Като са толкова добри в управлението, защо подариха парите ни в какви ли не калпави акции, които сега или са в процедура по несъстоятелност, или продават най-добрите си активи на техни фирми или нещо подобно правят???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ПОД от Алианц към ДСК Родина
Collapse
X
-
ОК
Причината е в мениджмънта
Иво Захариев, портфолио мениджър, ПОК "ДСК-Родина"
Случаят с "Мостстрой" показва основната причина, заради която пенсионните фондове не инвестират на българската борса, за което често ни нападат. Причината дружеството да стигне до това положение за мен е само в мениджмънта му. Според мен е напълно вероятно да го последват и други компании, не говоря само за свързани с него като "Холдинг Пътища", а изобщо за компании с такъв мениджмънт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНие нали затова хвалим ДСК. Защото не вкарват левове на борсата
Не е за хвалене, да ти кажа
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАйде, аиде, на всеки гарджето си е най-хубаво , днес покрай темата се присетих да проверя какво става с едни мои неща, и се оказа че заради Доверие сега ще трябва да се разкарвам насам натам, че грешка някаква, а като ми писаха, грешка нямаше.. Та така.
Те да вземат да вкарат някой лев по борсата, пък и свещи ще палим за тяхно здраве, ако трябва, дотогава не ми ги хвали и двата
Коментар
-
ОК
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеНе сте познали много ама айде. Има две смислени компании в този бизнес в България - Алианц и Доверие, ДСК не е най-кофтия избор ама я се опитай някаква справка/информация по партидата кой къде може да ти направи особено ако не живееш в 5 те най-големи града.
Те да вземат да вкарат някой лев по борсата, пък и свещи ще палим за тяхно здраве, ако трябва, дотогава не ми ги хвали и двата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо принцип съм им фен, но доверието ми се разклати малко вчера, като видях че имат МОСТС.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНие познаваме едни сипатяги от Ридина и заради това ги хвалим.
П.С Ти същиьот Никола ли си от ланиНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАйде да сложим и ИНГ в кюпа - става ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАйде да сложим и ИНГ в кюпа - става лиThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЗа мен ДСК са най-доброто ПОД. Така че няма за какво да се притесняваш.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
ОК
За мен ДСК са най-доброто ПОД. Така че няма за какво да се притесняваш.
Коментар
Коментар