Първоначално изпратено от goro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Zvan76Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от IvoDimZdr.
Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.
Сполай Ви!
Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
Как пък измисли 1 година, Хасанчо се регистрира март месец и ти пък как разбра, като си регистриран от 2 месеца, аман от недое....и идиоти, дето си търсят изява по форумите.
Поздрави)
Върни от начало и току виж си попаднал на някои идиот без капаци,които да е споменал някъде,че има и други форуми,където са писали разни идиоти без капаци,които не търсят изява ,както ти!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroСтоилов,
Мисля, че последният ти опит ще бъде по неуспешен и от този на Орешарски. Ти му даваш факти на Вълко, а той ти прави сравнение на борсовите цени на Мерцедес и Кадилак, пропускайки Рено, Ситроен, Пежо... Поне Мерцедес да беше в България...
Не мисля също и, че даването на пари на фирмите ще реши проблемите... (Постът ти правокира разни еретични мисли в мен относно това по какво се различава кризата в Европа и САЩ... Европа има проблем с реалната икономика, УС с виртуалната...) Иконичното богатство е в такива размери, че задушава всеки нормален бизнес. Като плевелите в градина - единственото средство е изкореняването им, т.е. фалити, но дори в УС плевелите имат прекалено голямо представителсто в политиката...
Яворе,
направо ме светна. Обясних си менторския тон на разни момчурляци тип Босисмешката, чиято подготовка ясно личи от писаниците им. Не е задължително да са се възползвали от режима преди 90 - възползването продължава до днес. Така че може да са и съвсем млади момчета. Само за пример: синът ми на 3 години тогава. Хванал ръцете си зад гърба. Крачи напред назад из хола и... Сериозно и гневно: "Аз..., бай .... ... ще го изгоня!..." Копираше ме детето - бях се ядосал на един от отговорниците си толкова, че го пренесох вкъщи... Та и ние сигурно цял живот малко или много копираме родителите си.
Има разбира се и друго обяснение - просто глупост и завист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroПървоначално изпратено от fenixszКолко много верни фенове..Човек понякога е нуждно да замълчи, вместо да се изкаже неподготвен и сляпо защити своя ментор...Нещо лидерските качества се губят в пространството и остава само положителното потупване по главата от страна на "мастъра"... Както и да е, живи и здрави!
П.П. Би трябвало да съм "Phoenix" за тази цел, но уви още съм зелУен и не съм се научил да възкръсвамSapFiConsultant.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от goroЯворе,
Определено мисля, че си додал доста от себе си в оценката... Всъщност, твой пост преди дни ме накара да го чета по внимателно, но...
Ще се радвам, ако аз не съм прав!
Да кажем едно наздраве на Миранди, да не вземе да ми се обиди!
Ха наздраве и лека!
Всъщност - няма значение. Както казах, бих предпочел да не съм прав!
Лека от мен и хубава неделя!
Аз ще се помотам още малко из виртуалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от IvoDimZdr.
Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.
Сполай Ви!
Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
Как пък измисли 1 година, Хасанчо се регистрира март месец и ти пък как разбра, като си регистриран от 2 месеца, аман от недое....и идиоти, дето си търсят изява по форумите.
Поздрави)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fenixszКолко много верни фенове..Човек понякога е нуждно да замълчи, вместо да се изкаже неподготвен и сляпо защити своя ментор...Нещо лидерските качества се губят в пространството и остава само положителното потупване по главата от страна на "мастъра"... Както и да е, живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroЯворе,
Определено мисля, че си додал доста от себе си в оценката... Всъщност, твой пост преди дни ме накара да го чета по внимателно, но...
Ще се радвам, ако аз не съм прав!
Да кажем едно наздраве на Миранди, да не вземе да ми се обиди!
Ха наздраве и лека!
Коментар
-
Колко много верни фенове..Човек понякога е нуждно да замълчи, вместо да се изкаже неподготвен и сляпо защити своя ментор...Нещо лидерските качества се губят в пространството и остава само положителното потупване по главата от страна на "мастъра"... Както и да е, живи и здрави!SapFiConsultant.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroСтоилов,
Мисля, че последният ти опит ще бъде по неуспешен и от този на Орешарски. Ти му даваш факти на Вълко, а той ти прави сравнение на борсовите цени на Мерцедес и Кадилак, пропускайки Рено, Ситроен, Пежо... Поне Мерцедес да беше в България...
Не мисля също и, че даването на пари на фирмите ще реши проблемите... (Постът ти правокира разни еретични мисли в мен относно това по какво се различава кризата в Европа и САЩ... Европа има проблем с реалната икономика, УС с виртуалната...) Иконичното богатство е в такива размери, че задушава всеки нормален бизнес. Като плевелите в градина - единственото средство е изкореняването им, т.е. фалити, но дори в УС плевелите имат прекалено голямо представителсто в политиката...
Яворе,
направо ме светна. Обясних си менторския тон на разни момчурляци тип Босисмешката, чиято подготовка ясно личи от писаниците им. Не е задължително да са се възползвали от режима преди 90 - възползването продължава до днес. Така че може да са и съвсем млади момчета. Само за пример: синът ми на 3 години. Хванал ръцете си зад гърба. Крачи напред назад из хола и... Сериозно и гневно: "Аз..., бай .... ... ще го изгоня!..." Копираше ме детето - бях се ядосал на един от отговорниците си толкова, че го пренесох вкъщи... Та и ние сигурно цял живот малко или много копираме родителите си.
Има разбира се и друго обяснение - просто глупост и завист...
Goro,за този,който го е борила мечка не ми се пише,понеже той си знае само едно,че ни напускал и на другия ден пак ни го напомня,ако случайно някои ge е пропуснал предишния ден.Попаднаха ми писания от него в друга тема,където всеки ден питаше един,дали си е продал земята и явно му бяха свикнали вече,не може да го сравниш с Wolf,където явно се усеща добра основа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от SStoilovВълчев, последен опит .....
Не трябва да се дават пари на банките. Трябва да се дават пари на фирмите !
Коментар
-
marandi,
ти си гениален момче!
От 6 изречения и 6те си противоречат сами на себе си!
Не само богат не е бил българина преди 20 години(това, че сега е още по-беден не го прави тогава богат)...
А мастър Асен хвърля американски карти Таро, така че нито америка "ще го духа" нито има неща за които да "мислите" еднакво...
Иначе, ти може да си мислиш, че "мислиш"...
Първоначално изпратено от marandiМай всички бебета тук говорите за едно и също, но всеки по своя си начин. Обобщавам:
1. БГ-то е в криза от 20 години - просто населението беше доста богато и затова всякакви врътки да му отнесат спестяванията и активите текат толкова време.
2. ДА, бизнеса трябва да се подкрепи и роля на държавата в частност регулаторите е, да направят прозрачна, предвидима и защитена тази среда.
3. УСА ще го духат, не защото не са силата, която диктува световната финансова мода, а защото в момента всеки техен ход е грешен.
4. Нормално е мастър Асен да познава / има доста свежи попадения признавам и сме си говорили за това, т.е. за определени неща мислим еднакво /, всичко върви на цикли, най-много да объркаш тайминг-а иначе все някога се случва прогнозата.
5. БГ-то, пълно безхаберие съчетано с умисъл от управляващите как да се съсипе цяла нация за 20-30 години, евала не се даваме и ще надживеем и тия предатели.
6. Какво сърбате, за да си метнем едно наздраве - хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovВълчев, последен опит .....
Не трябва да се дават пари на банките. Трябва да се дават пари на фирмите !
Всичко, което се налее като ресурс в банките ще бъде изнесено.
Икономиката ни може да издържи временно на повишаване на лихвите, но няма да издържи на намаляване на валутния резерв.
10 милиарда евро е краткосрочния външен дълг, и подозирам , че 70% от него е към западните банки. Всеки свободен ресурс ще бъде изнесен.
По отношение на депозитите на западните банки - те са поели риск да инвестират тука, нека си го носят тоя риск, а не Искров да им подарява свеж ресурс.
Е като намалиха МЗР, що на мен ми вдигнаха на другия ден лихвите по кредитните карти ? Нали за това бяха освободени тия резерви, а не да се изнесат навън.
Надявам се поне Искров и Орешарски да проумеят какво направиха с намаляването на ЗМР .* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар