Смехът винаги зарежда. Радвам се, че си се разведрил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: ...
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqасене такива като уолф живеят в бг в панелки пълни с хлабарки и техни учители
са хора израснали по времето на комунизма
сериозно ли ,мислиш 4е можеш да вкараш в главата на такъв 4овек нещо?
аз смятам 4е ти си мнооооооооого голям за да се занимаваш с тази бг измет
БЪЛГАРИНА Е КЛОШАР БЕ БРАТО ЗАЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТИЯ?
айде вички сега обратно на село
там е малко скучно знам - полета,отвреме на време крави минават
но в крайна сметка всеки трябва да си знае мястото
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 5:06 pm Заглавие: Re: ...
--------------------------------------------------------------------------------
zloblivi_podhvurlqniq написа:
асене такива като уолф живеят в бг в панелки пълни с хлабарки и техни учители
са хора израснали по времето на комунизма
сериозно ли ,мислиш 4е можеш да вкараш в главата на такъв 4овек нещо?
аз смятам 4е ти си мнооооооооого голям за да се занимаваш с тази бг измет
БЪЛГАРИНА Е КЛОШАР БЕ БРАТО ЗАЩО ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ТИЯ?
айде вички сега обратно на село
там е малко скучно знам - полета,отвреме на време крави минават
но в крайна сметка всеки трябва да си знае мястото
Тииии,защо не си купиш еднопосочен билет за близкия изток бе приятелю-гъзоблизец.Виждам,че мразиш българите и че сме мизерници,писменоста ни нещо ти пречи виждам.Вземи пиши на някакъв друг език....ама не можеш,що?Щото си голям гений и капацитет и се криеш зад клавиатурата.Ела и ми кажи колко много мразиш българия и какъв мизерник съм аз,ама в очите.Извинявам се на автора на темата,дано ме разбере!
чичо Скрудж
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 9:37 am Заглавие: Re: ...
--------------------------------------------------------------------------------
дългосрочно съм на твоето мнение,че ще има паритет евро долар
просто се опитвам да си обясня краткосрочните промени
затова те питам
май ще трябва да науча английски както ти беше казал
и без тва не понасям българите и българската писменост
също като недоклатен прост и най-обикновен педераст
wolf66
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 1:22 am Заглавие: Re: ...
wolf моля те млъкни, бълваш само простотии
аз ли бълвам простотии, ти като недолюбваш българите и писмеността им чий го дириш в български форум....а сетих се, не говориш чужди езици...
Wolf66-абе мърльо, български не понасяш...английски не говориш....що за неграмотен изрод си?!!!
B.Graham
Местожителство: София
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 12:26 am Заглавие: Re: ...
ето го и B.Graham който ревна пред целия форум,че съм му пратил лс
Не че си ми пратил ЛС.Изобщо не ми дреме за твоите ЛС-та.За съдържанието му.От него личи и твоето съдържание.
Това е само за последните 3 страници и ако не се осъзнаеш,ще се наложи да ти се помогне!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от goroАбе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.
От Асен съм прочел доста прогнози и засега почти без изключение са все в десятката. И не само аз. Като почнеш от коментарите му преди много месеци за Митал-Кремиковци и днешното им състояние и стигнеш до цените на имотите и петрола. Даже си мисля, че вече му се полага да сгреши - никой на тоя свят не е безгрешен.
От тебе тук - тезисите на др. Живков - скучно, че чак досадно, но с претенции...
Пиши поне остроумно - Асен се амбицира като види правителствено-партийни функционери, да обясняват фундаментите. И ще е от полза за всички ни - не защото ги слага на мястото им, а защото изяснява картинката на такива като мен - по-прости.
Или дай една прогноза дето да се сбъдне, та да има основание да ти вярвам...
А за Америката не се безпокой - и на коча му се клатят мъдете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroАбе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.
От Асен съм прочел доста прогнози и засега почти без изключение са все в десятката. И не само аз. Като почнеш от коментарите му преди много месеци за Митал-Кремиковци и днешното им състояние и стигнеш до цените на имотите и петрола. Даже си мисля, че вече му се полага да сгреши - никой на тоя свят не е безгрешен.
От тебе тук - тезисите на др. Живков - скучно, че чак досадно, но с претенции...
Пиши поне остроумно - Асен се амбицира като види правителствено-партийни функционери, да обясняват фундаментите. И ще е от полза за всички ни - не защото ги слага на мястото им, а защото изяснява картинката на такива като мен - по-прости.
Коментар
-
Абе, уолф ли си волф ли се - не те знам, но без да разбирам от путове и шортове, целия ти изказ ми прилича на изказ на партиен функционер - заучени нищо не казващи фрази с претенции на знаещ.
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
асене ето бе
орешарски и искров казват,4е няма проблеми
не виждам причина защо трябва да ти вярваме
какво си се разписал толкова
http://www.capital.bg/show.php?storyid=572324
вече се чувствам в безопасност
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
wolfi я по добре не си губи времето в форума,ами ходи да хванеш
онзи плъх който вече 1 месец се крие зад кухненския ти шкаф
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от acen1975wolf66,малко по добре знам кво става в сащ от теб.и не само защото живея тук,а ти на гъза на географията,ами и защото следя икономиката от първа ръка.
изградил съм си уникални методи да се ровя в изследвания.отделно имам и познати,които се занимават със същото и те имат нестандартни наблюдения и обменяме инфо.
така че,моля те ,няка смисъл да ми спамиш темата със някакви си интернет анализи,дето си се добрал чрез гугъл,нито има смисъл да ми казваш кво е казал уорън бъфет или киъсаки.......
тези анализи са създадени за такива като теб.
прави си копи и пейст по другите форуми.
този форум е за заяждания и за хора които много да мислят,а не за копи и пейст гурута,като теб.
копи и пейт колко искаш-и в инвестора на първа страница,и в цялата бг преса,че и в сащ.
кажи нещо различно.или ако се заяждаш,прави го с финес,а не скучно и плиткоунмо.
отдавна работя за себе си.не съм от тези брокерча,дето търсят клиенти и се разправят с тях за по 5% комисионно........тва са хора,които не могат да си управляват парите и използват чужди,за да ги губят......а да ме пращаш някъде да смятам по цял ден....мерси......
междудругото днес следобедта имам ходене до СМЕ...кажи го кой е твоя човек,да му предам много поздрави и ако иска той да работи за мен?
ше го пусна на един дилинг деск,ако е добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от acen1975wolf66,малко по добре знам кво става в сащ от теб.и не само защото живея тук,а ти на гъза на географията,ами и защото следя икономиката от първа ръка.
изградил съм си уникални методи да се ровя в изследвания.отделно имам и познати,които се занимават със същото и те имат нестандартни наблюдения и обменяме инфо.
така че,моля те ,няка смисъл да ми спамиш темата със някакви си интернет анализи,дето си се добрал чрез гугъл,нито има смисъл да ми казваш кво е казал уорън бъфет или киъсаки.......
тези анализи са създадени за такива като теб.
прави си копи и пейст по другите форуми.
този форум е за заяждания и за хора които много да мислят,а не за копи и пейст гурута,като теб.
копи и пейт колко искаш-и в инвестора на първа страница,и в цялата бг преса,че и в сащ.
кажи нещо различно.или ако се заяждаш,прави го с финес,а не скучно и плиткоунмо.
отдавна работя за себе си.не съм от тези брокерча,дето търсят клиенти и се разправят с тях за по 5% комисионно........тва са хора,които не могат да си управляват парите и използват чужди,за да ги губят......а да ме пращаш някъде да смятам по цял ден....мерси......
междудругото днес следобедта имам ходене до СМЕ...кажи го кой е твоя човек,да му предам много поздрави и ако иска той да работи за мен?
ше го пусна на един дилинг деск,ако е добър.
Коментар
-
Днеска отиграха вероятно сваляне до 1%. Благодарение на този 1%, който задържаха прекалено дълго след 11.09 предизивикаха цялата тази балониада по всички пазарии. Днеска заставаме в изходна позиця, то и валутните пазари са близо до тогавашните нива. Внимавай с тоя Дау, някои компании са на страхотни нива, а кешът на пазара е на невиждани върхове. Малко им трябва да се преориентират, с леко политическо побутване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfreshЗдравей Асен, казах, че ще ти се обадя като си хеджирам шорт путовете на евро-то. Сега на 2965 спот го направих. Също излезнах от дългия петрол и дългата долар/йена. Дългия Дау ще го подържа още малко. Имам тука едно предчуствийце. Добре, че не носиш риск на тая вола, а си с опции, че има вариант за бързо качване на дау следващите дни.
Внимавай с КГБ-то и петрола. Обърни внимание при каква цена на кредита какви цени на комодитис, индекси и валутни фючърси постигнахме.
според мен просто се играе на новината от фед днес,преди да излезне,както и новата извънредна среща на опек за още намаляване на продукцията.
обаче днес,веднъж след като излезне новината от фед,с колко ще катнат,има голяма вероятност да има срив според мен.
а срива ще поведе и долара нагоре.
ако не днес,до няколко дни.
аз отдавна не използвам нищо друго,освен опции.и само лонг путове и колове,в момента според мен е самоубийство да бичиш шорт опции,дори и кавърд колове,които си играл на еврото.
петрола ще го гоня до 50$.така съм решил и не смятам да си променям стратегията.достатъчно съм изкарал и мога да си позволя да ми изгорят последните опции.
еврото също-при нива от 50$ за барел,еврото ще гътне към 1.10-1.15.
успех и внимавай много с шорт опциите!
Коментар
Коментар