Първоначално изпратено от reader@home
Разгледай мнение
За това кой продукт е най-добър - аз казвам - нашият - с прозрачност, гъвкавост и доходност. Покритието при събитие си е покритие навсякъде. Ако някой казва, че продуктът на някой друг е по-добър - съгласен съм да сравняваме.
Бъдещето - то някои ни предричат фалит откак сме на пазарът, ама ние не само че не фалираме, но и напротив - чувам пазарният ни дял е нарастнал по последни данни. Инвестиционната човекозастраховка е продектът на бъдещето, без значение дали на някои им харесва или не - а в него ние сме втората по сила компания на нашият пазар - Алианц и т.н. ни гълтат прахът.
За купувач - ако има продажба, тя ще бъде на цялото застрахователно дружество, а не само на Българското... което по същество никак няма да се отрази на клиентите и нап редлаганият продукт - дори може да е за добро, ако стане, защото откъм маркетинг сме бая куци - признавам го.
Относно стилът на работа на човекозастрахователят (не съм консултант, а мениджър) - старая да работя според казаното от тебе.... а продуктът си е един и същ - и за тоя, дето се плаши от злополуки - и за тоя, дето иска да си има допълнителна пенсийка - с леееки нюанси.
За хората от Инвесторът (оттук ми е огромната маса клиенти, впоследствие станали и мои добри познати), ще учудиш, но всички страшно много се радват на инвестиционният продукт - гледат на него като на много удачна диверсификация - секси е да инвестираш на световните пазари, без въобще да се занимаваш с това, че и защита да имаш.
Сравнения... де искаш да ги четеш - аз съм си ги правил на базата на сериозни анализи, на информация от запознати (включително работещи в конкурентни компании) и т.н. Щом го вземаш навътре - иди при ИНГ, Алианц, Уника, АИГ, ДЗИ, после ела при мене - да видим кой какво ти е предложил и да видиш какво ще ти предложа аз
Коментар