Колко обаче е изгубила Бг от членството никой не е сметнал. По мои сметки 600 -700 хил. души работят в ЕС учат и живеят, плащат си там данъците и т.н. и т.н.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България е "спечелила" 14,7 млрд. лв. от членството си в Европейския съюз.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДай някакви факти де - то за всяко недоказано нещо е най-лесно да се каже "аксиома". Аз ти говоря с конкретни цифри и факти. И какво ми въвираш тука пишманфюрерът?
Ограда се е строяла да не излизат хората от една държава. Сега ограда се строй, за да не влизат хората в една държава. Пределно ясно е, има хора, дето не могат да съберат 2 и 2, ама те ще си останат от твойте любимци - "високообразованите" миячи на кенефи.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе баш, ЕС е най-хубавото нещо, което се е случвало на България от 1940 насам да речем... аксиома, какво има да ти доказвам...
А Волен умен политик и изобщо индивид ли е?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеВанката, излеждаш свястно момче, но даваш ли си сметка че този народец какъв ресурс е отделил да те отгледа и изучи а ти да се пръкнеш като завършен продукт и да носиш принадена стойност. Нормално е бедния да храни богатия нали, в коя графа си?
Какво да правиш с лицемери, които при все, че 95% от българската миграция е посока запад => те облизват генеталите на Путя? На тази част от народа - не смятам, че съм/си длъжен.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Темата е напълно излишна и модератора трябва да я заключи!
Единствен резултат от от "асоциирането" и "членството" в ЕС досега,е че гробищата на 10-те най-големи града отдавна са препълнени!Специално за София,"Малашевци" отдавна прелива и скоро ще почнат да мятат клетниците по Перловска река или Владайска.При коефициент на смъртност над 16.0(първо място в ЕС),БГ е и лидер по частни погребални агенции на глава от населението...И тук спорове от типа комунисти-демократи;русофили-русофоби няма никакво значение!Освен ако не си варненски пендел или мушморок с плакат на волтер ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.......
. извадих данните, които ги има тук - разцъкайте си ги, за да видите, че мижавата кинта, която сме получили, изобщо не е повод за гордост, а като махнем и парите на зърнарите, забити отново в кайени и кю седмици, то картинката става още по-жалка, така че приказките как видиш ли за пръв път от 1930 сме били напред са за Збирка на герПерастите. Малко тип Боце - от Хан Аспарух насам аз пръв откривам 5 спирки на метрото - даже и хан Крум не е открил толкова. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Но такъв ни е мат'риалаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАко се помолим може и да стане 16 република на СССР не успяхме да станем, но горд член на Евразийския съюз може и да станем. Знам, че ще има много несъгласни, но има един обект на о-в Белене, който трябва да бъде завършен. Несъгласните може да извършват обществено полезен труд там
Коментар
-
Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнениеЕмзетка (делена на хикс), Бг и да поиска никой няма да я вземе в Евразийския съюз, руснаците са като цяло меко казано скептично настроени към страната ни. Спи спокойно и не лозунгарствай излишно
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНай-после! Знаех си, че има смисъл в кемтрейлса
Коментар
-
Първоначално изпратено от technotronic Разгледай мнениеруснаците са като цяло меко казано скептично настроени към страната ни.
Yeah
Коментар
-
Нека си спомним какъв “рай“ беше България 90-те години, когато бяхме напълно независими от разни чужди колонизатори от ЕС. Бяхме горда нация, която би шута на чуждите кредитори, като отказахме да им плащаме дъговете, че дори ги принудихме и да ни отпишат голяма част от тях. Никой не ни се месеше от вън с доклади за корупцията, правовата държава и т.н., а болшинсфото от фирмите бяха държавни и печалбата от тях се използваше в полза на народа.
Сравнение с тогава сега сме една жалка колония, която е на издръжка на колонизаторите от ЕС, а демократично избрани ни политици постоянно биват унижавани с разни доклади, които им разкриват финансовите далавери и т.н.
Другарки и другари, нека да отхвърлим колониалното робство и да изберем другарят Волен Сидеров, който гордо ще ни поведе в съюза на свободните народи, наречен Евразийски съюз!
Амин
Коментар
Коментар