IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Че сегашното правителство кога и за какво е правило обществено обсъждане. За пеевски ли, за бюджета ли, за всичките си скандални издънки ли, за белене ли изобщо комунистическите боклуци си действат както преди сякаш са единствената партия и народа е длъжен да им се кланя иначе бегом в лагерите
    Не искам да ме питат,но да си носят отговорността!!!А отговорността се носи с даване на оставка!!!Доколкото знам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

Без обществено обсъждане.

Че сегашното правителство кога и за какво е правило обществено обсъждане. За пеевски ли, за бюджета ли, за всичките си скандални издънки ли, за белене ли изобщо комунистическите боклуци си действат както преди сякаш са единствената партия и народа е длъжен да им се кланя иначе бегом в лагерите

Коментар

• МАМУН, И КАК РАЗБРА, ЧЕ ТАКА МИСЛЯ
        Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Губер, извинявай ама защо мислиш, че Боко и Герб ще бъдат обградени от народна лябов, ако позакъснеят?

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
          Iva Peneva
          Защо медиите не се запитат и не проучат кой и как може да си позволи да не работи повече от 45 дни и да не получава доходи? Как се плащат сметките така? И как се слагат по нещо на масата?
          Как и защо медиите виждат само това, което им изнася? Или виждат само това, за което им е платено да пропагандират...

Още един тъпизъм!!!

Крал ли си,не си ли крал!!!Ама като гледам не си!!!Много тъпо ми звучиш!!!

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Мнозинството бърза! Предстои гласуване на второ четене на законова поправка, която де факто отменя следприватизационния контрол. Без обществено обсъждане.

Коментар

• Сериозно ли ги говорите тези неща?

Коментар

• А не сегашните управляващи никак не са бедни и си имат тлъсти сметки.
                  Лошото е, че са мозъчно бедни, но пък са много крадливи.

Коментар

• Iva Peneva
                    Защо медиите не се запитат и не проучат кой и как може да си позволи да не работи повече от 45 дни и да не получава доходи? Как се плащат сметките така? И как се слагат по нещо на масата?
                    Как и защо медиите виждат само това, което им изнася? Или виждат само това, за което им е платено да пропагандират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Да и аз смятам че трябва да подаде оставка ама другия път.Ти си джафкай колкото си искаш дреме ми на самолетоносача
                      Ама той дали ще подаде оставка или не макар, че целия народ му я иска, не е важно. Важното е, че правителството рано или късно ще падне.
                      Лошото е,че преди това, за пореден път ще докарат България до просешка тояга.
                      Лошо, но не чак толкова, защото хората пак ще ги намразят
                      Ти само се моли да не ти висне самолетоносача

Коментар

• Крайно време е да има финансов ценз за хората които стават кметове и депутати.
                        Не може сулю и пулю да ни се подиграват и да разпределят благати ни, при положение че не са се доказали че стават за нещо през живота си.
                        Единственото изключение е Бат Бойко за богат политик, който не можа да направи и държавата богата въпреки асфалтовите си напъни.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Олигархични сенки зад протестите
                          burgas-podlupa.com
                          Някои олигархични сенки зад протестите се спрягаха в … Има още →

А 4 ГОДИШНОТО МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5967691

С малки изключения ни управляват бедни и заборчлели хора. Като ни управляват бедни, какви искате да станем и ние??????
                            Както беше казал наскоро някой по телемизията наскоро - какъв мъж на 50 години си ти, след като не можеш да извадиш 20 хилки спестени???
                            е тези по документи не могат повечето
                            Важното е ,че всички са еднакво бедни!!!Да живей труда!!!На безмозъчните!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Капанов: ГЕРБ навреди изключително много на занаятите в България - Press TV
                              www.presstv.bg
                              "Проблемите на занаятчиите в България са плод на съкращаване на занаятите от ГЕРБ. Така беше направено, че да се съкратят занаятите от 126 на 57 и много от нашите занаяти отпаднаха", обясни стилист Капанов, който е председател ..

ЕХ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ..
                              А ланшната градушка!!!А по-ланшната суша!!!А пролетното наводнение!!!Абе Господ!!!Нема що!!!

Ъъъп 4000!!!

Коментар

• Каквито ни управляват, такива ставаме...бедни

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5967691

С малки изключения ни управляват бедни и заборчлели хора. Като ни управляват бедни, какви искате да станем и ние??????
                                Както беше казал наскоро някой по телемизията наскоро - какъв мъж на 50 години си ти, след като не можеш да извадиш 20 хилки спестени???
                                е тези по документи не могат повечето

Коментар

Working...
                                X