Първоначално изпратено от shpono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
Без обществено обсъждане.
Че сегашното правителство кога и за какво е правило обществено обсъждане. За пеевски ли, за бюджета ли, за всичките си скандални издънки ли, за белене ли изобщо комунистическите боклуци си действат както преди сякаш са единствената партия и народа е длъжен да им се кланя иначе бегом в лагерите
Коментар
-
МАМУН, И КАК РАЗБРА, ЧЕ ТАКА МИСЛЯ
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГубер, извинявай ама защо мислиш, че Боко и Герб ще бъдат обградени от народна лябов, ако позакъснеят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеIva Peneva
Защо медиите не се запитат и не проучат кой и как може да си позволи да не работи повече от 45 дни и да не получава доходи? Как се плащат сметките така? И как се слагат по нещо на масата?
Как и защо медиите виждат само това, което им изнася? Или виждат само това, за което им е платено да пропагандират...
Крал ли си,не си ли крал!!!Ама като гледам не си!!!Много тъпо ми звучиш!!!
Коментар
-
Iva Peneva
Защо медиите не се запитат и не проучат кой и как може да си позволи да не работи повече от 45 дни и да не получава доходи? Как се плащат сметките така? И как се слагат по нещо на масата?
Как и защо медиите виждат само това, което им изнася? Или виждат само това, за което им е платено да пропагандират...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа и аз смятам че трябва да подаде оставка ама другия път.Ти си джафкай колкото си искаш дреме ми на самолетоносача
Лошото е,че преди това, за пореден път ще докарат България до просешка тояга.
Лошо, но не чак толкова, защото хората пак ще ги намразят
Ти само се моли да не ти висне самолетоносача
Коментар
-
Крайно време е да има финансов ценз за хората които стават кметове и депутати.
Не може сулю и пулю да ни се подиграват и да разпределят благати ни, при положение че не са се доказали че стават за нещо през живота си.
Единственото изключение е Бат Бойко за богат политик, който не можа да направи и държавата богата въпреки асфалтовите си напъни.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеhttp://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5967691
С малки изключения ни управляват бедни и заборчлели хора. Като ни управляват бедни, какви искате да станем и ние??????
Както беше казал наскоро някой по телемизията наскоро - какъв мъж на 50 години си ти, след като не можеш да извадиш 20 хилки спестени???
е тези по документи не могат повечето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКапанов: ГЕРБ навреди изключително много на занаятите в България - Press TV
www.presstv.bg
"Проблемите на занаятчиите в България са плод на съкращаване на занаятите от ГЕРБ. Така беше направено, че да се съкратят занаятите от 126 на 57 и много от нашите занаяти отпаднаха", обясни стилист Капанов, който е председател ..
ЕХ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ..
Ъъъп 4000!!!
Коментар
-
Каквито ни управляват, такива ставаме...бедни
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5967691
С малки изключения ни управляват бедни и заборчлели хора. Като ни управляват бедни, какви искате да станем и ние??????
Както беше казал наскоро някой по телемизията наскоро - какъв мъж на 50 години си ти, след като не можеш да извадиш 20 хилки спестени???
е тези по документи не могат повечето
Коментар
Коментар