IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доходност на… (Колко пари ми загуби задължителния ми частен пенсионен фонд)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фактите са си факти. Имаше една статистика тук - ПФ бяха успели да генерират за 10 години доходност по-ниска от банков депозит за същия период. Нали затова им разрешиха да не публикуват доходност.

Погледнете си отчетите - още не за избили загубите от 2008.

Коментар

• Първоначално изпратено от dragoki
      1-во ме караш да вкарвам ръчно толкова много цифри Имам си счетоводител да пише толкова цифри
      2-ро пробвах с 2-3 месеца и нещо програмата ти куца
      Ако си правиш просто безплатна реклама на блога, е не струва, гледам готвиш се за политик, промени във всички закони готвиш Айде събуди се, отиди на лекции и послушай какво ще ти кажат едни умни побелели глави, това, че не ти харесва нещо, не е нужно да осираш целия свят за да го прокламираш. И на мен не ми харесва да плащам осигуровките на много хора, ама не скачам до небето, не ми харесва да плащам образованието на лентяи, дето си мислят, че могат да обърнат света за един ден, и не ходят на лекции. Не ми харесват спамерите по форумите, 1000 теми и мнения за глупости.

Модовете, айде по разчистете малко пространството, че пак ще се на сърдя и няма да пиша
      Куца значи? Къде точно? Резултатите ли не са много розови или какво?
      Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/

Коментар

• Първоначално изпратено от suniverse Разгледай мнение
        Долни инсинуации?
        Нека всеки сам да прецени и да сподели резултата ако иска с всички останали. Никой не клепа никой. Хората обаче трябва да са наясно с личната си персонална сметка, каква доходност получават и т.н. Повече прозрачност никога не е излишна
        Ти знаеш ли колко безсмислени учебници са прочели, как 5 години са учили като луди, колко лекции са слушали, тези специалисти, до чиито мозъчен капацитет ти, дори след 5 милиона години еволюция няма да стигнеш, за да се научат да купуват на върха и да продават на дъното?!

И те не са загубили пари, а имат отрицателна ДОХОДНОСТ.

Чуй само какви имена:

Универсален пенсионен фонд "Топлина"
        Универсален пенсионен фонд "Бъдеще" Универсален пенсионен фонд "Лукойл Гарант България"
        Универсален пенсионен фонд "ЦКБ-Сила"
        Универсален пенсионен фонд "ДСК-Родина"
        Универсален пенсионен фонд "Съгласие"
        Универсален пенсионен фонд "Доверие"
        и т. н.
        Доверие - уа-а-а-а! Сила - Уаааааа... Лукойл Гарант - Уааааааа

и потръпвай благовейно пред маститите имена, стоящи зад тези финансови институции, строго контролирани за да може като бъдещ пенсионер да си купиш поне един билет за метрото

"Лукойл Гарант" ми звучи като "Арменец миньор"
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Долни инсинуации?
          Нека всеки сам да прецени и да сподели резултата ако иска с всички останали. Никой не клепа никой. Хората обаче трябва да са наясно с личната си персонална сметка, каква доходност получават и т.н. Повече прозрачност никога не е излишна
          Глей ся, караш ме да ползвам някакви неща на МИКРОСОФТ, като данъчните. Само да се опитам да пипна файла всичкото защита ще писне. Гледам добАр си в програмацията, измисли нещо друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Това са долни инсинуации. Във фондовете работят най-добрите експерти в страната, специалисти във финансите заради които и Сорос ви завижда, а ви ги клепате най-безсрамно!
            Долни инсинуации?
            Пирамидите на Пинера от Чили - http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/09/22/chilean-failure/

Коментар

• Колеги, не се занимавайте с тоя. Явно имаме поредния луд...

Коментар

Вече всеки може сам да види какъв е резултата от принудителната вноска от 5% в задължителен частен пенсионен фонд. Каква доходност или финансово поражение му е нанесъл задължителния частен фонд. Каква пенсия му е приготвил задължителния частен пенсионен фонд и т.н.

Всеки, който е пробвал таблицата може да сподели каква доходност е получил от частния си фонд, колко процента месечно доходност му носи и въобще всякакви впечатления
                Това са долни инсинуации. Във фондовете работят най-добрите експерти в страната, специалисти във финансите заради които и Сорос ви завижда, а ви ги клепате най-безсрамно!
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Доходност на… (Колко пари ми загуби задължителния ми частен пенсионен фонд)

Вече всеки може сам да види какъв е резултата от принудителната вноска от 5% в задължителен частен пенсионен фонд. Каква доходност или финансово поражение му е нанесъл задължителния частен фонд. Каква пенсия му е приготвил задължителния частен пенсионен фонд и т.н.

Всеки, който е пробвал таблицата може да сподели каква доходност е получил от частния си фонд, колко процента месечно доходност му носи и въобще всякакви впечатления
                Working...
                X