Първоначално изпратено от VladkoM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За построяване на Къщи.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеСпоред един гмеж според друг туристи няма , Владко изпрати ми скица с виза за проектиране и карта на Синеморец където е отбелязан парцела ако искаш съвет на nikolains@abv.bg , имам проекти в Приморско - и завършени и нови, долу горе познавам района и търсенето.
Коментар
-
Според един гмеж според друг туристи няма , Владко изпрати ми скица с виза за проектиране и карта на Синеморец където е отбелязан парцела ако искаш съвет на nikolains@abv.bg , имам проекти в Приморско - и завършени и нови, долу горе познавам района и търсенето.
Коментар
-
VladkoM
Защо ти е да се набутваш, ще ти искат от банката да си заложиш гащите и туристи няма , защото хората нямат пари ! После ще се самоубивате ли ? Зарежи ги тия глупости.Кой ще ти ги строи ? Отдавна в България вече останаха само работници зависими от алкохол и понеже не им е сигурен навън и стоят тук, ти с такива хора имаш ли представа как се строи.D.Y.F-091066
Коментар
-
За построяване на Къщи.
Здравейте, аз съм на 26 години приятелката ми е на 24. Искаме да изтеглим кредит и да направим Къщи с цел отдаване под наем за летния сезон. Става въпрос за село Синеморец. Намисли ли сме да направим 2 къщи тип Еко къщи от сандвич панели. Искаме да Ви попитаме има ли някоя програма или ще има ли през новия период по която можем да кандидатстваме за Евро пари и да направим повече и по-хубави къщички?
Благодарим Ви предварително.Last edited by VladkoM; 25.01.2013, 16:01.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар