If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен пък ми е интересно, за какви схеми и какви проекти говорите, като програмата приключи с договорирането, остава само плащане на вече одобрените проекти.
На мен пък ми е интересно, защо първо не погледнете датите на постингите, преди да коментирате.
П.С. Ако не е ясно - по онова време както субсидиите по САПАРД, така и темата са били актуални.
На мен пък ми е интересно, за какви схеми и какви проекти говорите, като програмата приключи с договорирането, остава само плащане на вече одобрените проекти.
по големи простотии за програмата не бях чела
естествено, че ако искаш да пробуташ една гаща плява пред Комисията (която чисто и просто има фективно присъствие) ще пишеш подобни измишльотини
Не обичам да критикувам, но за съжаление прозира доста сериозно невежество по темата САПАРД /пише се с Д ,а не с Т накрая / от страна на коментиращите в този форум.
eser
Дай E-mail и ще ти пратя молбите /1 2 3/,наредбите /14 15 16/и измерванията /1 2 3 /.Материала не е малко но го прочити внимателно за това което си решил.Ще си получиш 50% от инвестицията ако изпълниш до мисля 2 години от подписването на договора по Сапард.
Много хора при неспазване на срокове и доказателства за произход губят правото си.Не забравявай че наш човек в комисията е задължително и той взема до 40% от тези пари т.е.20% от всичката ти инвестиция за тебе остават не 50 а 30 % кяр.Тези които те оценяват по принцип са на партиен принцип/квота/ и обикновенно не разбират от твоята работа, но от пари разбират и те им трябват винаги за изборите.Повечето учасващи отчитат нещо вече построене направено готово. Остава само някой да му го "узакони" т.е. да вземе /раздели/ парите
Пример: Лекар - хирург от селско стопанство,пчели овошки и т.н./ та той разбира само от вътрешности/.
Пари напред не даваш!
Желая успех, но ти трябват много идеи,хъс и много много пари!!!
за Специална предприсъединителна програма за развитие на земеделието и селските райони в Република България
Освен ако си готов да дадеш до 15% от стойността на проекта на някой некадърник, но закачил се на клона чрез връзки при хората, които одобряват бизнес плановете, по-добре изобщо не се захващай... Това от личен опит.
Поздрави.
Обади се на Елана Инвестмънт. Мисля, че са най-добри. Търси Кристина Цветанска. Тя отговаря за тези програми. Успех.
Ако търсии частен консултант - 0886 067070 - Петър Цветков.
Коментар