Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Абе май не сме толкова смотани клкото ейсън и другите фанариоти ни изкарват -
http://pazari.dnevnik.bg/show/567585/
"Българската компания "Телерик" купи германската "Ванатек""Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от vivicmarandi, за това съм съгласен с теб.
Смешно ми е да кажа, че българите са бедни, дори си мисля обратното.
П.П. Муза, ако ти е романтично, няма да се делим споки, ще се обединяваме - хихиии
П.П. А ти ще уреждаш кредитите на тия дето искат да пазаруват на зелено
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiМадам Музева,
аз сериозно не мога да постя / т.е. поствам /, тук може да намериш нещо, което съм споделил за фактора време в световен мащаб:
http://marandi.blog.bg/viewpost.php?id=207413
Изглежда много ми се иска да е спринт, а не маратон...
Може би, ако повече хора заложат на спринта....
Всъщност, моите подбуди идват от последното ти изречение, а колкото до магията
би следвало да съм я постигнала, но не съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vivicMusa, не си виждал просто каква картинка са българите в чужбина. не веднъж съм се срамувал от произхода си. аз лично не познавам нация която да се държи толкова егоистично, чуждопоклоннически, агресивно спрямо сънародниците, ... затова и на много места по света сме едни от най-нископлатените гастърбайтери (просто не можем да се обединим за постигане на общи интереси).
колкото до това дали сме най-умните... умни и глупави хора има навсякъде, но ако говорим за образование, твърдиш ли, че нашето е едно от най-добрите по света? надявам се - не.
Само че, както винаги, има и от едните, има и от другите.
В България също има и от едните, и от другите.
Не може всички да се слагат под един знаменател.
Тези, описани от теб се базират единствено и само на манталитета и тяхната ценностна система.
Колкото до образованието:
-сменя манталитет;
-научава те да си търсиш източниците за дадения момент.
Няма как да е адекватно по горните показатели българското с това навън.
Сравнявала съм начин на мислене, действия, подход на българин, с тези на човек
от друга народност(тук не включвам посочените от теб). Еми, ....в полза на българина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от acen1975няма да е зле да се поинтересуваш отдекъ е направил кинтите за спомената компания.........
НА ПРОСВЕЩАВАЙ СЕ:
The second category of contracts involves various put options we have sold on four stock indices (the S&P 500 plus three foreign indices). These puts had original terms of either 15 or 20 years and were struck at the market. We have received premiums of $4.5 billion, and we recorded a liability at yearend of $4.6 billion. The puts in these contracts are exercisable only at their expiration dates, which occur between 2019 and 2027, and Berkshire will then need to make a payment only if the index in question is quoted at a level below that existing on the day that the put was written. Again, I believe these contracts, in aggregate, will be profitable and that we will, in addition, receive substantial income from our investment of the premiums we hold during the 15- or 20-year period.
Коментар
-
Мадам Музева,
аз сериозно не мога да постя / т.е. поствам /, тук може да намериш нещо, което съм споделил за фактора време в световен мащаб:
http://marandi.blog.bg/viewpost.php?id=207413
Коментар
-
Стига Marandi,
Разбираш много добре! Много сме лесни, когато сме скарани, разделени.
Предпоставки, колкото искаш.... Вниманието се насочва към дребното, повърхностното, а не към източника на проблема.
Боби написа, че отива да си гледа бизнеса, няма защо да си губи времето.
Прав е човекът.
Аз също смятах до скоро, че писането във форуми е загуби време. Само че,
може би си струва човек да загуби малко от времето си...
Коментар
-
Musa, не си виждал просто каква картинка са българите в чужбина. не веднъж съм се срамувал от произхода си. аз лично не познавам нация която да се държи толкова егоистично, чуждопоклоннически, агресивно спрямо сънародниците, ... затова и на много места по света сме едни от най-нископлатените гастърбайтери (просто не можем да се обединим за постигане на общи интереси).
колкото до това дали сме най-умните... умни и глупави хора има навсякъде, но ако говорим за образование, твърдиш ли, че нашето е едно от най-добрите по света? надявам се - не.
Коментар
-
Асене 2 дребни поправки -Данске банк тия неща ги приказват вече повече от година/просто в БГ информация липсва/ а и ти си ги пропуснал. И други неща чрез тях бяха казани на наште хора от БНБ ,ама те дали са ги взели насериозно не знам, то и за еврофондовете първо само предупреждаваха.
второ на практика от константин тих нататък куманската линия се губи /но са много търсени жените от асеневата династия/
Коментар
-
Първоначално изпратено от vivicmarandi, за това съм съгласен с теб.
Смешно ми е да кажа, че българите са бедни, дори си мисля обратното.
П.П. Муза, ако ти е романтично, няма да се делим споки, ще се обединяваме - хихиии
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975ахаааа,Данске банк прогледнала,че бг ще фалира........
ами асен1975 от шполовин година вече говори,че фалита на бг не е въпрос дали ще го има или не,а е просто въпрос на време......
и даже съм предрекъл не повече от 2 години до тогава.......
ех,тези карти таро.......
поука?
четете асен1975 и форумите на инвестора днес,за да знаете какво ще напишат данске банк след половин година.........
както уважавания от мен съфорумец Пунди,от имоти.нет казваше:
умните хора четат днешния вестник,а мъдрите четат утрешния.....
междудругото,както вече писах,в чикаго има залагания от повече от половин година,която държава ще фалира първа-държавите са прибалтийците и бг.
исландия не я бяхме вкарали в залаганията.......изплъзна ни се.
ха познайте аз за кой съм заложил?
Аз залагам с теб
Коментар
Коментар