Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подкрепяте ли вдигането на здравната вноска на 10%?
Collapse
X
-
Re: ...модераторите
АМи що тогава манипулираш все с кражбите на комунягите.
Да - крадоха , щото имаше от какво да крадат.
Комунягите ли са виновни за 50% спад в приходите от ДДС ? Ааа ?
бтв, кво ще кажеш за прогресивен ДОД ? :0
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от SStoilovАми то на държавна заплата (когато друг ти изкарва парите и ти лично не плащаш нищо ) е много лесно да гласуваш с да .
Коментар
-
Не е подправена анкетата. Аз гласувах с ДА!!! Много добре знам защо. Последните години си затваряхме очите докато ни драха кожите. Нищо не направихме докато апашите ни крадяха парите и ни поставяха капани за бъдещето. Сега ще си плащаме заради това. Безплатен обяд НЯМА. Другият път да ни е за урок. Когато някой като Доги, Станишката и царя започнат да ни доят - взимайте бухалките!!! Сега какво ревете.
Гласува за ...браво ! А къде са тия сто човека който гласуваха за 20 минути За ...докато четях за какво става дума...
Преди една година имаше една такава комунистическа дружинка да прави фурори във гласуването и нещо е сменила партията да не си и ти от нея ... ....
Радослава чувал ли си ?
Коментар
-
Re: Shemata
никога в живота си не съм работил държавна работа. прочети внимателно кои данъци предлагам да се увеличат , а не СО и ЗО .. и как да се увеличат най-важното.
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от SStoilovВреме е за ПРОГРЕСИВЕН ДОД , увеличаване данък НИ , връщане данък наследство (и то сериозен) , премахване на горния праг за осигуровките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovАми то на държавна заплата (когато друг ти изкарва парите и ти лично не плащаш нищо ) е много лесно да гласуваш с да .МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
SStoilov
Не 100% платено , плащаш си всичко и всеки да си плаща и с тези фондове - мондове нищо не става...нищо..Фондове който иска да си ги прави в къщи и фамилно , един като се разболее другите да му помагат да плаща и т.н.т.На обществено ниво само монетарни взаимотношения. Ей не са страшни толкова вноските , страшното е после когато имаш нужда и се сблъскаш с едни хора - медици с ерозирал морал ! Лъжат те , правят те на прост..те живеят като едни хитреци в престъпната си шайка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: Shemata
Първоначално изпратено от SStoilovВреме е за ПРОГРЕСИВЕН ДОД , увеличаване данък НИ , връщане данък наследство (и то сериозен) , премахване на горния праг за осигуровките.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Ами то на държавна заплата (когато друг ти изкарва парите и ти лично не плащаш нищо ) е много лесно да гласуваш с да .
Относно дрането, не съм усетил 2006-2009 нкой да ме дере, за разлика от сега.
Комунягите ли са виновни за 50% спад в ДДС-то . Я отговори на тоя въпрос
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от supertraderТолкова ли е трудно да се изтрие тази подправена анкета или ви доставя удоволствие във форумите да има подправено и заблуждаващо съдържание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertraderТолкова ли е трудно да се изтрие тази подправена анкета или ви доставя удоволствие във форумите да има подправено и заблуждаващо съдържание.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Scrooge McDuck
-
Re: markov
Абе мама му стара , толкова е просто , стига да има желание.
ЗО остава само за скъпи процедури - операции , болница и т.н.
Всичко останало да се плаща в брой от ползвателя .
Евентуално ЗО да покрива и прегледите на пенсионери . И лекарства > 200 лева .
Избор между НЗОК и други фондове . в никакъв случай монопол.
Пускане на застрахователите в системата , т.е. здравни застраховки - отивам в първия застраховател, пазаря се какво да ми покрива полицата и плащам.
Каква е тая монополна комунистическа система. комунизма отдавна свърши.
Коментар
Коментар