Мастър Асен, я обади имаш ли теория за бейби-бумарите и някаква връзка с борсата, поради традиционния им начин на спестяване в УСА?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от oil_coilПървоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от acen1975хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
са ша го видиме бъфет с неговите теории за дъно на доу от 9000.......
http://indizes.wallstreet-online.de/...yp=exp&grid=on
Асене,
тя Бг е ясна,ама я хвърли поглед на горната графика, аз имам опасението че в близката 1,5 до 2г. Дау може да го видим на ниво от 4000( 1 цикъл винаги продължава средно около 3г.), откъдето е и тръгнал балона или в най-лошият сценарий 2200.
Асен каза 8000 е дъното
аз лично няма да търся определена цифра,ами гледам времев период.
с други думи,ще гледам да вилзам дългосрочно не спрямо дадено ниво,ами спрямо време.
а до тогава-кога се качи,бой по канчето със лонг путове.
Коментар
-
ехехейййй на 200 що не го чакаш този дау!!!
Асен каза 8000 е дъното
http://www.investor.bg/?cat=35#7
Погледни по-горе софикса ама за 6г. период, да ти се виждат графиките сходни? А ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
са ша го видиме бъфет с неговите теории за дъно на доу от 9000.......“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от acen1975хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
Асене,
тя Бг е ясна,ама я хвърли поглед на горната графика, аз имам опасението че в близката 1,5 до 2г. Дау може да го видим на ниво от 4000( 1 цикъл винаги продължава средно около 3г.), откъдето е и тръгнал балона или в най-лошият сценарий 2200.
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от acen1975хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
Асене,
Асен каза 8000 е дъното
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
някой знае ли колко е прословутия бюджетен излишък на бг
тия дни наше икономисти само тва сучат и повтарят
насрания им излишък кадето го къткат до никаде няма да стигне
бг е в най-неизгодната позиция в света в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975хе,току що излезнаха данните за кънсюмър конфиденс в сащ......... удари рекордно ниска стойност и тва въпреки падналия петрол.......
Асене,
Коментар
-
ееее, много ме кефят тия марули, апокалиптиците ...
ако им свършат всички аргументи - не се предават ... данните не били верни ...
ясно, не са верни, БВП не нараства, безработицата се увеличава, излишък - няма, инфлацията е 50% ...
абе що не лягаме да умираме направо ... отивам да си посадя марули и ряпа в градината, че сериозно се притеснявам дали ще има какво да ядем 2009 като слушам Асен и ко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ^_^Първоначално изпратено от acen1975аааа,ше падна....какво пише калфин:
........
Министърът на външните работи говори и за капиталовия пазар у нас, като изрази увереност, че той няма да претърпи сериозни нарушения, тъй като у нас „липсват горещите пари“ и не се очаква рязък отлив на капитали. Неговото мнение е, че борсата няма как да бъде разклатена от изтегляне на инвестиции поне в рамките на предстоящата година.
отдавна са се доказали като демагози и никой не ги и слуша.
дори и да има някога нещо верно в думите им,и на тва няма да им повярват.
а има ли политическа криза-когато няма вяра в управляващите,тогава пада и морала и етиката на целия народ като цяло и е едно от най-лошите неща за дадена държава.
вместо тия кукуригувци да запретнат ръкави и да се приготвят от сега за бъдещата криза,те и до ден днешен отричат.
то с отричане не става.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975аааа,ше падна....какво пише калфин:
........
Министърът на външните работи говори и за капиталовия пазар у нас, като изрази увереност, че той няма да претърпи сериозни нарушения, тъй като у нас „липсват горещите пари“ и не се очаква рязък отлив на капитали. Неговото мнение е, че борсата няма как да бъде разклатена от изтегляне на инвестиции поне в рамките на предстоящата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатати какво прогнозираш за 2009 - няма ли да има ръст за БВП?
Първоначално изпратено от acen1975кремиковци фалира,борсата вече ше удари 70% спад,банките и милионер да си няма да ти дадат и стотинка,защото нямат.....обаче калфин ръст от над 4% предрича......
ти шегуваш ли се?ми то сега БВП-то няма нищо общо с това,което го обявяват в статистиката.......
и ще ти кажа къде е най-голямата грешка,която не я знаете,а и кадровиците не я знаят и сами си бият шамари:
една икономика трябва да движи постепенно.самото твърдение,че БВП в момента е повече,отколкото е в реалност,след време ще е пагубен.
защото като удари кризата и трябва да просят пари,пари няма да им се отпуснат,без да сложат комисия която да ги контролира тези пари.
и тогава няма да може да се лъже с БВП.
и кво реално ще стане?
ще трябва да се смъкне бъдещото падане+разликата от сегашната лъжа!
което ще доведе до рекорден спад в БВП и ако удари 10%,тогава няма да е рецесия,ами ще е депресия!
с лъжи икономика не се управлява-за стотен път се постотвам.
само по зле става в бъдеще!
и тогава кредит рейтинга на бг ще е такъв,че от уницеф ще събират помощи за бг,така,както сега събират за африканските републики.......
твърдението за 7% ръст при срината борса ,сринато земледелие,замръзнали строежи и инвестиции и фалирали заводи е АБСУРДНО!!!!!!!!!!!!
Коментар
Коментар