IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ...

а аз не виждам софибор как ще падне след като в бг в момента
    ресурса на банките идва от депозитите на хората
    а по тези депозити се дават много големи лихви

Коментар

• [quote="wolf66"]
      Първоначално изпратено от javor
      Първоначално изпратено от wolf66
      Първоначално изпратено от NoLand
      Айде - I'm out of here! няма смисъл да се спори с тия ! Предлагам acen1975 и zloblivi_podhvurlqniq сами да си развиват темите! Не ги питай нищо моля те!
      O.K me too![/quote]

Не съм подстрекател,но неможеш!!!
      Толкова козина ти изпопада тук,че не вярвам да се решиш.А ако случайно успееш да вземеш правилното решение,моля те затвори вратата от външната страна,че да не става течение.
      честно казано не разбирам за какво говориш....каква изпадала козина , това някакво зоо ли е? Или си мислиш, че имам време да отговарям на всички постове на дружинката! Ти какъв се явяваш тука? Че да ми говориш за затваряне на врати! Колега тираджия ли нещо?
      Знаеш ли,че не съм виждал Асен да се отмята а ти си като фурнаджийска лопата ,което прави впечатление.

Коментар

щом юрибор пада тва значи че ецб скоро ще намали базовия лихвен процент
        оба4е в бг лихвите си стоят щото всичко е ок
        имаме ръстеж

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
          Първоначално изпратено от wolf66
          Айде - I'm out of here! няма смисъл да се спори с тия ! Предлагам acen1975 и zloblivi_podhvurlqniq сами да си развиват темите! Не ги питай нищо моля те!
          O.K me too!
          Толкова козина ти изпопада тук,че не вярвам да се решиш.А ако случайно успееш да вземеш правилното решение,моля те затвори вратата от външната страна,че да не става течение.
          честно казано не разбирам за какво говориш....каква изпадала козина , това някакво зоо ли е? Или си мислиш, че имам време да отговарям на всички постове на дружинката! Ти какъв се явяваш тука? Че да ми говориш за затваряне на врати! Колега тираджия ли нещо?

Коментар

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
            Първоначално изпратено от партиен куфар
            има тенденции за цъфтеж
            http://www.investor.bg/?cat=5&id=70901

забележете на няколко пъти се пише предвижда
            ама не и кой го предвижда
            Цитат от статията :

" Осигурителната политика е насочена към излизане на заетите лица и техните доходи извън сивата икономика и увеличаване на реалния разполагаем доход на домакинствата."

Е-е-е тава са две взаимоизключващи се пожелания !
            Ще плащаш по- големи осигурителни вноски / излизане от сивата икономика /и
            в същото време ще ти остават повече пари в джоба " разполагаем доход".
            :-) Тея от правителството ептен ни взеха за глупаци!

а тва харесва ли ти - "В прогнозата са включени мерки и политики, чиято цел е да стимулират икономиката и да поддържат инвестиционна активност, както и редица буфери за смекчаване на вероятни последици от финансовата криза върху реалния сектор."
            дотук добре оба4е дайте да ги 4уеме тези мерки за стимулиране на икономиката
            Абе нали знаеш , че има щатни писарушки в министерствата.
            Царе са да подредат красиво думите и да звучат авторитетно.
            Просто се чудя кога ще започне стагнацията и у нас както в Прибалтийските републики.
            С какво сме по- добри от тях.
            И те имат Валутен борд ,сходна структура на инвестициите ,висока инфлация и т.н.
            Просто не мога да разбера с какво сме по- добри от тях.
            Ако някой знае , нека ме успокои.

Коментар

куфаре няма нищо непредсказуемо в бг икономиката
              даже е много лесно да се предвиди и смешно

Коментар

• Бачо Асене , дай прогноза за макроикономиката в близките години.
                Имам чувството , че никой не знае какво ще стане.
                Тези нобелови лауреати по макроикономика нещо са длъжници май.
                Хората , които правят политиката в икономиката я разбират колкото аз от карането на самолет.
                Абе натискам някакви копчета и ръчки ,ама какво ще стане незнам.
                Какво ще стане с Черния лебед?

забережка :
                " Черния лебед е състояние в икономиката , което се случва изключително рядко.
                То се характеризира с непредсказуемост и има изключително разрушителни последици"

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
                  O.K me too!

Коментар

Първоначално изпратено от партиен куфар
                    има тенденции за цъфтеж

Цитат от статията :

" Осигурителната политика е насочена към излизане на заетите лица и техните доходи извън сивата икономика и увеличаване на реалния разполагаем доход на домакинствата."

а тва харесва ли ти - "В прогнозата са включени мерки и политики, чиято цел е да стимулират икономиката и да поддържат инвестиционна активност, както и редица буфери за смекчаване на вероятни последици от финансовата криза върху реалния сектор."
                    дотук добре оба4е дайте да ги 4уеме тези мерки за стимулиране на икономиката

Коментар

има тенденции за цъфтеж

Цитат от статията :

Коментар

има тенденции за цъфтеж

Коментар

• Асене,свалям ти шапка,след като и бай Спиро вече започна да пише,като теб.
                          Ето и писанието:

БГ е на прага на 4-та национална катастрофа. Този факт много скоро ще го осъзнаят и съсловията , извлекли полза от мародерското опоскване на дивидентите, до които се добрахме след приемането ни в Европа-тези свързани със строителната спекула. Ще ми се да попитам защитниците на "Розовата теза" за строителството и имотите дават ли си сметка какво значи външен дълг от 30 000 000 000 !!!?. За страна която не си дава труда да произвежда дори това , което може: картофи и долни гащи. С емигрирала 20% от населението, което ще рече 40 % от трудоспособното население, при това отбрана работна ръка. Дават ли си сметка кафеубийците по офисите че Европа няма да мръдне и малкия си пръст , за да помогне с нещо за изплуването от лайната, в които се гмурнахме крещейки че сме "новата американска мечта"(цитата е на един министър) или цвилейки от кеф при всяка нова сделка с имоти , не знам защо решили че БГ е със статута на Японското императорско семейство : колкото и да сме се оплескали, светът ще се погрижи за нас(финалът на Втората Световна война) Последният месец Унгарския форинт се срина с 20% . Страната беше на нокти. След много дебати беше одобрен и поискан заем за 5 000 000 000. Заемът беше отпуснат светкавично от Европа при облекчени условия и форинта вече е в нормален рейт. Питайте икономистите , ако не вярвате. Така се получава когато двете страни си имат доверие. Нека някой икономист обясни какво ще стане с лева ако борда си отиде и какъв заем ще ни трябва да спасяваме лева и да развиваме производство за да изплащаме 30 000 000 000 евро. Това си е 4-та национална катастрофа и като при предишните 3 трябва да има осъдени. На Тато също не му се размина.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                            Защо ли се досещам каква ще е следващата стъпка -

да преместят депозита на правителството от БНБ в търговските банки ( за което се чуха предложения ), та банките да изнесат и него
                            Чекай първо да им свършат ДЦК на бамките
                            пък тогава ще видим кво ще имат да им дават още
                            Еххх не е смешно никак деже !!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                              е за кво путин им помага,след като производствената цена на руски петрол е 8$,а те го продават на 65$ в момента,а трябва да имат и огромни печалби от тази година,когато петрола стигна да 147$?????
                              нещо не се вързва ,налЕ?
                              защо са тези кредити,да те попитам,при рекордни печалби за таз година????
                              почваш ли да редиш пъзела,или още ти е трудно?
                              Баце, писах ти и в друга тема, ама не си ли го видял или се нравиш на ударен, не знам. Провери какви са били експортните мита за нефта, когато е бил 147 $. Много са ти глупави сметките. 8 долара производствена цена, всичко друго било печалба. Аз доколкото съм запомнил при цена от 147$ за барел експортните мита за Руските нефтени компании бяха над 80$. Ти да не мислиш, че държавата им дава на нефтените компании да експлоатират залежите гратис.
                              Стига си писал глупости.

Коментар

• Защо ли се досещам каква ще е следващата стъпка -

да преместят депозита на правителството от БНБ в търговските банки ( за което се чуха предложения ), та банките да изнесат и него

Коментар

Working...
                                X