IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на ПОД от Алианц към ДСК Родина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като са толкова добри в управлението, защо подариха парите ни в какви ли не калпави акции, които сега или са в процедура по несъстоятелност, или продават най-добрите си активи на техни фирми или нещо подобно правят???

Коментар

• Причината е в мениджмънта
      Иво Захариев, портфолио мениджър, ПОК "ДСК-Родина"
      Случаят с "Мостстрой" показва основната причина, заради която пенсионните фондове не инвестират на българската борса, за което често ни нападат. Причината дружеството да стигне до това положение за мен е само в мениджмънта му. Според мен е напълно вероятно да го последват и други компании, не говоря само за свързани с него като "Холдинг Пътища", а изобщо за компании с такъв мениджмънт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Ние нали затова хвалим ДСК. Защото не вкарват левове на борсата
        Ти за друго по-конкретно ги хвалиш, апропо

Не е за хвалене, да ти кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Айде, аиде, на всеки гарджето си е най-хубаво , днес покрай темата се присетих да проверя какво става с едни мои неща, и се оказа че заради Доверие сега ще трябва да се разкарвам насам натам, че грешка някаква, а като ми писаха, грешка нямаше.. Та така.

Те да вземат да вкарат някой лев по борсата, пък и свещи ще палим за тяхно здраве, ако трябва, дотогава не ми ги хвали и двата
          Ние нали затова хвалим ДСК. Защото не вкарват левове на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Е, никой не е съвършен.
            Факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
              Не сте познали много ама айде. Има две смислени компании в този бизнес в България - Алианц и Доверие, ДСК не е най-кофтия избор ама я се опитай някаква справка/информация по партидата кой къде може да ти направи особено ако не живееш в 5 те най-големи града.
              Айде, аиде, на всеки гарджето си е най-хубаво , днес покрай темата се присетих да проверя какво става с едни мои неща, и се оказа че заради Доверие сега ще трябва да се разкарвам насам натам, че грешка някаква, а като ми писаха, грешка нямаше.. Та така.

Те да вземат да вкарат някой лев по борсата, пък и свещи ще палим за тяхно здраве, ако трябва, дотогава не ми ги хвали и двата

Коментар

• [QUOTE=cymru;1146961]Ми, че запознайте ме и мене, че и аз да има стана фен.

П.С Ти същиьот Никола ли си от лани[/QUOTE

И аз се сетих за него. Имаше и пиниз с някаква пневматика по едно време, но забравих как се казваше героя.
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

По принцип съм им фен, но доверието ми се разклати малко вчера, като видях че имат МОСТС.
                  Е, никой не е съвършен.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Ние познаваме едни сипатяги от Ридина и заради това ги хвалим.
                    Ми, че запознайте ме и мене, че и аз да има стана фен.

П.С Ти същиьот Никола ли си от лани
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Не сте познали много ама айде. Има две смислени компании в този бизнес в България - Алианц и Доверие, ДСК не е най-кофтия избор ама я се опитай някаква справка/информация по партидата кой къде може да ти направи особено ако не живееш в 5 те най-големи града.

Коментар

Айде да сложим и ИНГ в кюпа - става ли
                        По принцип съм им фен, но доверието ми се разклати малко вчера, като видях че имат МОСТС.

Коментар

Ние познаваме едни сипатяги от Ридина и заради това ги хвалим.
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

За мен ДСК са най-доброто ПОД. Така че няма за какво да се притесняваш.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Абсолютно. ДСК the best.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• За мен ДСК са най-доброто ПОД. Така че няма за какво да се притесняваш.

Коментар

Working...
                                X