Първоначално изпратено от goro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
вълчо ти като си учил в америка защо пак се върна в бг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от goroWolf
еарбъс? - я обясни къде са?
Тия лодки ли правеха?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
На старта в Бурже
“Еърбъс” издуха “Боинг”
За пет часа европейският гигант си осигури поръчки за $42 млрд.
Демонстрационен полет на френския изстребител Rafal
ФОТО АП
Париж. Още в първия ден на авиосалона в Бурже позакъсалият в последно време европейски шампион "Eърбъс" удари в земята своя американски съперник "Боинг".
Заявките за 42,6 милиарда долара, които той си осигури само в рамките на пет часа в понеделник, със сигурност гарантират съживяването на изпадналия в затруднения европейски гигант.
В същото време отвъдокеанският конкурент на "Еърбъс" обяви поръчки на стойност само 4,4 милиарда долара на салона. Но още на път за изложението чикагската компания се похвали, че осигурила 584 поръчки за BA Dreamliner, докато "Еърбъс" имаше само 13 поръчки на А350 в аванс. Така водещото световно авиоизложение, което се провежда веднъж на две години, отново се превърна в арена на търговския дуел между двата световни гиганта...
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=192857
-----------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Хайде да не ставаме по-големи хамериканци от хамериканците, а? Ами да си лочим кротко
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorНе съм му редактирал нищо от постовете,та да има за кво да заапап борците против фашизма и капитализма.
Wolf,защо според теб не оставих да те тормозят на ЛС.
И преди Асен ни е напуска и за по-дълго дори.Имаше един период,когато нямахме повече опозиция и настана скука,така че атака Wolf,в теб са ни надеждите и дано не те загубим скоро!!!
Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goroWolf
еарбъс? - я обясни къде са?
Тия лодки ли правеха?
На старта в Бурже
“Еърбъс” издуха “Боинг”
За пет часа европейският гигант си осигури поръчки за $42 млрд.
Демонстрационен полет на френския изстребител Rafal
ФОТО АП
Париж. Още в първия ден на авиосалона в Бурже позакъсалият в последно време европейски шампион "Eърбъс" удари в земята своя американски съперник "Боинг".
Заявките за 42,6 милиарда долара, които той си осигури само в рамките на пет часа в понеделник, със сигурност гарантират съживяването на изпадналия в затруднения европейски гигант.
В същото време отвъдокеанският конкурент на "Еърбъс" обяви поръчки на стойност само 4,4 милиарда долара на салона. Но още на път за изложението чикагската компания се похвали, че осигурила 584 поръчки за BA Dreamliner, докато "Еърбъс" имаше само 13 поръчки на А350 в аванс. Така водещото световно авиоизложение, което се провежда веднъж на две години, отново се превърна в арена на търговския дуел между двата световни гиганта...
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=192857
П.П. Хайде да не ставаме по-големи хамериканци от хамериканците, а? Ами да си лочим кротко
Коментар
-
Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от IvoDimZdr.
Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.
Сполай Ви!
Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????
Сигорно е така,понеже не си пояснил за нашия или вашия става на въпрос.
А ти хвърли ли едно оченце на това,което се е мъдрило преди 10 месеца???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiМастър Горов, мен лично ме притесняват промените в СЕК и ФЕД, понеже излиза, че мениджърите им се гарантира да си приберат бонусите, а баМките да се редят на опашка коя колко пари ще проси.
Дотук лошо нЕма, кажи като се свие потреблението там, какво правим?
П.П. За наздравето ми хареса, я обясни какво точно лочиш - хихихи
Не се притеснявам за ФЕД и американците. Тяхните мениджъри са направо с жалки бонуси сравнени с някои от европейците.
А между другото 8 човека от мажоритарите майчинси банки на бг бамките си разделиха преди няколко дни 20млн.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedyПървоначално изпратено от wolf66
Генномодифицираната ви царевица и набъканите ви с антибиотици и хормони на растежа говеда половината свят не ги приема.
на брат ми за година и половина в щатите , му пораснаха с два номера краката :-( щото е фен на пепър стека :-)
Коментар
-
Мастър Горов, мен лично ме притесняват промените в СЕК и ФЕД, понеже излиза, че мениджърите им се гарантира да си приберат бонусите, а баМките да се редят на опашка коя колко пари ще проси.
Дотук лошо нЕма, кажи като се свие потреблението там, какво правим?
П.П. За наздравето ми хареса, я обясни какво точно лочиш - хихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от goroМаранди, и "не" да беше - не ми "пука за УСА и тяхното величие?"
Филството и фобството съм го надживял преди много години и от различни никове нямам нужда.
Гледам обаче, че и ти добре познаваш УС и си смел в генерализирането - цели 3/4!
УСА ще глътнат малко водица и ще изплуват бързо, споки, но тезата, че там нЕма проблеми ми е забавна
Наздраве, викам аз!
Не съм казвал, че УС нямат проблеми - и на коча му су клатят м.дете!
Но нали знаеш, че лечението е успешно след като се постави вярна диагноза.
УС си поставиха диагноза.
И Европа си постави диагноза! - УС!
Смях в залата!
Но това вече го обяснявахме.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от javorПървоначално изпратено от IvoDimZdr.
Все пак не забравяйте, че асен не е българин, а двуезичен американец, бивш българин, издъно ненавиждащ българското. Никога не е е инвестирал в български книжа и няма да инвестира. Не е инвестирал и в американски, би противоречало на природата му. Отиграва опции, или поне така е споделял, което в никакъв случай не го прави инвеститор, а позабогатял андрешко, обут в коубойски ботуши. Самозабравил се от печалбите си, споделени 3500%, леко позасегнат в настоящия момент, т.е. има загуби от опции, та за тва се оттегля. Защото вие, драги негови горещи почитатели, бихте му се подигравали яко в момента в който стане губещ, в най добра емигранстка - българска традиция.
Иначе съм съгласен с него, най-приятно е да риташ в главата падналия, такова, чисто българско удовоствие че може да ни стане национален спорт.
Сполай Ви!
Асен беше този,който преди година предупреди българите един ден преди да се срине Бг борсата да бягат а сигорно ти си ги насърчавал да купуват ,та се чудя,кой ли от двамата ви е по-българин???Същото беше и за жилищата,та пак се питам ,ти ли си българина,който иска на българина да му е главата под водата и да се набълбука с студена водица или този ,които му казва,как да не се набълбука с студена водица???
Да,на някои не им изнася,това което пише,но дали те са по-българи на каквито се правят ще видим.
Точно това си изясняваме с него в момента,кво да направим с нашта и вашта икономика и после накъде да засилим $.И понеже имахме разминавания в мненията се опитваме да намерим решение чрез форумни съвети.А за пазара не бяхме помислили и мерси,че ни подсети.Асене,кво ша праим с този пазар бре????
Сигорно е така,понеже не си пояснил за нашия или вашия става на въпрос.
А ти хвърли ли едно оченце на това,което се е мъдрило преди 10 месеца???
Коментар
Коментар