IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнес по български в застраховането....

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблема като ти откраднат застрахована кола е в разправията,
    защото няма да ти платят веднага, а и може след няколко месеца
    да се намери колата и тогава .... просто си останал половин година(например) без кола
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
      Какъв ми е проблема ,ако ми откраднат застрахованата кола?
      95% от застраховките не покриват опожаряване. Купуваш си примерно бмв x5 и го застраховаш в някоя компания без реноме (разбирай го както искаш) и го плащаш като пич за 150 000 лв.

след има няма месец джипката ти се изпарява и пускаш сигнал в милицията.
      след има няма ден-два ти се обажда някой и ти казва да си приготвиш някви 20-30 бона, защото иначе паркирак колата някъде сипват и 1 туба бензин и я палват.

масово застраховките не покриват тази щета. ако искаш да се застраховаш минаваш в графа рискови клиенти и или не те застраховат или ти скача вноската.

остава на теб да решиш дали да изгориш с 150К или да си платиш 20К-30К ... това е БГ реалността и за съжаление трябва още много време да мине преди Държавата да се справи с този вид престъпност.

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer
        То реално нямаш избор в застраховането - избираш между Трактора, Маргина и ТИМ ....
        (Лев ИНС, Бул ИНС и Армееец)
        Има избор и той е ДЗИ. Презастраховат си кражбата в БУЛИНС, тоест шанса за кражба е минимален. Така само малка част от парите отиват при гореспоменатите.

Коментар

• То реално нямаш избор в застраховането - избираш между Трактора, Маргина и ТИМ ....
          (Лев ИНС, Бул ИНС и Армееец)

Коментар

• Re: Бизнес по български в застраховането....

Първоначално изпратено от SStoilov
            Милиционерска демагогия.

Ще бъда много благодарен, ако "експертите" ми обяснят как така "потърпевшите" застрахователи са плащали, ако собствениците на автомобилите не са подавали жалби в МВР ?!?

Интересно....
            и аз точно това искам да знам!

и стига с принципни постановки! айде да почнем с факти! компания ИМЕ ми застрахова колата и имах следния проблем: претърхят щета, предявих претенция отказаха щета на основание т. НОМЕР, или чл. НОМЕР

и що не се оплакват!? нали на МВР това им е работата- да обръщат внимание на оплакванията! как да се борим с определен проблем ако никой не полува писмена информация за него!?
            застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
            http://www.broko.bg/blog

Коментар

• На наркоманите никога не им е дремело дали колата е застрахована във ВИС„ СИК или при Трактора , затова и застрахователите не плащат за откраднати огледала

Коментар

• проблема е вандализма, не кражбата....

Първоначално изпратено от pesho777
                Какъв ми е проблема ,ако ми откраднат застрахованата кола?

Коментар

• Re: Бизнес по български в застраховането....

Милиционерска демагогия.

Ще бъда много благодарен, ако "експертите" ми обяснят как така "потърпевшите" застрахователи са плащали, ако собствениците на автомобилите не са подавали жалби в МВР ?!?

Интересно....

Първоначално изпратено от Dreamer
                  Някак ни свикнаха да избираме български застрахователи....
                  По "24 часа"
                  Преди месеци чужди застрахователни компании, работещи у нас, се оплакали, че автомобили, застраховани при тях, умишлено били подложени на непрекъснато причиняване на щети. Техни коли се крадели 5 пъти повече в сравнение с тези на други фирми.

....

На собственици на коли, които не са избрали "правилната компания", се подсказвало, че колата няма да бъде открадната или да търпи щети, ако предпочетат, когото трябва.
                  По-недосетливите били "подсещани" да си сменят застрахователя.

Най-бруталният се прилагал по изпитаната схема - изчезване на колата, в някои случаи - връщането й срещу откуп за "услугата".

Над половината от поръчково откраднати коли се връщали обратно на собствениците срещу откуп. По време на преговорите бандитите споменавали, че застраховката в някои компании пази от такива проблеми, споделят разследващи.

Голяма част от потърпевшите изобщо не подавали жалби в полицията и затова нямало точни данни за този вид престъпление, обясняват още експерти.

Коментар

• Какъв ми е проблема ,ако ми откраднат застрахованата кола?

Коментар

• Ха, интересно - анкетата от 0 да изведнъж получиха превес ....

Коментар

• Решението е по-скоро правилно отколкото не.

Където и да идете и си купите джип,лимузина или спортен автомобил .. авто-дилъра ще ви каже " ааа за тази кола задължително застраховка в X,Y или Z) ... сетете се сами кои са.

а еврохолда не ги боря те си застраховат с евроинса, които според мен ще е от печелившите в случая.

поздрави
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Само не разбрах защо след като имаш застраховка и ти дръпнат колата,трябва да плащаш за да ти я върнат?Може би се чака покачване цените на употребяваните автомобили?
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ми това е то - общо застраховане.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бизнес по български в застраховането....

Някак ни свикнаха да избираме български застрахователи....
                              По "24 часа"
                              Преди месеци чужди застрахователни компании, работещи у нас, се оплакали, че автомобили, застраховани при тях, умишлено били подложени на непрекъснато причиняване на щети. Техни коли се крадели 5 пъти повече в сравнение с тези на други фирми.

....

На собственици на коли, които не са избрали "правилната компания", се подсказвало, че колата няма да бъде открадната или да търпи щети, ако предпочетат, когото трябва.
                              По-недосетливите били "подсещани" да си сменят застрахователя.

Най-бруталният се прилагал по изпитаната схема - изчезване на колата, в някои случаи - връщането й срещу откуп за "услугата".

Над половината от поръчково откраднати коли се връщали обратно на собствениците срещу откуп. По време на преговорите бандитите споменавали, че застраховката в някои компании пази от такива проблеми, споделят разследващи.

Голяма част от потърпевшите изобщо не подавали жалби в полицията и затова нямало точни данни за този вид престъпление, обясняват още експерти.
                              0
                              Не
                              0%
                              0
                              Да
                              0%
                              0
                              Как ще живеем ако я няма?
                              0%
                              0
                            Working...
                            X