IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврофондовете ли са единственото спасение за селските райони ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • agronoma

    Скоро предстои технологичен взрив, полезните изкопаеми в неизмеримо големи - огромни количества са по улиците ни и в домовете ни. Вече е изкопано толкова много че има за следващите 5 поколения в изобилие.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
      Еврофондовете дават наистина добри възможности за българското земеделие. Дано успеят повечко хора да се възползват.
      Предстоящо ИПО на Лондонската борса.набирам апри и ги вагам в зеленчукарство,плодовъдство и живодновърство.Износ за Катар.Арабати искат да ти имат доворие за да работят с теб.Имам мой познат от 3 години работи като учен в Катар в научен фонд финансирам с държавни пари за софтуер за автоматичен превод от арабски на европейски езици.Той ми осъществява контактите в Катар.Тази година изнесох 18 тона бадеми за там.Прщам и по 1000 агнета на месец за Оман.
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

      Коментар


      • Еврофондовете дават наистина добри възможности за българското земеделие. Дано успеят повечко хора да се възползват.

        Коментар


        • В Севрна Дакота, където започна масовото добиване на шистов газ, наемът за ползване на подзевмине богатства за срок от 10 години е 5-10 пъти повече от наема за обработване на земята. Някои фермери са станали неочаквано много богати.

          Коментар


          • Придобиването на собственост и на подзените полезните изкопаеми от собственниците на земята би подобрило по естествен и траен начин положението в селските райони.
            Земята ще стане истински ценна и особенно в полу-планинските и планинските земи ,където плътноста на полезните подземни блага,е по-голяма.
            С тази своя допълнителна нова характеристика земята става носител на добавена стойност с всичките си полезните изкопаеми налични или предполагаеми.
            В определени райои земята ще увеличи дори стократно стойноста си.
            Няма да гледаме дали е поливна или не, дали е на магистрала или на асфалт , а на какви полезни изкопаеми е носител.
            Има държави в които собственика на земята е собственик и на всичко под нея в дълбочина.И всички тези държави са едни хубави,много хубави и подредени държави.
            Циганите им са по добре от нас.




            Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им.
            Last edited by agronoma; 23.10.2014, 00:22.
            ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
            ᴏᴚ☠

            Коментар


            • И 22 постановление!!!Ох,кеф,голем кеф!!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Спасението на селските райони е невъзможно без смазването на мангалският бандитизъм и тероризъм. Хората вече дори в двора си нищо не могат да отгледат и спят с кокошките в стаята.

                Какви инвестиции, какви пет лева?
                Това просто не е вярно.Ако хората са си по селата ромовете са капка в морето и евтина работна ръка.Ти си много далече от действителността.У село има много мангали ама не крадат щото дойде един арендатор и за месец ги слижи у ред.На къра не ходят.Влизат само в изоставените къщи но то какво да вземеш от там?Импе ти си софиянец теоретик с много клишета и стереотипи в главата.Аз живея сред ромове и им познавам душиците.Мангал не се оправя със съд и прокуратура това е първично същество и се лекува със кол и бой

                Коментар


                • Добре дошли в света на Дарвин! http://newsline.bg/read_more.php?post=4210

                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Aбсолютно вярно. Еврофондовете са вредни не само за селското стопанство, но и за другите отрасли. Генератор са на корпуция и изкривяват пазара.
                    Следващата стъпка ще е- забрана да си отглеждаме сами доматите в двора и ще е за наше добро. Нямаме компетенции за работа с CuSO4, примерно.
                    Първото е ама мноооого вярно!!!
                    Я и второто е вярно!!!
                    Пък и меден сулфат е написано вярно!!!
                    Браво Вал-че!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Спасението на селските райони е невъзможно без смазването на мангалският бандитизъм и тероризъм. Хората вече дори в двора си нищо не могат да отгледат и спят с кокошките в стаята.

                      Какви инвестиции, какви пет лева?
                      Държавата подпомага циганите. Ерво парите подпомагат държавата. В грешка си ако си мислиш, че държавата ще се лиши от циганите току-така. За нея това са най-важния ресурс. Осигуряват масов и предвидим вот при гласуване, не искат да се образоват. Освен с това с поведението си създават напрежение и привличат вниманието докато бюрократите и банкерите извършват тлъстите кражби и престъпления. Циганите са по-важни от теб и ще ги бранят до последно и то така както сега бранят депутатите.

                      Коментар


                      • Спасението на селските райони е невъзможно без смазването на мангалският бандитизъм и тероризъм. Хората вече дори в двора си нищо не могат да отгледат и спят с кокошките в стаята.

                        Какви инвестиции, какви пет лева?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Няма начин се привлекат инвестиции в селските райони, те са обитавани от диви прости питекантропи.
                          Custodite sortem vestram

                          Коментар


                          • Aбсолютно вярно. Еврофондовете са вредни не само за селското стопанство, но и за другите отрасли. Генератор са на корпуция и изкривяват пазара.
                            Следващата стъпка ще е- забрана да си отглеждаме сами доматите в двора и ще е за наше добро. Нямаме компетенции за работа с CuSO4, примерно.

                            Коментар


                            • Еврофондовете погубиха селкото стопанство. Българските чиновници продадоха и предадоха селското стопанство на евро бюрократите за да може страни като Франция, Дания, Белгия да монополизират пазара срещу субсидии от които се възползват главно политиците и угодните на властта. За сметка на това репресивния апарат на регулаторите действа много активно и следи да няма конкуренция от селксите райони, която да измъкне и малко пазар от картелите.

                              Коментар


                              • 20 лозови насъждения не е ли малко много. То 1-2 години като не се гледа и загива, а щом е занемарено от 20 години, то и циментовите колове ще са изгнили даже...
                                ccna ccna

                                Коментар

                                Working...
                                X