IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нека не забравяме, че това е форум - всеки може да си каже мнението(ако не го изтрият модераторите) Не виждам защо се нахвърляте върху Асен - човека си дава прогнозите и то аргументирано Някой може ли да се похвали със 100% верни прогнози? А нали знаете, че от 10 прогнози дори и 3 да сте познали може пак да сте на печалба Към модераторите - аз посещавам investor.bg само заради тази тема. Може би по стар български обичай ще хвърлим много усилия за да унищожим нещо читаво. А дали прогнозата на Асен за петрола е вярна - има още време - ще видим. Ще се радвам да виждам и други аргументирани прогнози в този форум. Асене, ако ще пишеш на друго място просто кажи къде.

Коментар

• вие маи не сте схванали нищо
      nikolaivanov

Коментар

• .....

пак имаше спекулации за слаби аукциони в трежъритата миналата седмица
        но в крайна сметка опасенията отново се оказаха неоправдани
        което в петък трябваше да предизвика купуване на долари от стадото
        отделно доста риба се беше насъбрала да шортва петрола и момента беше идеален за лонг и избиване на стопове
        на практика това пока4ване вероятно им е излязло по4ти безплатно

бай ви асен е прав 4е се пука балона в петрола, просто няма да стане като миналата година, по постепенно ще е

Коментар

• Ацко ти се престраши бе видя ли не е толкова страшно

отсърдихме се вече беше горд ама се разгордя вече а така

пиши почесто зада можем да следим душевното ти падение

и да има на какво да се смееме и с кои да се подбиваме

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
            Първоначално изпратено от petrolen magnat
            Първоначално изпратено от absfresh
            Тъкмо днеска изкараха инфлационните данни и майстор Асен се покри.А за последователите му сеч. Който продавал петрол дупе да му е яко.

Той бате ви аско скоро няма и да се покаже от срам,усети дебелото дърво онзиден и уж модератора го триел /пълна постановка от чикаго/ша пиша няма да пиша,на ти куклите дай си ми парцалките а колко беше убеден само говореше по уверено от бернанкето, евро долар паритет скоро, петрола 30 $ даже даже и надолу, пълни глупости.
            първо,ако исках да се "фукам",вторник и сряда петрола падна с над 6$.....не съм писал,защото наистина ме триха........
            гледам и абсфреш се е "притеснил" за мен.....ако наистина разбираше от опшъни,щеше да знае,че позициите ми от петрола са 20 000$...обаче явно не знае нищо попвече от заместване на фючъри с опшъни и идея си няма от диагонални и хоризонтални спредиве.....специялно за него съм ги плюкнал позициите си в петрола,ако можеше да изчислява опции,щеше да ме похвали,вместо да се притеснява......
            явно не знае що е контанго и как да се залага за контанго.......не знае,че ако балонджиите не искат да излезнат,няма да имат избор,освен да ролват фючърите и да увеличат контангото.........
            петролния магнат,ти ли ми обясняваше,че форд са щели да станат един долар и съм ненормален,че са ми любимата акция?????
            а го питай абсфреш,ако играе каруцарската-на заместване на акция с кол опции,колко процента печалба може да се направи,ако акцията на форд скочи със 40% за 2 седмици????
            питай го,ще ти каже........петрола с тези келави движения от 10-15% нищо не е........
            много сте ми интересни....акцията на форд я препоръчвам,откакто беше 3.50$......стигна до 6.40$ и копче не казвахте....после падна до 5.80 и се наредихте на опашка да ми се "карате".....сега нещо отзиви за форд не чувам......
            с петрола същото-абсфреш забрави да каже на ков ниво са му изплякали стоповете миналата седмица?????
            като падаше-никви ви нямаше-сега се качва-те ви-всички на линия-също като с форд......
            петрол има в сащ толкова,че дори танкери няма къде да ги разтоварват-такова нещо е нямало дори по клинтъново време......когато беше 12$ за барел........
            всичко е спекулативно- изведнъж ше издуха и яко......
            тва ми е последия постинг в тоя форум-ако акцията на форд падне на 8.00$,да не забравите да ми се "накарате"..........
            а абсфреш му препоръчвам да ми погледне пак спредовете и да "попресметне",за кво иде реч.......те са волатилни и за контанго много повече,отколкото дирекшънал........при падане се правят много пари,при качване-малко,но пак се правят.........проблема е ,ако стои на едно място-тогава времето ги яде........
            нито ми се разправя с такива като вас,нито ще драскам,че някое модераторче да ме трие,щото му дават 500 лева на месец и го е яд,че наричам унссовците българономисти.....явно съм му "жегнал" самочувствието......
            мушморок, кажи какво да правим долара - стронг бай или стронг сел на зелената шума.
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от petrolen magnat
              аско,за долара мълчиш и дума не казваш с паритета кво стана ами събитието къде е, ти ги разправяше тия преди време, нещо ти бях загатнал за градината на белия дом наскоро ако си обърнал внимание ама ти пак си замълча.
              Не че нещо искам да адвокатствам на Асен , но доколкото си спомням той човека очакваше края на лятото-нач. на есента да е по-голямото падане на петрола, в резултат и засилване на долара .
              Следя му прогнозите и споделям неговите виждания ,само дето ми се струват малко крайни.
              Обаче мисля че е в реда на нещата след като мине известно време и се случат някакви събития , човек да си направи известна корекцийка в прогнозите (не да се извърти на 180' , а на 10-20 само).
              Аз например днес се врътнах на 180 градуса и чак си открих 6м. депозит , а преди 2-3 мес. бях доста убеден че борда ще падне началото на зимата. Естествено може и да съм сбъркал

Коментар

• аско,за долара мълчиш и дума не казваш с паритета кво стана ами събитието къде е, ти ги разправяше тия преди време, нещо ти бях загатнал за градината на белия дом наскоро ако си обърнал внимание ама ти пак си замълча.

Коментар

Първоначално изпратено от absfresh
                  Тъкмо днеска изкараха инфлационните данни и майстор Асен се покри.А за последователите му сеч. Който продавал петрол дупе да му е яко.

Той бате ви аско скоро няма и да се покаже от срам,усети дебелото дърво онзиден и уж модератора го триел /пълна постановка от чикаго/ша пиша няма да пиша,на ти куклите дай си ми парцалките а колко беше убеден само говореше по уверено от бернанкето, евро долар паритет скоро, петрола 30 $ даже даже и надолу, пълни глупости.
                  първо,ако исках да се "фукам",вторник и сряда петрола падна с над 6$.....не съм писал,защото наистина ме триха........
                  гледам и абсфреш се е "притеснил" за мен.....ако наистина разбираше от опшъни,щеше да знае,че позициите ми от петрола са 20 000$...обаче явно не знае нищо попвече от заместване на фючъри с опшъни и идея си няма от диагонални и хоризонтални спредиве.....специялно за него съм ги плюкнал позициите си в петрола,ако можеше да изчислява опции,щеше да ме похвали,вместо да се притеснява......
                  явно не знае що е контанго и как да се залага за контанго.......не знае,че ако балонджиите не искат да излезнат,няма да имат избор,освен да ролват фючърите и да увеличат контангото.........
                  петролния магнат,ти ли ми обясняваше,че форд са щели да станат един долар и съм ненормален,че са ми любимата акция?????
                  а го питай абсфреш,ако играе каруцарската-на заместване на акция с кол опции,колко процента печалба може да се направи,ако акцията на форд скочи със 40% за 2 седмици????
                  питай го,ще ти каже........петрола с тези келави движения от 10-15% нищо не е........
                  много сте ми интересни....акцията на форд я препоръчвам,откакто беше 3.50$......стигна до 6.40$ и копче не казвахте....после падна до 5.80 и се наредихте на опашка да ми се "карате".....сега нещо отзиви за форд не чувам......
                  с петрола същото-абсфреш забрави да каже на ков ниво са му изплякали стоповете миналата седмица?????
                  като падаше-никви ви нямаше-сега се качва-те ви-всички на линия-също като с форд......
                  петрол има в сащ толкова,че дори танкери няма къде да ги разтоварват-такова нещо е нямало дори по клинтъново време......когато беше 12$ за барел........
                  всичко е спекулативно- изведнъж ше издуха и яко......
                  тва ми е последия постинг в тоя форум-ако акцията на форд падне на 8.00$,да не забравите да ми се "накарате"..........
                  а абсфреш му препоръчвам да ми погледне пак спредовете и да "попресметне",за кво иде реч.......те са волатилни и за контанго много повече,отколкото дирекшънал........при падане се правят много пари,при качване-малко,но пак се правят.........проблема е ,ако стои на едно място-тогава времето ги яде........
                  нито ми се разправя с такива като вас,нито ще драскам,че някое модераторче да ме трие,щото му дават 500 лева на месец и го е яд,че наричам унссовците българономисти.....явно съм му "жегнал" самочувствието......

Коментар

• Не знам за петрола, обаче Форд направо кърти.

Коментар

Или може би си е дал заслужена лятна ваканция хехех.....
                      Почини си и ти, или нямаш кинти за почивка, магнате.

Коментар

• И паритета и златото и петрола са все прогнози на мастер Асен, но не за УНСС капацитети.

Коментар

• Или може би си е дал заслужена лятна ваканция хехех.....

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                            http://www.independent.co.uk/news/sc...t-1766585.html - когато видя подобни статии, усещам как нещата ще се обърнат изведнъж... Някой си търси пазар за набълбукването си.
                            SapFiConsultant.com

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh

Коментар

• Тъкмо днеска изкараха инфлационните данни и майстор Асен се покри.А за последователите му сеч. Който продавал петрол дупе да му е яко.

Коментар

Working...
                                X