IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задължителна човекозастраховка "Достойни старини" новият рекет на Борисов и сие.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха-ха - печенето на тиквата е добра идея.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      И кво като.

Шат-шат е било на време, туй то! Къде с шат-шат, къде с бам-бам, хората и народите, които не са били овце кат назе, са си опекли тиквите и са си свършили работата навреме.
      Пък ние има да се чудим и маем що все сме най-отзад. Че и след румънците даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от bltmv Разгледай мнение
        Не само. Спомни си - разни танкове наминаваха чат пат оттам.
        И кво като.

Коментар

Да.

През последните 20 години.
          Не само. Спомни си - разни танкове наминаваха чат пат оттам.
          Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
            Това, че сегашните не стават, не означава, че предишна тиква е ставала!
            То и чехи и поляци го градиха като нас комунизЪма, пък гледай ги сега къде са те, къде сме ний! Все таки по-правилни тикви ще да са имали от нашта, а?
            Да.

През последните 20 години.

Коментар

Любимецов - като гледаме сегашните, Тошо верно си заслужава паметниците.
              Това, че сегашните не стават, не означава, че предишна тиква е ставала!
              То и чехи и поляци го градиха като нас комунизЪма, пък гледай ги сега къде са те, къде сме ний! Все таки по-правилни тикви ще да са имали от нашта, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Не се имам за голяма работа, но не виждам и къде ти е иронията?!... Ти каза че румънците са по-добре от нас, защото били умъртвили Чаушеско! Аз ти казвам и доказвам, че не са по-добре. По-зле са... Ква ирония, кви 5 лева?
                Къде съм казал това, което ти твърдиш?
                Ма си Мастер Манипулатор, никъв Форекс Мастер не си, тъй ша знаиш!

Коментар

• Любимецов - като гледаме сегашните, Тошо верно си заслужава паметниците.

А как пенсионната система да се укрепи, това аз казвал толкоз ного пъти, че пръсти и муцуна вече болят от това, но се пак - ето:

- Премахване на задължителното осигуряване и монополът на НОИ.
                  - Пенсионните вноски на лицата под 45 години - в лични партиди.
                  - Тези, които желаят да се пенсионират рано-рано - военни, ушеви и т.н. - да плащат съответно двойни и тройни осигуровки - ако не, след като напуснат ушевото, да си доработват другаде.
                  - Орязване на пенсиите за фалшивите инвалиди - същите да бъдат принудени да връщат неправомерно взетите кинти.
                  - Спиране на всякакви помощи за хъхрещата чума - вместо тях да се създадат работни места в селското и горското стопанство - а ако гъгнивите не желаят да работят, да мрат от глад, Българският народ не им е длъжен.
                  - Държавата да поеме пенсиите на сегашните пенсионери и отчасти на хората, наближаващи сега пенсионна възраст, които нямат време тепърва да се погрижат за себе си. Това да стане с инвестиции от името на пенсионерите в Българските златни мини (само в находището в Челопеч има златце за близо 6 000 000 000 зелени), в атомни реактори, в инфраструктурни обекти.
                  - Обръщане на демографските тенденции - пресичане на емиграцията на млади хора, поощряване на раждаемостта - но не сред гнуснявите гадини, а сред работещите данъкоплатци - за да се родят в рамките на десетина години около милион Българченца.
                  - Привличане в страната на поне 800 000 млади етнически Българи от околни и не само околни страни.
                  - Привличане и на около 250 000 внимателно подбрани емигранти от Негрия и Азия.

Просто е - но трябват решителни държавници, а не тикви.

- И още - не увеличаване, а снижаване на пенсионната възраст. Младите трябва да се учат да работят - а не старците да им заемат работните места докато пукнат на тях, а младите да емигрират, за да търсят препитание.
                  Last edited by Императорът; 07.08.2012, 23:56.

Коментар

Май не схвана иронията, пък се имаш за голяма работа!
                    Не се имам за голяма работа, но не виждам и къде ти е иронията?!... Ти каза че румънците са по-добре от нас, защото били умъртвили Чаушеско! Аз ти казвам и доказвам, че не са по-добре. По-зле са... Ква ирония, кви 5 лева?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Говориш наизуст... Ще цъфнем колкото тях, когато и тук намалят заплатите на държавните служители и пенсиите с 25%!
                      Май не схвана иронията, пък се имаш за голяма работа!

Коментар

Ние сме по-цъфнали и вързали от тях, споко!
                        Говориш наизуст... Ще цъфнем колкото тях, когато и тук намалят заплатите на държавните служители и пенсиите с 25%!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Те затова сега са цъфнали та вързали...
                          Ние сме по-цъфнали и вързали от тях, споко!
                          Венсеремос!

Коментар

Румънците 89 много бързо направиха шат шат на Чучелошеско
                            Те затова сега са цъфнали та вързали...

Коментар

• Да-а-а! Луд умора няма! Миро Найденовщината е без спирачки, но щом населението е съгласно, хак да му е и новата "придобивка". Окачвайте скоро “прима нокте” и "зъбен данък". Който е овца, го дерат за да си ушият от кожата му яке и винаги свършва в кучешките консерви... Амин! Не успяха от раз да пробутат едната измама, за да оправят своите хора, сега ще пробутат друга, докато стане време и за първата http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...4&df=8&dflid=3
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тази работа с шат шат на тимбериците трябваше да сме я свършили вече, пък ние овци, блеем и лапаме мухите.
                                97-ма пред Парламента на косъм се размина шат шат тимберицата на оня гнусен гъз, който вече беше бивш МВР шеф, ама някакси му се размина.
                                И сега тимберици за шат шат колко щеш, ама го няма палача! То и за туй тимбериците процъфтяват.

Румънците 89 много бързо направиха шат шат на Чучелошеско, а нашто Тато го мъкнаха кат мечка по арестите - голем цирк. Че сега вече и паметници му дигат, че и последователи има.

Абе, мани, остави се, не ставаме и за чеп за зеле дори!!!

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Форексов - неслучайно казвам, че пенсионните фондове трябва да инвестират в могъщи инфраструктурни проекти - в богати златни мини, в метро, в магистрали, в атомни реактори.

Пазаров - тогава е било друго - многобройно младо население. Това не оправдава сегашният де факто отказ на управляващите да вземат отговорни решения... ако не броим все по-безмилостната експлоатация на работещите.

Чолаков - ти в напальони ли се осигуряваш пенсионно? Винаги съм казвал, че това е един от най-лесните методи - откак започнеш да се трудиш - сяка година - по една златно монета в стоманеното си сейфченце + човекозастраховка + пенсионен фонд + малко акции. Дори и неособено интелигентен финансово човек успешно ще се подсигури за старините си, само да бъде поне малко отговорен.

Били - и мен това все по-често ми минава - фащаме тотю, живеещият в телевизорът, маймуната, бабешките цъкли - и - там - на жълтите павета !!! Шат !!! Шат !!! Шат !!! Отсичаме техните тимберици !!! Фащаме и фидосова - и на нея тимберицата - ама после - останалото - хуманитарна помощ за сомалийските гладни дечица. Допълнителен плюс е, че после можем да турим на власт и СтаниШеф и Доган и който ни хрумне - който и да е - много ще внимава в картинката, за да не се събуди пред Петър без тимберица.

Коментар

Working...
                                X