IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от goro
    Маранди, и "не" да беше - не ми "пука за УСА и тяхното величие?"
    Филството и фобството съм го надживял преди много години и от различни никове нямам нужда.
    Гледам обаче, че и ти добре познаваш УС и си смел в генерализирането - цели 3/4!
    Мастър Горов, професионализъм му е майката, налЕ?

УСА ще глътнат малко водица и ще изплуват бързо, споки, но тезата, че там нЕма проблеми ми е забавна

Наздраве, викам аз!

Коментар

• Не съм му редактирал нищо от постовете,та да има за кво да заапап борците против фашизма и капитализма.
      Wolf,защо според теб не оставих да те тормозят на ЛС.
      И преди Асен ни е напуска и за по-дълго дори.Имаше един период,когато нямахме повече опозиция и настана скука,така че атака Wolf,в теб са ни надеждите и дано не те загубим скоро!!!
      Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
        Първоначално изпратено от goro
        Първоначално изпратено от wolf66
        Стоилов,
        Мисля, че последният ти опит ще бъде по неуспешен и от този на Орешарски. Ти му даваш факти на Вълко, а той ти прави сравнение на борсовите цени на Мерцедес и Кадилак, пропускайки Рено, Ситроен, Пежо... Поне Мерцедес да беше в България...
        Не мисля също и, че даването на пари на фирмите ще реши проблемите... (Постът ти правокира разни еретични мисли в мен относно това по какво се различава кризата в Европа и САЩ... Европа има проблем с реалната икономика, УС с виртуалната...) Иконичното богатство е в такива размери, че задушава всеки нормален бизнес. Като плевелите в градина - единственото средство е изкореняването им, т.е. фалити, но дори в УС плевелите имат прекалено голямо представителсто в политиката...

Яворе,
        направо ме светна. Обясних си менторския тон на разни момчурляци тип Босисмешката, чиято подготовка ясно личи от писаниците им. Не е задължително да са се възползвали от режима преди 90 - възползването продължава до днес. Така че може да са и съвсем млади момчета. Само за пример: синът ми на 3 години тогава. Хванал ръцете си зад гърба. Крачи напред назад из хола и... Сериозно и гневно: "Аз..., бай .... ... ще го изгоня!..." Копираше ме детето - бях се ядосал на един от отговорниците си толкова, че го пренесох вкъщи... Та и ние сигурно цял живот малко или много копираме родителите си.
        Има разбира се и друго обяснение - просто глупост и завист...
        горо, ти какво пиеш? Къде съм правил сравнение на борсови цени на Мерседес и Кадилaк? Това, което твърдя е, че вашите хора не са конкурентноспособни, не могат да правят коли, губят пазарен дял дори в Америка, където все още има купувачи-патриоти...губят даже и от южнокорейците и ще затрият последната сериозна индустрия на тази държава ( без да броим оръжейната). Уморих се да ти пояснявам, приятел.Не съм сигурен, че вдяваш и 50% от това, което се пише и си като фен на футболен отбор....трудно се дискутира с такива.
        Сега, ако трябва да се хвана на дискусията ти ще трябва да ти напиша:
        Кои южнокорейци бе? Тези дето са собственост на УС компании или тези дето са собственост на УС граждани?
        Кой не е конкурентноспособен бе? В земеделието, в софтуера, в хардуера, в космоса, в медицината, в образованието, в самолетостроенето, генетиката, в ПАТЕНТО-ПРИТЕЖАНИЕТО?
        Няма ли да отговориш на фактите на Стоилов?
        Но на мен не ми харесват обобщенията...
        Затова ще дискутирам така!

Малко съм бавнооборотен!
        Вдявам само онова, което премине през вградения ми анти-спам филтър - далеч под 50%
        Пия вино!
        Наздраве!
        кои са собственост на американски компании, бе! Че гм имаше някакъв дял в деу ли, че те излетяхиЛи пак да самажоритаря от пазара? Да не би хундаи и кя да са американски? И каква е файдата на средната класа, че някои си имал дялове в чужда компания? Ти карал ли си американско дърво?!!! И кой американски гражданин е мажоритар на чужда автомобилна компания?Много често гледаш рамбо май? Форд взе ягуар и се осра! Има и дялове в мазда и търси на кой да ги продаде, че издуха кеша и се опитва да запази марката форд?!!!
        в самолетостроенето бяхте абсолютен лидер а сега виж еарбъс къде са? Генномодифицираната ви царевица и набъканите ви с антибиотици и хормони на растежа говеда половината свят не ги приема. Корейците правителството си щяха да си свалят заради вашия beef. И си вижте износа колко е, какъв е и къде е. При тоя слаб долар досега не си оправихте салдото, па отсега нататък. Софтуера да, ама колко процента от гдп-то е софтуер? Големи дренки, че имало google, колко работни места ви създава? Или ти си акционер от ИПО-то до 700?Малко са нещата, които останалия свят не може да прави без вас?
        Наздраве wolf66!
        Изнасяме пилешки бутчета за България!
        Карал съм американски "дървета". Най-много от тези дето ги садят в Европа и ги продават в Европа - и май от всичките! Но съм карал и оригинално американско дърво направено за Америка! Прав си! Нищо общо! Малко е лакомо, като всяка ламя!

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
          Първоначално изпратено от javor
          Първоначално изпратено от IvoDim
          Zdr.

Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
          Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.

Сполай Ви!

Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
          Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
          "набълбука със студена водица".....хубаво е предупредил асен българите, ама предупредили исландците, китайците, бразилците, руснаците, германците и американците, че ще им паднат борсите...ще фалират лемън, ваму и aig, ще полуфалират мерил и bear? Обясни ли им защо ще стане това и откъде ще започне? Нищо против никoй, ама като виждате сламката в окото на другия, вижте и гредата във вашето! Иначе поздрави на асен за поста му за дъното на дау ( оня за чичко Бъфет). И аз съм на същотото мнение. Нека да видим какво ще стане, като свърши цикъла с лихвите, като ги орежат всички цб-та.И като се върнем към фундамента...дефицити бюджетни, търговски и прочее. Изяснете си реалната ви икономика (доколкото има такава) от силен долар ли има нужда, или от слаб? И като се крепите 2/3 на потребителя, може и иска ли той да поема още кредит? Трябва да се разработват други пазари, вашия се пренасити и изтощи ...Това са моите неангажиращи мисли.

Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????
          ти даже не схвана за кой пазар ти говоря...за потребителския...

Коментар

• Първоначално изпратено от goro
            Стоилов,
            Мисля, че последният ти опит ще бъде по неуспешен и от този на Орешарски. Ти му даваш факти на Вълко, а той ти прави сравнение на борсовите цени на Мерцедес и Кадилак, пропускайки Рено, Ситроен, Пежо... Поне Мерцедес да беше в България...
            Не мисля също и, че даването на пари на фирмите ще реши проблемите... (Постът ти правокира разни еретични мисли в мен относно това по какво се различава кризата в Европа и САЩ... Европа има проблем с реалната икономика, УС с виртуалната...) Иконичното богатство е в такива размери, че задушава всеки нормален бизнес. Като плевелите в градина - единственото средство е изкореняването им, т.е. фалити, но дори в УС плевелите имат прекалено голямо представителсто в политиката...

Яворе,
            направо ме светна. Обясних си менторския тон на разни момчурляци тип Босисмешката, чиято подготовка ясно личи от писаниците им. Не е задължително да са се възползвали от режима преди 90 - възползването продължава до днес. Така че може да са и съвсем млади момчета. Само за пример: синът ми на 3 години тогава. Хванал ръцете си зад гърба. Крачи напред назад из хола и... Сериозно и гневно: "Аз..., бай .... ... ще го изгоня!..." Копираше ме детето - бях се ядосал на един от отговорниците си толкова, че го пренесох вкъщи... Та и ние сигурно цял живот малко или много копираме родителите си.
            горо, ти какво пиеш? Къде съм правил сравнение на борсови цени на Мерседес и Кадилaк? Това, което твърдя е, че вашите хора не са конкурентноспособни, не могат да правят коли, губят пазарен дял дори в Америка, където все още има купувачи-патриоти...губят даже и от южнокорейците и ще затрият последната сериозна индустрия на тази държава ( без да броим оръжейната). Уморих се да ти пояснявам, приятел.Не съм сигурен, че вдяваш и 50% от това, което се пише и си като фен на футболен отбор....трудно се дискутира с такива.
            Кои южнокорейци бе? Тези дето са собственост на УС компании или тези дето са собственост на УС граждани?
            Кой не е конкурентноспособен бе? В земеделието, в софтуера, в хардуера, в космоса, в медицината, в образованието, в самолетостроенето, генетиката, в ПАТЕНТО-ПРИТЕЖАНИЕТО?

Малко съм бавнооборотен!
            Вдявам само онова, което премине през вградения ми анти-спам филтър - далеч под 50%
            Пия вино!
            Наздраве!
            кои са собственост на американски компании, бе! Че гм имаше някакъв дял в деу ли, че те излетяхa от пазара? Да не би hunday и kia да са американски? И каква е файдата на средната класа, че някои си имал дялове в чужда компания? Ти карал ли си американско дърво?!!! И кой американски гражданин е мажоритар на чужда автомобилна компания?Много често гледаш рамбо май? Форд взе ягуар и се осра! Има и дялове в мазда и търси на кой да ги продаде, че издуха кеша и се опитва да запази марката форд?!!!
            в самолетостроенето бяхте абсолютен лидер а сега виж еарбъс къде са? Генномодифицираната ви царевица и набъканите ви с антибиотици и хормони на растежа говеда половината свят не ги приема. Корейците правителството си щяха да си свалят заради вашия beef. И си вижте износа колко е, какъв е и къде е. При тоя слаб долар досега не си оправихте салдото, па отсега нататък. Софтуера да, ама колко процента от гдп-то е софтуер? Големи дренки, че имало google, колко работни места ви създава? Или ти си акционер от ИПО-то до 700?Малко са нещата, които останалия свят не може да прави без вас?

Коментар

• Маранди, и "не" да беше - не ми "пука за УСА и тяхното величие?"
              Филството и фобството съм го надживял преди много години и от различни никове нямам нужда.
              Гледам обаче, че и ти добре познаваш УС и си смел в генерализирането - цели 3/4!

Коментар

Zdr.

Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
                Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.

Сполай Ви!

Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
                Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
                "набълбука със студена водица".....хубаво е предупредил асен българите, ама предупредили исландците, китайците, бразилците, руснаците, германците и американците, че ще им паднат борсите...ще фалират лемън, ваму и aig, ще полуфалират мерил и bear? Обясни ли им защо ще стане това и откъде ще започне? Нищо против никoй, ама като виждате сламката в окото на другия, вижте и гредата във вашето! Иначе поздрави на асен за поста му за дъното на дау ( оня за чичко Бъфет). И аз съм на същотото мнение. Нека да видим какво ще стане, като свърши цикъла с лихвите, като ги орежат всички цб-та.И като се върнем към фундамента...дефицити бюджетни, търговски и прочее. Изяснете си реалната ви икономика (доколкото има такава) от силен долар ли има нужда, или от слаб? И като се крепите 2/3 на потребителя, може и иска ли той да поема още кредит? Трябва да се разработват други пазари, вашия се пренасити и изтощи ...Това са моите неангажиращи мисли.

Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????

Коментар

Zdr.

Сполай Ви!

Wolf,първо го оплюхте,че станал хамериканец и кво ли не,сега питаш що не е спасил света????
                  Чесно казано незнам,но смятам,че не малко направи и особено преди година ако си спомняш,че тогава за кризи и балони в НИ не се споменаваше!!!

Май ще си променя мнението за теб,жалко.Ти от дума не разбираш или се правиш,че не разбираш.

Коментар

• Малко извън темата. Преразказ.
                    Сина, сега е на 15, преди години коментира с дядо си Китай.
                    Дядо му, пенсионер отдавна, но все още заклет техник и колекционер на всякакви инструменти предупреждава:
                    - И да кажеш на баща ти да внимава! Да не би донесе някой китайски боклук!
                    .....
                    - Че те са половината свят, бе дядо!
                    - Хм... половината свят... Две бомби от американците и ще останат четвърт...
                    ....

Та баща ми не винаги е толкова циничен, но откакто го помня, като всеки техник е прагматик!

Коментар

• Жалко,че са му изтрити повечето теми и мнения,но ето нещо от почти година.

Изпратено от: acen1975 (IP съхранено)
                      Дата: December 6, 2007 06:36AM

Kompas,браточка.....
                      арабите няма да дигнат производството на нефт,след като барела падна с 10% за по малко от месец.не бих се учудил и ако го намалят в скоро време(производството).
                      нека те светна на бързо,щото нямам време:
                      буш и саудитските шейхове са дупе и гащи.не е какво те си искат,а кво буш им каже.
                      колкото и странно да ти звучи.ако някой път имам повече време,ще те светна на малко световна конспирация.сега нямам.
                      тва, че буш е петролен магнат-в момента всички си плащаме и повече вие в европата.
                      миналата седмица арабите наляха 7милиарда долара в сити груп.защо ли?
                      те притежават половин америка мойто момче.нямаш си представа колко са навързани нещата.....
                      а ако се надявате,че те ще помагат и в европата,лъжеш се.вие духате супата.
                      аре за сега до тук.ако през уикенда сам в настроение и скучая,може и да те светна на повече игрички по света,без у вас.....
                      А тоя разбирач,дето е писал статията,която цитираш,само му погледни мутрата.
                      и по нея съди за интелекта му.
                      а не по това,че е роднина на едикой си......ех българия....новите капиталисти..и разбирачи.....

п.п.
                      гледай филма на майкъл мур-фаренхайнт 9-11.
                      макар и че няма нищо общо с това,което ти говоря,ако знаеш как да гледаш,ще видиш странни неща(наблегни на стария буш и летящите саудитски принцове и принцеси)

аре да видиме от кои си.както Пунди казваше:"от слушаштите или от чуващите"
                      ЖАЛКО ,чЕ И ТОЙ СЕ ПОКРИ,ПОНЕ ИМАшЕ И чУВСТВО ЗА ХУМОР,ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ
                      а и пускаше смислени поговорки,за разлика от цинизмите ти

Изпратено от: acen1975 (IP съхранено)
                      Дата: January 25, 2008 06:12PM

Дантес,за мен беше удоволствие да се лаия с българонимистите.
                      Парцалев-той е умен човек и с него най обичам да кумуникирам.
                      но разбира се ,както винаги не съм съгласен с него.
                      първо,защото вика да се вярва на банките.банките ще клекнат-въпрос на време е според мен.истината е дали ЕЦБ ще помага,или не.ако помага-няма проблеми,ако не и разчитате на фонда,който гарантира депозити до 40 000лева-ще духате супата.

отностно валутите-за дългосрочно аз най предпочитам канадския долар.той е най сигурен според мен.и там падат имотите,но те падат на всякъде.
                      еврото в дългосрочен аспект-хич не ми се нрави.
                      долараСАЩ-може и да има най голям келепир в дългосрочно време,защото е подценен.но там има и риск.....

най лесния начин да се застраховате е да обърнете в няколко валути-франк,канадски долар,ус долар и друга валута по ваше желание.

имам пари в дзи-след месец ми изтича депозита и ги прехвърлям в личен сейф в банката.
                      когато лихвите по депозити са с 4% по големи от междубанковия БНБ рейт,значи че няма пари в банковата система,а тва е опасно....

Коментар

И като се крепите 2/3 на потребителя, може и иска ли той да поема още кредит? Трябва да се разработват други пазари, вашия се пренасити и изтощи ...Това са моите неангажиращи мисли.
                        Мастър Влък, 3/4 да коригирам горното

Мастър Горов, ти не беше ли брокерче на НИ-та в Гръцко? Ако, да, какво ти пука за УСА и тяхното величие?

Дотук, те тача заради Наздравето - хихихи

Коментар

Стоилов,

Яворе,

Малко съм бавнооборотен!
                          Пия вино!
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
                            Zdr.

Сполай Ви!

Коментар

• Това ли ни очаква???
                              Изпратено от: javor (IP съхранено)
                              Дата: February 9, 2008 06:45PM

До края на миналата година почти нямаше негативни новини,но към края на същата започнаха да се появяват.Не е един в форума,които да твърди,че ни очаква криза,не само на НИ.На последно време ме се струва,че те са много прави а ето и малко заглавия към това!!!

Krise Nr. 1: Der Immobilien-Knall
                              Изгърмяване при НИ
                              4 Fakten, warum in Amerika der grцЯte Knall seit Menschengedenken bevorsteht:
                              4 факта,защо в Америка ще има най-голямото изгърмяване при НИ откакто хората се помнят.

Die Krise Nr. 2: Die Banken-Krise
                              Die Banken-Panik

Паника в Банките,да не коллабрират,както се е случвало с долупосочените.

Hier sind ein paar der GroЯbanken, die allein in den USA in den vergangenen Jahrzehnten kollabierten:

PennCentral 1970

Franklin National Bank 1974

First Pennsylvania 1980

Continental Illinois

Citibank 1990

ьber 200 US-Sparkassen 1991/92

Krise Nr. 3: Der Derivate-Fluch:

Krise Nr. 4: Der Staats-Bankrott
                              Банкрутиране на държави.
                              Знаесе,колко е задлъжняла Америка,но не са само те!!!

Die offizielle Schuldenlast Deutschlands betrдgt momentan 1,5 Billionen Euro. Und jede Minute kommen 32.340,00 Euro hinzu. Das sind pro Stunde zusдtzliche 1.940.400,00 Euro. Nach einem Jahr mal eben weitere 169.979.040,00 Euro

ОФИЦИАЛНИТЕ заеми на Германия са 1,5 Billionen Euro.И всяка минута идват още32.340,00 Euro .На всеки час още 1940.400,00 Euro.
                              След 1 година,ще са още 169.979.040,00 Euro.

Deutschland ьber 10.000 Jahre, um seine Staatsschulden aus 57 Jahren wieder auf null zu fьhren!
                              Германия се нуждае от 10.000год. за да си изплати заемите,но не са само те така.

Krise Nr. 5: Der Euro-Zerfall
                              Разпадане на Еврото.
                              Такива мнения чета не за първи път.

[www.investor-verlag.de]

Съжалявам,че не съм превел всичко,но мисля,че и това си заслужава коментара.

Сигорно и аз никога не съм писал нищо преди година,което за тогава беше лудост,да фалира банка или държава напр.???

Коментар

• Щом ви кефи, че в УСА нЕмат проблеми,а БГ-то сме последна дупка на кавала, така да е, ама учудващо кретаме напук на всички закони.

По случайност от 1400 годинки, а УСА са върха с техните 200, риби, риби ....

Ай, наздраве!

П.П. Иначе ме кефи как си премятат маратонките през жиците в Охайо, ганстерски му работи, тук почива бос .... много смешна държава, ама .. важното е, че си има фенове. В БГ-то излизат разни погребения на по 7000 години, добре, че не са си премятали маратонките през жиците

Коментар

Working...
                                X