГРЕСИВНАТА ПРОСТОТИЯ ПРИСЪЩА НА ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА
Ха дано, ама на дали!
Виж малко по-долу киртака, какви ги пише за разпорване на гъзове или кво беше там...никаква реакция. Явно и тук са на уволнявака.
Коментар