IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от goro
    Първоначално изпратено от wolf66
    Първоначално изпратено от goro
    Wolf
    еарбъс? - я обясни къде са?
    Тия лодки ли правеха?
    май самолети ма може и лодки да са почнали, знам ли? Погледни промяната в пазарните дялове последните десетина години.
    Гледам ги, гледам ги!
    Да са живи данъкоплатците!
    ааа, и при вас да са живи...тоя спор е стар....парите на военните за разработки какво са...то има много канали да се вкарват пари

Коментар

• Re: ...

вълчо ти като си учил в америка защо пак се върна в бг?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
        Wolf
        Тия лодки ли правеха?
        Мастър Горов, смешни са ми подобни изказвания

-----------------------------------------------------------------------------------------------

На старта в Бурже
        “Еърбъс” издуха “Боинг”
        За пет часа европейският гигант си осигури поръчки за $42 млрд.

Демонстрационен полет на френския изстребител Rafal
        ФОТО АП
        Париж. Още в първия ден на авиосалона в Бурже позакъсалият в последно време европейски шампион "Eърбъс" удари в земята своя американски съперник "Боинг".
        Заявките за 42,6 милиарда долара, които той си осигури само в рамките на пет часа в понеделник, със сигурност гарантират съживяването на изпадналия в затруднения европейски гигант.
        В същото време отвъдокеанският конкурент на "Еърбъс" обяви поръчки на стойност само 4,4 милиарда долара на салона. Но още на път за изложението чикагската компания се похвали, че осигурила 584 поръчки за BA Dreamliner, докато "Еърбъс" имаше само 13 поръчки на А350 в аванс. Така водещото световно авиоизложение, което се провежда веднъж на две години, отново се превърна в арена на търговския дуел между двата световни гиганта...

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=192857

-----------------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Хайде да не ставаме по-големи хамериканци от хамериканците, а? Ами да си лочим кротко
        ми аз затова почвам да губя интерес.... запалянковци, като тинейджъри са

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
          Не съм му редактирал нищо от постовете,та да има за кво да заапап борците против фашизма и капитализма.
          Wolf,защо според теб не оставих да те тормозят на ЛС.
          И преди Асен ни е напуска и за по-дълго дори.Имаше един период,когато нямахме повече опозиция и настана скука,така че атака Wolf,в теб са ни надеждите и дано не те загубим скоро!!!
          Успех!!!
          ами благодаря, че си си направил труда, ама вЕрно ли мислиш, че много се тормозя и това е човека дето ще ме изтормози... не е сериозно, а ще ме позагубите като ми поомръзне и се натоваря с повечко работа, или докато не съм в бг

Коментар

Wolf
            Тия лодки ли правеха?
            Мастър Горов, смешни са ми подобни изказвания

На старта в Бурже
            “Еърбъс” издуха “Боинг”
            За пет часа европейският гигант си осигури поръчки за $42 млрд.

Демонстрационен полет на френския изстребител Rafal
            ФОТО АП
            Париж. Още в първия ден на авиосалона в Бурже позакъсалият в последно време европейски шампион "Eърбъс" удари в земята своя американски съперник "Боинг".
            Заявките за 42,6 милиарда долара, които той си осигури само в рамките на пет часа в понеделник, със сигурност гарантират съживяването на изпадналия в затруднения европейски гигант.
            В същото време отвъдокеанският конкурент на "Еърбъс" обяви поръчки на стойност само 4,4 милиарда долара на салона. Но още на път за изложението чикагската компания се похвали, че осигурила 584 поръчки за BA Dreamliner, докато "Еърбъс" имаше само 13 поръчки на А350 в аванс. Така водещото световно авиоизложение, което се провежда веднъж на две години, отново се превърна в арена на търговския дуел между двата световни гиганта...

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=192857

П.П. Хайде да не ставаме по-големи хамериканци от хамериканците, а? Ами да си лочим кротко

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
              Wolf
              Тия лодки ли правеха?
              май самолети ма може и лодки да са почнали, знам ли? Погледни промяната в пазарните дялове последните десетина години.
              Гледам ги, гледам ги!
              Да са живи данъкоплатците!

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
                Първоначално изпратено от javor
                Първоначално изпратено от IvoDim
                Zdr.

Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
                Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.

Сполай Ви!

Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
                Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
                "набълбука със студена водица".....хубаво е предупредил асен българите, ама предупредили исландците, китайците, бразилците, руснаците, германците и американците, че ще им паднат борсите...ще фалират лемън, ваму и aig, ще полуфалират мерил и bear? Обясни ли им защо ще стане това и откъде ще започне? Нищо против никoй, ама като виждате сламката в окото на другия, вижте и гредата във вашето! Иначе поздрави на асен за поста му за дъното на дау ( оня за чичко Бъфет). И аз съм на същотото мнение. Нека да видим какво ще стане, като свърши цикъла с лихвите, като ги орежат всички цб-та.И като се върнем към фундамента...дефицити бюджетни, търговски и прочее. Изяснете си реалната ви икономика (доколкото има такава) от силен долар ли има нужда, или от слаб? И като се крепите 2/3 на потребителя, може и иска ли той да поема още кредит? Трябва да се разработват други пазари, вашия се пренасити и изтощи ...Това са моите неангажиращи мисли.

Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????
                ти даже не схвана за кой пазар ти говоря...за потребителския...

Сигорно е така,понеже не си пояснил за нашия или вашия става на въпрос.
                А ти хвърли ли едно оченце на това,което се е мъдрило преди 10 месеца???
                ми като пишеш,че съм ви подсетил да обсъждате пазара с асена, логично е да е пазара които визирам аз....иначе аз говоря за потребителския а това те подсеща за вашия си ли? кой от всички, че вие на много пазари работите? oil, опции, дау, злато, комодитис може би....примерно pork bellies ?!!!

Коментар

Мастър Горов, мен лично ме притесняват промените в СЕК и ФЕД, понеже излиза, че мениджърите им се гарантира да си приберат бонусите, а баМките да се редят на опашка коя колко пари ще проси.

Дотук лошо нЕма, кажи като се свие потреблението там, какво правим?

П.П. За наздравето ми хареса, я обясни какво точно лочиш - хихихи
                  Ти знаеш ли откога се опитвам да свия потреблението, че да свия и килограмите!
                  Не се притеснявам за ФЕД и американците. Тяхните мениджъри са направо с жалки бонуси сравнени с някои от европейците.
                  А между другото 8 човека от мажоритарите майчинси банки на бг бамките си разделиха преди няколко дни 20млн.
                  Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy

Генномодифицираната ви царевица и набъканите ви с антибиотици и хормони на растежа говеда половината свят не ги приема.
                    lol,

на брат ми за година и половина в щатите , му пораснаха с два номера краката :-( щото е фен на пепър стека :-)
                    а на мен за 12 ми изникнаха крилца на коленете, щото набивах mongolian beef и purdue chicken

Коментар

Wolf
                      Тия лодки ли правеха?

Коментар

• Мастър Горов, мен лично ме притесняват промените в СЕК и ФЕД, понеже излиза, че мениджърите им се гарантира да си приберат бонусите, а баМките да се редят на опашка коя колко пари ще проси.

Дотук лошо нЕма, кажи като се свие потреблението там, какво правим?

П.П. За наздравето ми хареса, я обясни какво точно лочиш - хихихи

Коментар

Генномодифицираната ви царевица и набъканите ви с антибиотици и хормони на растежа говеда половината свят не ги приема.
                          lol,

на брат ми за година и половина в щатите , му пораснаха с два номера краката :-( щото е фен на пепър стека :-)

Коментар

Маранди, и "не" да беше - не ми "пука за УСА и тяхното величие?"
                            Филството и фобството съм го надживял преди много години и от различни никове нямам нужда.
                            Гледам обаче, че и ти добре познаваш УС и си смел в генерализирането - цели 3/4!
                            Мастър Горов, професионализъм му е майката, налЕ?

УСА ще глътнат малко водица и ще изплуват бързо, споки, но тезата, че там нЕма проблеми ми е забавна

Наздраве, викам аз!
                            Точно така Маранди! - за професионализма!
                            Не съм казвал, че УС нямат проблеми - и на коча му су клатят м.дете!
                            Но нали знаеш, че лечението е успешно след като се постави вярна диагноза.
                            УС си поставиха диагноза.
                            И Европа си постави диагноза! - УС!
                            Смях в залата!
                            Но това вече го обяснявахме.
                            Наздраве!

Коментар

• Wolf
                              Тия лодки ли правеха?

Коментар

Първоначално изпратено от IvoDim
                                Zdr.

Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
                                Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.

Сполай Ви!

Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
                                Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
                                "набълбука със студена водица".....хубаво е предупредил асен българите, ама предупредили исландците, китайците, бразилците, руснаците, германците и американците, че ще им паднат борсите...ще фалират лемън, ваму и aig, ще полуфалират мерил и bear? Обясни ли им защо ще стане това и откъде ще започне? Нищо против никoй, ама като виждате сламката в окото на другия, вижте и гредата във вашето! Иначе поздрави на асен за поста му за дъното на дау ( оня за чичко Бъфет). И аз съм на същотото мнение. Нека да видим какво ще стане, като свърши цикъла с лихвите, като ги орежат всички цб-та.И като се върнем към фундамента...дефицити бюджетни, търговски и прочее. Изяснете си реалната ви икономика (доколкото има такава) от силен долар ли има нужда, или от слаб? И като се крепите 2/3 на потребителя, може и иска ли той да поема още кредит? Трябва да се разработват други пазари, вашия се пренасити и изтощи ...Това са моите неангажиращи мисли.

Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????
                                ти даже не схвана за кой пазар ти говоря...за потребителския...

Сигорно е така,понеже не си пояснил за нашия или вашия става на въпрос.
                                А ти хвърли ли едно оченце на това,което се е мъдрило преди 10 месеца???

Коментар

Working...
                                X