IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за заем от Еврофондовете

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Въпрос за заем от Еврофондовете

Първоначално изпратено от proektant
    Da popitam- nqkoi moje li da obqsni kak da kandidatstvam za bezlihven zaem, i moje li da vzema takuv ot evrofondovete?Blagodarq!

За съжаления няма безлихвени заеми по програми финансирани от ЕС. Напротив в момента банките изпитват страх да кредитират такива проекти предвид спирането на една част от програмите- Сапарт и още няколко.

Коментар

• Ето какви кредити предлагат банките за европроекти:

http://www.unionbank.bg/index.php?p=...11&language=bg

http://banks.dir.bg/new/b.php?g=5&s=139
      ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• Re: Въпрос за заем от Еврофондовете

Първоначално изпратено от proektant
        Da popitam- nqkoi moje li da obqsni kak da kandidatstvam za bezlihven zaem, i moje li da vzema takuv ot evrofondovete?Blagodarq!
        Процедурата за еврофондовете е малко по-различна.
        Кандидатстваш за финансиране с проект и в зависимост от областта, в която кандидатстваш можеш да очакваш финансиране до 100%, което обаче ще получиш след финализиране на предварително одобрения проект.
        Има банки които заявиха готовност да финансират одобрени проекти. Те ще са си със съответните комисионни, но след завършека на проекта ще си получиш парите от дадения фонд.
        Най-добре за теб е да потърсиш консултант в областта в която ще участваш, защото виждам че не си много добре с тази материя.
        Успех!

Коментар

• Въпрос за заем от Еврофондовете

Working...
        X