Първоначално изпратено от oil_coil
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от coolice@wolf66 бате кажи си доводите така ще стане по интересна дискусия защото така филма съм го гледал в един друг форум на 1,42 един пич беше сигурен е ще расте еур/усд каза само че си ги имал доводите бил сигурен и да се сетиме за него като станело не пожела да поясни за да спечелим всички от това.. и то взе че отиде 18 фигури ама надолу.... (сега са малко по-малко ама...)
Коментар
-
@wolf66 бате кажи си доводите така ще стане по интересна дискусия защото така филма съм го гледал в един друг форум на 1,42 един пич беше сигурен е ще расте еур/усд каза само че си ги имал доводите бил сигурен и да се сетиме за него като станело не пожела да поясни за да спечелим всички от това.. и то взе че отиде 18 фигури ама надолу.... (сега са малко по-малко ама...)Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от acen1975утре ще има новини за петрола.днес излезна изследване на мастъркард,че консумацията е паднала с 8% този месец,на годишна база.
утре ще е и за официалната правителствена статистика.
според мен ще е също против петрола и той ще падне,което е добре-пак ще оскъпи йената и долара.
според мен няма никакъв фундамент,еврото и паунда да набират нагоре.тва си е времена корекция и се съмнявам,че ще продължи повече от ден-два.
нормално е народ да излиза от шорт,като кешира част от печалбите си и по този начин се обръща тренда.
сега ще гледаме европейската сесия след 8 часа.
те имат навика да купуват долари като луди.
проблема е,че доу се качи и може да скочат в техните екуитис,отколкото да играят валути.
обаче според мен утре или другиден доу ще падне и после европейската сесия следваща го,ще направи поредното изкупуване на долари
ТА е безмислица и всеки професионалист ще ти го каже.
даже ще ти кажа и кво стана:
сравни графиката на еврото,спрямо тази на петрола.
от 11 сепр.до 15 септ.,еврото прави лека корекция,която е нормална и на 15 почва да пада пак.но от 16 до 22 септември прави силно поскъпване.
после виж петрола-от 16 до 22 септ. прави силна корекция нагоре и от 90$ се качва до 108.
движението на еврото и петрола в случая е абсолютно еднакво.
това,което не знаеш е,че доминантния корелатор в случая е петрола.или той повежда еврото с 10 фигури.и после пак свободно падане.
а са ще ти кажа и нещо,което и в блумберг няма да ти го кажат:
при експарейшъна на петролните опшъни на 17 септември се получи шорт селърс скуиз.
кво значи това?
при сетълмент на петролните контракти на ню иоркската борса,имаш определена дата да доставиш този петрол в оклахома,където е централното депо за дистрибуция в сащ по петролопроводи.
в следствие на ураганите,имаше продавачи,които не можаха да изпълнят задълженията си за доставка навреме и трябваше да търсят спешно петрол.
глобите за нарушаване на контракт са колосални,а дори може да ти отнемат и лиценза.
съответно тези продавачи трбваше да купуват спешно и за няколко дни вдигнаха цената на петрола от 90 на лоу във петъка,до 130 на интра дей към 2 часа чикагско време в понеделник.
от там дойде и цялата патаклама,и съответно корелативното движение в еврото.
всичко си е фундамент и няма нищо общо с любимия ти технически анализ.
намериха си нужното количество и петрола продължи свободното си падане и до ден днешен,както и еврото със него под ръчичка.
ако случайно не си забелязал още,имам доста контакти в чикакската пицария.и от първа ръка знам кви пици се правят,как се правят и защо се правят.......
обаче ви се кефя на вас на самочувствието,кви сте всезнайковци......
такива абсурди ръсите,че се чудя да ви се смея ли или да ви съжалявам.
завряли сте се в една дупка на края на света,с манипулирана преса и кадровишко управление,обаче всичко знаете и всичко ви е ясно..........
че ти даже и в чикаго си живял.......явно за тва имаш и по голямо самочувствие и от средностатистическия унссовец.
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqдългосрочно съм на твоето мнение,че ще има паритет евро долар
просто се опитвам да си обясня краткосрочните промени
затова те питам
май ще трябва да науча английски както ти беше казал
и без тва не понасям българите и българската писменост
Коментар
-
Първоначално изпратено от peer2kТо затова един от базовите закони за начинаещи е не добавяй към губеща позиция, ама ти си мастър, сигурно знаеш какво правиш.
Първоначално изпратено от acen1975бах мама му.тоя доу ме сдуха.колко повече путове купувам,толкоз повече се качва.....
офффф,дано до 2 седмици да падне обратно,че иначе ще си го изкарам на българономистите.......
но суинг трейд със защита също е и най благата работа.
въпроса е да си хванал правилния тренд и когато тръгне срещу теб времмено,да си защитаваш позициите.
тепърва ще видиме кво ще прави този доу.........
и съм с опшънчета......те са доста по различни.
освен интринзик имаш и екстринзик........и в опшъна имаш делта,гама,вега и тета,които го правят съвсем различен от всякакви други игрички........
питай Куинкънкс-той ще ти обясни бенефита да играеш опшъни в АТМ,отколкото шорт или лонг........точно от това те предпазват-от временно силно движение срещу теб.........
не ме ебе,дори и доу да стигне 15000.няма значение за мен.
това,което ми трябва,е до 3 седмици да се върне под 8300.а ако стане по рано-още по добре-тогава имам и екстринзик валю
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от rexПървоначално изпратено от acen1975бах мама му.тоя доу ме сдуха.колко повече путове купувам,толкоз повече се качва.....
Още малко ще падне, после пак ще качи, а дългосрочно ще пада.
Така ми изглежда засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от acen1975утре ще има новини за петрола.днес излезна изследване на мастъркард,че консумацията е паднала с 8% този месец,на годишна база.
според мен ще е също против петрола и той ще падне,което е добре-пак ще оскъпи йената и долара.
според мен няма никакъв фундамент,еврото и паунда да набират нагоре.тва си е времена корекция и се съмнявам,че ще продължи повече от ден-два.
нормално е народ да излиза от шорт,като кешира част от печалбите си и по този начин се обръща тренда.
проблема е,че доу се качи и може да скочат в техните екуитис,отколкото да играят валути.
обаче според мен утре или другиден доу ще падне и после европейската сесия следваща го,ще направи поредното изкупуване на долари
ТА е безмислица и всеки професионалист ще ти го каже.
даже ще ти кажа и кво стана:
сравни графиката на еврото,спрямо тази на петрола.
от 11 сепр.до 15 септ.,еврото прави лека корекция,която е нормална и на 15 почва да пада пак.но от 16 до 22 септември прави силно поскъпване.
после виж петрола-от 16 до 22 септ. прави силна корекция нагоре и от 90$ се качва до 108.
движението на еврото и петрола в случая е абсолютно еднакво.
това,което не знаеш е,че доминантния корелатор в случая е петрола.или той повежда еврото с 10 фигури.и после пак свободно падане.
а са ще ти кажа и нещо,което и в блумберг няма да ти го кажат:
при експарейшъна на петролните опшъни на 17 септември се получи шорт селърс скуиз.
кво значи това?
при сетълмент на петролните контракти на ню иоркската борса,имаш определена дата да доставиш този петрол в оклахома,където е централното депо за дистрибуция в сащ по петролопроводи.
в следствие на ураганите,имаше продавачи,които не можаха да изпълнят задълженията си за доставка навреме и трябваше да търсят спешно петрол.
глобите за нарушаване на контракт са колосални,а дори може да ти отнемат и лиценза.
съответно тези продавачи трбваше да купуват спешно и за няколко дни вдигнаха цената на петрола от 90 на лоу във петъка,до 130 на интра дей към 2 часа чикагско време в понеделник.
от там дойде и цялата патаклама,и съответно корелативното движение в еврото.
всичко си е фундамент и няма нищо общо с любимия ти технически анализ.
намериха си нужното количество и петрола продължи свободното си падане и до ден днешен,както и еврото със него под ръчичка.
ако случайно не си забелязал още,имам доста контакти в чикакската пицария.и от първа ръка знам кви пици се правят,как се правят и защо се правят.......
обаче ви се кефя на вас на самочувствието,кви сте всезнайковци......
такива абсурди ръсите,че се чудя да ви се смея ли или да ви съжалявам.
завряли сте се в една дупка на края на света,с манипулирана преса и кадровишко управление,обаче всичко знаете и всичко ви е ясно..........
че ти даже и в чикаго си живял.......явно за тва имаш и по голямо самочувствие и от средностатистическия унссовец.
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
wolf моля те млъкни, бълваш само простотии
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975утре ще има новини за петрола.днес излезна изследване на мастъркард,че консумацията е паднала с 8% този месец,на годишна база.
Коментар
Коментар