IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционна застраховка ING 1

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
    Няма ли да загубиш от обратното изкупуване?
    .. неговата версия /доколкото я схващам/ - е - дали не е по-добре - да получи откупната стойност с възможно най-малката загуба /сега/, т.е. - че на печалба - трудно ще излезе...

...но кой може да предвиди, кога именно загубата ще е най-малка?...

Успехи на всички сегашни и бъдещи инвеститори - все трябва да търсим начини, за да стимулираме мозъчните си клетки, а това за някои се превръщало в удоволствие... Всяко удоволствие се заплащаЛО /така пък са ми казвали на мен, но аз съм длъжен да проверя...., за вас - не зная.../

Успехи!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Няма ли да загубиш от обратното изкупуване?
      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
        Тази застраховка не е ли за 10 години?
        да, за 10 и след 2та до 10та г. таксата за откуп е 4%, а не 16% както за 1 и 2г.
        Не предлагат намаление на ежемесечната вноска и това ме кара да се откупувам в близък подходящ момент

Коментар

• Тази застраховка не е ли за 10 години?
          Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
            Бе тоя защитен микс нещо му се е пропукала защитата май, той до сега като не се е вдигнал , за кога го чакаш.
            Защитата му е до 70%, предполагам това значи до 0.70 стойност единица - има още да се пука, от вчера е на + с 1 хилядна...
            Ще наблюдавам, едно време беше над 1 ама съм пропуснал момента и сега незнам на къде вървят тия фондове и добре ли се управляват... ако има някой който ползва този продукт или подобен нека сподели опита си

Коментар

• Първоначално изпратено от oning Разгледай мнение
              Здравейте! От преди около 3г. направих инвестиционна застраховка живот с инвестиционен характер и вече мисля да я прекратя (откупя) . Обаче за момента стойнста на инвест. единица е 0,87728 на Инвестиционен фонд ING Защитен Микс 70 в който съм. Имам около 2000 инв. единици.
              Дали да се прехвърля в някой от другите фондове или да изчакам в този евентуално повишение на стойността или да се откупувам на загуба?
              Информацията от където гледам е http://www.ing.bg/?page=unitvalue Малко неудобно е направено ръчно трябва да въвеждам дата ( с мишката не става) и за днешния ден инф. излиза в края не деня чак, незнам така ли е обичайно?
              Не знам в какво инвестират ING и накъде вървят. Ако някой има такава застраховка или впечатления моля да сподели.
              Бе тоя защитен микс нещо му се е пропукала защитата май, той до сега като не се е вдигнал , за кога го чакаш.

Коментар

• Инвестиционна застраховка ING 1

Здравейте! От преди около 3г. направих инвестиционна застраховка живот с инвестиционен характер и вече мисля да я прекратя (откупя) . Обаче за момента стойнста на инвест. единица е 0,87728 на Инвестиционен фонд ING Защитен Микс 70 в който съм. Имам около 2000 инв. единици.
                Дали да се прехвърля в някой от другите фондове или да изчакам в този евентуално повишение на стойността или да се откупувам на загуба?
                Информацията от където гледам е http://www.ing.bg/?page=unitvalue Малко неудобно е направено ръчно трябва да въвеждам дата ( с мишката не става) и за днешния ден инф. излиза в края не деня чак, незнам така ли е обичайно?
                Не знам в какво инвестират ING и накъде вървят. Ако някой има такава застраховка или впечатления моля да сподели.
              Working...
              X