IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подкрепяте ли вдигането на здравната вноска на 10%?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Не е подправена анкетата. Аз гласувах с ДА!!! Много добре знам защо. Последните години си затваряхме очите докато ни драха кожите. Нищо не направихме докато апашите ни крадяха парите и ни поставяха капани за бъдещето. Сега ще си плащаме заради това. Безплатен обяд НЯМА. Другият път да ни е за урок. Когато някой като Доги, Станишката и царя започнат да ни доят - взимайте бухалките!!! Сега какво ревете.
    INSIDER-A,
    Гласува за ...браво ! А къде са тия сто човека който гласуваха за 20 минути За ...докато четях за какво става дума...
    Преди една година имаше една такава комунистическа дружинка да прави фурори във гласуването и нещо е сменила партията да не си и ти от нея ... ....
    Радослава чувал ли си ?
    Мече, не ме интересува кой друг за какво е гласувал. Аз отговарям сам за себе си. Ти плащаш ли някакви данъци и осигуровки или си от онези дето само са против?
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Re: ...модераторите

АМи що тогава манипулираш все с кражбите на комунягите.

Да - крадоха , щото имаше от какво да крадат.

Комунягите ли са виновни за 50% спад в приходите от ДДС ? Ааа ?

бтв, кво ще кажеш за прогресивен ДОД ? :0

Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от SStoilov
      Ами то на държавна заплата (когато друг ти изкарва парите и ти лично не плащаш нищо ) е много лесно да гласуваш с да .
      Стоилов, не съм на заплата ами имам мозък в главата. Мои са си парите и сам решавам за какво да ги харча. Капиш?

Коментар

• Не е подправена анкетата. Аз гласувах с ДА!!! Много добре знам защо. Последните години си затваряхме очите докато ни драха кожите. Нищо не направихме докато апашите ни крадяха парите и ни поставяха капани за бъдещето. Сега ще си плащаме заради това. Безплатен обяд НЯМА. Другият път да ни е за урок. Когато някой като Доги, Станишката и царя започнат да ни доят - взимайте бухалките!!! Сега какво ревете.
        INSIDER-A,
        Гласува за ...браво ! А къде са тия сто човека който гласуваха за 20 минути За ...докато четях за какво става дума...
        Преди една година имаше една такава комунистическа дружинка да прави фурори във гласуването и нещо е сменила партията да не си и ти от нея ... ....
        Радослава чувал ли си ?

Коментар

• Никой не иска да ми каже защо плащаме различни осигуровки, а получаваме еднаква кирлива услуга

Коментар

• Re: Shemata

никога в живота си не съм работил държавна работа. прочети внимателно кои данъци предлагам да се увеличат , а не СО и ЗО .. и как да се увеличат най-важното.

Първоначално изпратено от Jay Gould
            Време е за ПРОГРЕСИВЕН ДОД , увеличаване данък НИ , връщане данък наследство (и то сериозен) , премахване на горния праг за осигуровките.
            Айде още един за качване на данъците - Абе вие на марс ли живете бе хора и наистина никога ли не сте работили на частно ? - Четете - Всяко качване на данъците качва безработицата и сваля БВП. Винаги в световната история откак има пари и данъци така е ставало. Време е да се съкрати администрацията - там потъват между 1 и 3 милиарда, но това няма да стане явно.

Коментар

Ами то на държавна заплата (когато друг ти изкарва парите и ти лично не плащаш нищо ) е много лесно да гласуваш с да .
              Стоилов, не съм на заплата ами имам мозък в главата. Мои са си парите и сам решавам за какво да ги харча. Капиш?
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• SStoilov

Не 100% платено , плащаш си всичко и всеки да си плаща и с тези фондове - мондове нищо не става...нищо..Фондове който иска да си ги прави в къщи и фамилно , един като се разболее другите да му помагат да плаща и т.н.т.На обществено ниво само монетарни взаимотношения. Ей не са страшни толкова вноските , страшното е после когато имаш нужда и се сблъскаш с едни хора - медици с ерозирал морал ! Лъжат те , правят те на прост..те живеят като едни хитреци в престъпната си шайка.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Shemata

Време е за ПРОГРЕСИВЕН ДОД , увеличаване данък НИ , връщане данък наследство (и то сериозен) , премахване на горния праг за осигуровките.
                  Всяко качване на данъците качва безработицата и сваля БВП. Винаги в световната история откак има пари и данъци така е ставало. Време е да се съкрати администрацията - там потъват между 1 и 3 милиарда годишно, но това няма да стане явно.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Относно дрането, не съм усетил 2006-2009 нкой да ме дере, за разлика от сега.

Комунягите ли са виновни за 50% спад в ДДС-то . Я отговори на тоя въпрос

Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Първоначално изпратено от supertrader
                    Толкова ли е трудно да се изтрие тази подправена анкета или ви доставя удоволствие във форумите да има подправено и заблуждаващо съдържание.
                    Не е подправена анкетата. Аз гласувах с ДА!!! Много добре знам защо. Последните години си затваряхме очите докато ни драха кожите. Нищо не направихме докато апашите ни крадяха парите и ни поставяха капани за бъдещето. Сега ще си плащаме заради това. Безплатен обяд НЯМА. Другият път да ни е за урок. Когато някой като Доги, Станишката и царя започнат да ни доят - взимайте бухалките!!! Сега какво ревете.

Коментар

Първоначално изпратено от supertrader
                      Толкова ли е трудно да се изтрие тази подправена анкета или ви доставя удоволствие във форумите да има подправено и заблуждаващо съдържание.

Коментар

• ОТБОЙЙЙ-КО!
                        http://novini.dir.bg/2010/03/08/news6004435.html

Коментар

• Re: markov

Абе мама му стара , толкова е просто , стига да има желание.

ЗО остава само за скъпи процедури - операции , болница и т.н.

Всичко останало да се плаща в брой от ползвателя .

Евентуално ЗО да покрива и прегледите на пенсионери . И лекарства > 200 лева .

Избор между НЗОК и други фондове . в никакъв случай монопол.

Пускане на застрахователите в системата , т.е. здравни застраховки - отивам в първия застраховател, пазаря се какво да ми покрива полицата и плащам.

Каква е тая монополна комунистическа система. комунизма отдавна свърши.

Коментар

• ...модераторите

D.Y.F-091066

Коментар

• markov

Не 10 000 години да работи това чудо ЗК до излишъци няма да се стигне , ти да си чул някъде крадци да са крали пари и да са оставили някаква част от тях защото са им излишни.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• qwas

Никакви фондове няма да има - плащаш си и те лекуват , аман от тия фондове при това монополисти.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X