IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смехът винаги зарежда. Радвам се, че си се разведрил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muza
      Злоблив -само името му е такова.
      Фен му е човекът, защо трябва да се дразните.

Goro и Яворе, ако искате да се посмеете, отскочете до кръчмата на Дивал, за релакс.
      Ти пак как усети накъде избива вече?
      Браво,добре,че драсна някои ред,да се порасеем малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muza
        Злоблив -само името му е такова.
        Goro и Яворе, ако искате да се посмеете, отскочете до кръчмата на Дивал, за релакс.
        Може би си права а и одавна не съм поглеждал там,но той е особено много досаден.

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от wolf66
          Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
          асене такива като уолф живеят в бг в панелки пълни с хлабарки и техни учители
          са хора израснали по времето на комунизма

сериозно ли ,мислиш 4е можеш да вкараш в главата на такъв 4овек нещо?
          аз смятам 4е ти си мнооооооооого голям за да се занимаваш с тази бг измет

БЪЛГАРИНА Е КЛОШАР БЕ БРАТО ЗАЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТИЯ?

айде вички сега обратно на село
          там е малко скучно знам - полета,отвреме на време крави минават
          но в крайна сметка всеки трябва да си знае мястото
          малчо, само разходите ми за самолетни билети годишно сигурно са по-големи от паричките, които си виждал накуп...за панелки да не говорим изобщо. Ходи виж батко си асенчо какъв бейзмънт населява в талашитена къщичка проядена от термити. Извинявам се на останалите участници, че пиша лични неща, но горното пале се оля да ми пише простотиите си на ЛС. Колкото до образованието ми, солидно си е отвсякъде...нищо общо с Малкoлм X colege....по-близо до Northwestern...хаха.
          malko_napraven

Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 5:06 pm Заглавие: Re: ...

--------------------------------------------------------------------------------

zloblivi_podhvurlqniq написа:
          асене такива като уолф живеят в бг в панелки пълни с хлабарки и техни учители
          са хора израснали по времето на комунизма

сериозно ли ,мислиш 4е можеш да вкараш в главата на такъв 4овек нещо?
          аз смятам 4е ти си мнооооооооого голям за да се занимаваш с тази бг измет

БЪЛГАРИНА Е КЛОШАР БЕ БРАТО ЗАЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТИЯ?

айде вички сега обратно на село
          там е малко скучно знам - полета,отвреме на време крави минават
          но в крайна сметка всеки трябва да си знае мястото
          Тииии,защо не си купиш еднопосочен билет за близкия изток бе приятелю-гъзоблизец.Виждам,че мразиш българите и че сме мизерници,писменоста ни нещо ти пречи виждам.Вземи пиши на някакъв друг език....ама не можеш,що?Щото си голям гений и капацитет и се криеш зад клавиатурата.Ела и ми кажи колко много мразиш българия и какъв мизерник съм аз,ама в очите.Извинявам се на автора на темата,дано ме разбере!

чичо Скрудж

Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 9:37 am Заглавие: Re: ...

--------------------------------------------------------------------------------

дългосрочно съм на твоето мнение,че ще има паритет евро долар
          просто се опитвам да си обясня краткосрочните промени
          затова те питам
          май ще трябва да науча английски както ти беше казал
          и без тва не понасям българите и българската писменост

също като недоклатен прост и най-обикновен педераст

wolf66

Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 1:22 am Заглавие: Re: ...

wolf моля те млъкни, бълваш само простотии
          аз ли бълвам простотии, ти като недолюбваш българите и писмеността им чий го дириш в български форум....а сетих се, не говориш чужди езици...

Wolf66-абе мърльо, български не понасяш...английски не говориш....що за неграмотен изрод си?!!!

B.Graham

Местожителство: София
          Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 12:26 am Заглавие: Re: ...

ето го и B.Graham който ревна пред целия форум,че съм му пратил лс

Не че си ми пратил ЛС.Изобщо не ми дреме за твоите ЛС-та.За съдържанието му.От него личи и твоето съдържание.

Това е само за последните 3 страници и ако не се осъзнаеш,ще се наложи да ти се помогне!!!

Коментар

• Злоблив -само името му е такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
              Първоначално изпратено от goro
              Абе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.
              От Асен съм прочел доста прогнози и засега почти без изключение са все в десятката. И не само аз. Като почнеш от коментарите му преди много месеци за Митал-Кремиковци и днешното им състояние и стигнеш до цените на имотите и петрола. Даже си мисля, че вече му се полага да сгреши - никой на тоя свят не е безгрешен.
              От тебе тук - тезисите на др. Живков - скучно, че чак досадно, но с претенции...
              Пиши поне остроумно - Асен се амбицира като види правителствено-партийни функционери, да обясняват фундаментите. И ще е от полза за всички ни - не защото ги слага на мястото им, а защото изяснява картинката на такива като мен - по-прости.
              Или дай една прогноза дето да се сбъдне, та да има основание да ти вярвам...
              А за Америката не се безпокой - и на коча му се клатят мъдете!
              абе горо ли си, moron ли си изобщо не ме интересува мнението ти за изказа ми на какво ти прилича...инак за \"прогнозите\" за кремиковци и за имотите сугурно си един от малкото дето е изненадан какво се случва, добре, че е асенчо да те просвети. Изтъргува ли прогнозите или няма funds? Иначе трябва и публика като тебе, дето не разбирала от път и цалс та да се впечатлява, за вас работи човека по форумите все пак. И вие за него. If you know what I mean?
              Wolf66,ти не си човек за подценяване според мен,но явно си изпускаш нервите.По-спокойно.Както и преди месец писах,му следя писането на Асен от точно година вече и както goro е написал,няма празно засега!Не ,че имам нещо против да си поспорите.Напротив,нужно е,но по-спокойно.Иначе напълно те подкрепям относно злобливия,което ще изразя допълнително.

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
                Абе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.
                От Асен съм прочел доста прогнози и засега почти без изключение са все в десятката. И не само аз. Като почнеш от коментарите му преди много месеци за Митал-Кремиковци и днешното им състояние и стигнеш до цените на имотите и петрола. Даже си мисля, че вече му се полага да сгреши - никой на тоя свят не е безгрешен.
                От тебе тук - тезисите на др. Живков - скучно, че чак досадно, но с претенции...
                Пиши поне остроумно - Асен се амбицира като види правителствено-партийни функционери, да обясняват фундаментите. И ще е от полза за всички ни - не защото ги слага на мястото им, а защото изяснява картинката на такива като мен - по-прости.
                абе горо ли си, moron ли си изобщо не ме интересува мнението ти за изказа ми на какво ти прилича...инак за \"прогнозите\" за кремиковци и за имотите сугурно си един от малкото дето е изненадан какво се случва, добре, че е асенчо да те просвети. Изтъргува ли прогнозите или няма funds? Иначе трябва и публика като тебе, дето не разбирала от път и цалс та да се впечатлява, за вас работи човека по форумите все пак. И вие за него. If you know what I mean?

Коментар

• Абе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.

Коментар

асене ето бе
                    орешарски и искров казват,4е няма проблеми
                    не виждам причина защо трябва да ти вярваме
                    какво си се разписал толкова

http://www.capital.bg/show.php?storyid=572324

вече се чувствам в безопасност

Коментар

wolfi я по добре не си губи времето в форума,ами ходи да хванеш
                      онзи плъх който вече 1 месец се крие зад кухненския ти шкаф

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                        Първоначално изпратено от wolf66
                        Първоначално изпратено от acen1975
                        wolf66,малко по добре знам кво става в сащ от теб.и не само защото живея тук,а ти на гъза на географията,ами и защото следя икономиката от първа ръка.
                        изградил съм си уникални методи да се ровя в изследвания.отделно имам и познати,които се занимават със същото и те имат нестандартни наблюдения и обменяме инфо.
                        така че,моля те ,няка смисъл да ми спамиш темата със някакви си интернет анализи,дето си се добрал чрез гугъл,нито има смисъл да ми казваш кво е казал уорън бъфет или киъсаки.......
                        тези анализи са създадени за такива като теб.
                        прави си копи и пейст по другите форуми.
                        този форум е за заяждания и за хора които много да мислят,а не за копи и пейст гурута,като теб.
                        копи и пейт колко искаш-и в инвестора на първа страница,и в цялата бг преса,че и в сащ.
                        кажи нещо различно.или ако се заяждаш,прави го с финес,а не скучно и плиткоунмо.
                        асенчо, това не е твой форум и твоя тема...алооо, щото са те израшкали отвсякъде и ти реши, че това е твое гнезденце където можеш да се свреш и да няма кой да ти опонира. Ти имаш ли представа аз къде живея или мислиш, че си черпя инфото от форумите и интернет като тебе...Или мислиш, че само ти живееш във Мерика и това автоматично те прави по-умен. Може, за смотаняци като злобливия. Ако искаш мога да де препитам за някои нещица като се пачиш къде живееш? Или да те препоръчам на приятел от СБОЕ да те наеме като си такъв многоцнайко. А иначе статията я постнах щото казва наготово всичко онова, което трябва да ПИША а ме мързи да ти опровергавам глупостите \" за якия фундамент\". То образованите и умни хора отдавна се бъзиклакът с теб, или не се занимават изобщо...ама пусто сърце не трае. Айде жив и здрав и обясни на оня неграмотник злобния дето мразел българската писменост и българите, какво пише в статията, че той и английски не знае.
                        не ставай смешен.....ще ми намериш работа на СМЕ......
                        отдавна работя за себе си.не съм от тези брокерча,дето търсят клиенти и се разправят с тях за по 5% комисионно........тва са хора,които не могат да си управляват парите и използват чужди,за да ги губят......а да ме пращаш някъде да смятам по цял ден....мерси......
                        междудругото днес следобедта имам ходене до СМЕ...кажи го кой е твоя човек,да му предам много поздрави и ако иска той да работи за мен?
                        ше го пусна на един дилинг деск,ако е добър.
                        хаха, Асенчо 56 годишен американец със около 24-годишен стаж в бизнеса няма как да работи за български прошляци във Америка, не ме разсмивай, че ще ми даваш традинг desk.....А между другото той ще ми идва на гости скоро, а после пътуваме заедно за CUN. Ти прочете ли изобщо статията, която ти пейстнах или недостига английския?

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
                          Първоначално изпратено от acen1975
                          wolf66,малко по добре знам кво става в сащ от теб.и не само защото живея тук,а ти на гъза на географията,ами и защото следя икономиката от първа ръка.
                          изградил съм си уникални методи да се ровя в изследвания.отделно имам и познати,които се занимават със същото и те имат нестандартни наблюдения и обменяме инфо.
                          така че,моля те ,няка смисъл да ми спамиш темата със някакви си интернет анализи,дето си се добрал чрез гугъл,нито има смисъл да ми казваш кво е казал уорън бъфет или киъсаки.......
                          тези анализи са създадени за такива като теб.
                          прави си копи и пейст по другите форуми.
                          този форум е за заяждания и за хора които много да мислят,а не за копи и пейст гурута,като теб.
                          копи и пейт колко искаш-и в инвестора на първа страница,и в цялата бг преса,че и в сащ.
                          кажи нещо различно.или ако се заяждаш,прави го с финес,а не скучно и плиткоунмо.
                          асенчо, това не е твой форум и твоя тема...алооо, щото са те израшкали отвсякъде и ти реши, че това е твое гнезденце където можеш да се свреш и да няма кой да ти опонира. Ти имаш ли представа аз къде живея или мислиш, че си черпя инфото от форумите и интернет като тебе...Или мислиш, че само ти живееш във Мерика и това автоматично те прави по-умен. Може, за смотаняци като злобливия. Ако искаш мога да де препитам за някои нещица като се пачиш къде живееш? Или да те препоръчам на приятел от СБОЕ да те наеме като си такъв многоцнайко. А иначе статията я постнах щото казва наготово всичко онова, което трябва да ПИША а ме мързи да ти опровергавам глупостите \" за якия фундамент\". То образованите и умни хора отдавна се бъзиклакът с теб, или не се занимават изобщо...ама пусто сърце не трае. Айде жив и здрав и обясни на оня неграмотник злобния дето мразел българската писменост и българите, какво пише в статията, че той и английски не знае.
                          не ставай смешен.....ще ми намериш работа на СМЕ......
                          отдавна работя за себе си.не съм от тези брокерча,дето търсят клиенти и се разправят с тях за по 5% комисионно........тва са хора,които не могат да си управляват парите и използват чужди,за да ги губят......а да ме пращаш някъде да смятам по цял ден....мерси......
                          междудругото днес следобедта имам ходене до СМЕ...кажи го кой е твоя човек,да му предам много поздрави и ако иска той да работи за мен?
                          ше го пусна на един дилинг деск,ако е добър.

Коментар

• Днеска отиграха вероятно сваляне до 1%. Благодарение на този 1%, който задържаха прекалено дълго след 11.09 предизивикаха цялата тази балониада по всички пазарии. Днеска заставаме в изходна позиця, то и валутните пазари са близо до тогавашните нива. Внимавай с тоя Дау, някои компании са на страхотни нива, а кешът на пазара е на невиждани върхове. Малко им трябва да се преориентират, с леко политическо побутване.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                              Здравей Асен, казах, че ще ти се обадя като си хеджирам шорт путовете на евро-то. Сега на 2965 спот го направих. Също излезнах от дългия петрол и дългата долар/йена. Дългия Дау ще го подържа още малко. Имам тука едно предчуствийце. Добре, че не носиш риск на тая вола, а си с опции, че има вариант за бързо качване на дау следващите дни.

Внимавай с КГБ-то и петрола. Обърни внимание при каква цена на кредита какви цени на комодитис, индекси и валутни фючърси постигнахме.
                              браво,браточка.радвам се за теб.тва което го направи с шорт путовете беше огромен риск и си го почувствал.
                              според мен просто се играе на новината от фед днес,преди да излезне,както и новата извънредна среща на опек за още намаляване на продукцията.
                              обаче днес,веднъж след като излезне новината от фед,с колко ще катнат,има голяма вероятност да има срив според мен.
                              а срива ще поведе и долара нагоре.
                              ако не днес,до няколко дни.
                              аз отдавна не използвам нищо друго,освен опции.и само лонг путове и колове,в момента според мен е самоубийство да бичиш шорт опции,дори и кавърд колове,които си играл на еврото.
                              петрола ще го гоня до 50$.така съм решил и не смятам да си променям стратегията.достатъчно съм изкарал и мога да си позволя да ми изгорят последните опции.
                              еврото също-при нива от 50$ за барел,еврото ще гътне към 1.10-1.15.
                              успех и внимавай много с шорт опциите!

Коментар

• Асене, на каква стойност е портфейла ти към момента?
                                Просто съм любопитен

Коментар

Working...
                                X