IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мастър Асен, я обади имаш ли теория за бейби-бумарите и някаква връзка с борсата, поради традиционния им начин на спестяване в УСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil
      Първоначално изпратено от silistra
      Първоначално изпратено от acen1975
      хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
      са ша го видиме бъфет с неговите теории за дъно на доу от 9000.......
      38, доста под очакваното.

http://indizes.wallstreet-online.de/...yp=exp&grid=on

Асене,
      тя Бг е ясна,ама я хвърли поглед на горната графика, аз имам опасението че в близката 1,5 до 2г. Дау може да го видим на ниво от 4000( 1 цикъл винаги продължава средно около 3г.), откъдето е и тръгнал балона или в най-лошият сценарий 2200.
      ехехейййй на 200 що не го чакаш този дау!!!
      Асен каза 8000 е дъното
      ооо,браточка,доу може да падне и под 7000.
      аз лично няма да търся определена цифра,ами гледам времев период.
      с други думи,ще гледам да вилзам дългосрочно не спрямо дадено ниво,ами спрямо време.
      а до тогава-кога се качи,бой по канчето със лонг путове.

Коментар

• ехехейййй на 200 що не го чакаш този дау!!!
        Асен каза 8000 е дъното
        той Асен да не знае всичко, 8000 е краткосрочната прогноза, там има ниво на подкрепа 7600-7700, ако пробие отива директно на 5800.

http://www.investor.bg/?cat=35#7

Погледни по-горе софикса ама за 6г. период, да ти се виждат графиките сходни? А ?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
          хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
          Тук наш Асен според мен е прав, както каза един друг господин вчера: "recession is not going to be short and will be ugly".
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra

Асене,
            тя Бг е ясна,ама я хвърли поглед на горната графика, аз имам опасението че в близката 1,5 до 2г. Дау може да го видим на ниво от 4000( 1 цикъл винаги продължава средно около 3г.), откъдето е и тръгнал балона или в най-лошият сценарий 2200.
            Прав си, пробие ли минимума от предната рецесия, става апокалиптично. Според мен до изборите на 4 няма да стане, но после ... дано не познаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra

Асене,
              ехехейййй на 200 що не го чакаш този дау!!!
              Асен каза 8000 е дъното

Коментар

• Re: ...

някой знае ли колко е прословутия бюджетен излишък на бг
                тия дни наше икономисти само тва сучат и повтарят
                насрания им излишък кадето го къткат до никаде няма да стигне
                бг е в най-неизгодната позиция в света в момента

Коментар

Асене,

Коментар

• хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......

Коментар

• ееее, много ме кефят тия марули, апокалиптиците ...

ако им свършат всички аргументи - не се предават ... данните не били верни ...

ясно, не са верни, БВП не нараства, безработицата се увеличава, излишък - няма, инфлацията е 50% ...

абе що не лягаме да умираме направо ... отивам да си посадя марули и ряпа в градината, че сериозно се притеснявам дали ще има какво да ядем 2009 като слушам Асен и ко ...

Коментар

• Според мен ако има ръст или близък до нулата растеж, то той ще е заради изсветляване на сивата икономика

Коментар

което ще доведе до рекорден спад в БВП и ако удари 10%,тогава няма да е рецесия,ами ще е депресия!
                          Бебе, ади оправи си поне понятията рецесия/депресия, де

П.П. Жокер: размерът не е важен този път, напук на жените, а друго

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
                            аааа,ше падна....какво пише калфин:
                            ........
                            а мен ме свали със следния абзац:

Министърът на външните работи говори и за капиталовия пазар у нас, като изрази увереност, че той няма да претърпи сериозни нарушения, тъй като у нас „липсват горещите пари“ и не се очаква рязък отлив на капитали. Неговото мнение е, че борсата няма как да бъде разклатена от изтегляне на инвестиции поне в рамките на предстоящата година.
                            да прочетох го.то цялата статия е един АБСУРД,което показва,че кадровиците вече съвсем са се превърнали в палячовци.
                            отдавна са се доказали като демагози и никой не ги и слуша.
                            дори и да има някога нещо верно в думите им,и на тва няма да им повярват.
                            а има ли политическа криза-когато няма вяра в управляващите,тогава пада и морала и етиката на целия народ като цяло и е едно от най-лошите неща за дадена държава.
                            вместо тия кукуригувци да запретнат ръкави и да се приготвят от сега за бъдещата криза,те и до ден днешен отричат.
                            то с отричане не става.........

Коментар

аааа,ше падна....какво пише калфин:
                              ........
                              а мен ме свали със следния абзац:

Министърът на външните работи говори и за капиталовия пазар у нас, като изрази увереност, че той няма да претърпи сериозни нарушения, тъй като у нас „липсват горещите пари“ и не се очаква рязък отлив на капитали. Неговото мнение е, че борсата няма как да бъде разклатена от изтегляне на инвестиции поне в рамките на предстоящата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                                ти какво прогнозираш за 2009 - няма ли да има ръст за БВП?

кремиковци фалира,борсата вече ше удари 70% спад,банките и милионер да си няма да ти дадат и стотинка,защото нямат.....обаче калфин ръст от над 4% предрича......

ти шегуваш ли се?ми то сега БВП-то няма нищо общо с това,което го обявяват в статистиката.......
                                и ще ти кажа къде е най-голямата грешка,която не я знаете,а и кадровиците не я знаят и сами си бият шамари:

една икономика трябва да движи постепенно.самото твърдение,че БВП в момента е повече,отколкото е в реалност,след време ще е пагубен.
                                защото като удари кризата и трябва да просят пари,пари няма да им се отпуснат,без да сложат комисия която да ги контролира тези пари.
                                и тогава няма да може да се лъже с БВП.
                                и кво реално ще стане?
                                ще трябва да се смъкне бъдещото падане+разликата от сегашната лъжа!
                                което ще доведе до рекорден спад в БВП и ако удари 10%,тогава няма да е рецесия,ами ще е депресия!
                                с лъжи икономика не се управлява-за стотен път се постотвам.
                                само по зле става в бъдеще!
                                и тогава кредит рейтинга на бг ще е такъв,че от уницеф ще събират помощи за бг,така,както сега събират за африканските републики.......
                                твърдението за 7% ръст при срината борса ,сринато земледелие,замръзнали строежи и инвестиции и фалирали заводи е АБСУРДНО!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X