IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tastarosa
    Какви са тия рипорти...аз играя наслуки, рипорти не ми трябват хаха

mi vsjaka sedmica CMC kato spez. platforma za CFD pravjat techni4eski analizi na obredeleni underlyingi i sam se aboniral

Коментар

• Какви са тия рипорти...аз играя наслуки, рипорти не ми трябват хаха

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от Tastarosa
        Асене, евалата за разсъжденията и затова, че ги правиш публични! Искам да те питам ползваш ли технически анализ понякога и търсиш ли конвергенции между различните инструменти. Забелязвам, че и ти си в сайдуей трейдинг с беъриш сентимент (като гледам повечето инструменти движат по този начин в момента). Аз играя от дълго време немския индекс със договори за разлика и като гледам се шортва при всяко по-значително покачване. Аз лично очаквам нови дъна на европейските индекси и ДАУА, а по-прилични нива по-рано от средата на 2010 не се надявам..
        tastaros4o ako zanesh nemski moga da ti pratja CFD reports- polu4avm gi vsjaka sedmica

Коментар

• ..

Асене, евалата за разсъжденията и затова, че ги правиш публични! Искам да те питам ползваш ли технически анализ понякога и търсиш ли конвергенции между различните инструменти. Забелязвам, че и ти си в сайдуей трейдинг с беъриш сентимент (като гледам повечето инструменти движат по този начин в момента). Аз играя от дълго време немския индекс със договори за разлика и като гледам се шортва при всяко по-значително покачване. Аз лично очаквам нови дъна на европейските индекси и ДАУА, а по-прилични нива по-рано от средата на 2010 не се надявам..

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad

Абе за какви облекчения говореиш ,кви са тия ереси -сега кат се свият всички приходи, ще видиш как първо ще махнат плоския данък , а после ще има и други данъчни пируети
            Тия няма да го махнат плоския данък, нали затова си го приеха / скрито увеличение на заплатите от 500 кинта нагоре, за по-ниските заплати - тесла, респективно намаление на нето-то за тях /. Преведено на БГ: да вземем от масата по-малко, за да си увеличим нашето с повечко - хихихи

По-скоро посоката е: от тази година отпаднаха чалъмите за даренията, от април се очаква да вдигнат акциза на цигарите и алкохола, +50% местни данъци и такси и +26% средно увеличение на осигурителните прагове за 2009 год, което договориха със синдикатите и работодателите на Тристранката по Класификатора на икономическите дейности.

На който му е интересно да смята като тотал какво ще се получи - хихихи

П.П. На мен идеята ми е друга, ако приемем ръст на БВП за 2009 от около 2%, защо залагат излишък 3%? При подобен сценарий това означава за БГ-то "свиване" на БВП, понеже т.нар. излишък е ясно как и от кого се харчи, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
              Ъмм,

мисля, че залитате малко в грешната посока, макар че и аз храцал съм "доходността" от управлението на резерва, но в сегашната ситуация не мисля, че е приоритет - хихихи

Пак ще върна малко нещата от това, което писах вчера. Защо се залага излишък за 2009 година при торнадото, което ни връхлита и очакваното свиване ръста на БВП, безработица, демек поредното обедняване?! Държавно-гарантирания дълг е 8% от БВП, там всичко е ОК, по-добре не може и да бъде, но какво правим с домакинствата и тяхната задлъжнялост? Мм ..? За тях облекчения, нещо?

Ето ви малко статистика:
              --------------------------------------------------------------------------------------------------------
              29 януари 2009
              Само 93 дни работим за себе си

Цели 147 дни в годината българинът работи, за да напълни държавната хазна

Цели 147 дни в годината българинът работи, за да напълни държавната хазна, а само 93 дни - за себе си. Останалите 125 дни са почивни. Това става ясно от анализ на Института за пазарна икономика на базата на данъците, които държавата смята да събере от гражданите през тази година. Най-много време българинът работи, за да осигури ДДС в хазната - 46 дни. 25 дни отиват за данък общ доход и налога върху печалбата, 21 дни - за акцизите, 25 дни - за местните данъци, такси и мита. За да даде лептата си за пенсионно и здравно осигуряване, гражданинът трябва да работи 30 дни. Изследването на ИПИ се прави всяка година и резултатът е идентичен. За 2009 г. институтът предлага 27 май да се обяви за Ден на свобода от правителството, тъй като това е 147-ия ден от началото на годината.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. В горното инфо липсва кредитната задлъжнялост, т.е. 93 дни са субективни.
              2. Средно за ЕС по памет си спомням подобни статистики, че около 50% от годината се бачка за държавата и 50% чиляк бачка за себе си.
              3. Тия 25 дни за местни данъци и такси не знам дали са редуцирани с тазгодишното им повишение от 50% при имотчетата.

П.П. За УСА не знам как е, мастър Асен да помага там - хихихи
              Абе за какви облекчения говореиш ,кви са тия ереси -сега кат се свият всички приходи, ще видиш как първо ще махнат плоския данък , а после ще има и други данъчни пируети

Коментар

• Май правителството почна със заемите

Благодарско на Setver
                http://news.ibox.bg/news/id_223530954
                Взимаме 140 млн. евро заем от Световната банка

Коментар

• Ъмм,

мисля, че залитате малко в грешната посока, макар че и аз храцал съм "доходността" от управлението на резерва, но в сегашната ситуация не мисля, че е приоритет - хихихи

Пак ще върна малко нещата от това, което писах вчера. Защо се залага излишък за 2009 година при торнадото, което ни връхлита и очакваното свиване ръста на БВП, безработица, демек поредното обедняване?! Държавно-гарантирания дълг е 8% от БВП, там всичко е ОК, по-добре не може и да бъде, но какво правим с домакинствата и тяхната задлъжнялост? Мм ..? За тях облекчения, нещо?

Ето ви малко статистика:
                  29 януари 2009
                  Само 93 дни работим за себе си

Цели 147 дни в годината българинът работи, за да напълни държавната хазна

Цели 147 дни в годината българинът работи, за да напълни държавната хазна, а само 93 дни - за себе си. Останалите 125 дни са почивни. Това става ясно от анализ на Института за пазарна икономика на базата на данъците, които държавата смята да събере от гражданите през тази година. Най-много време българинът работи, за да осигури ДДС в хазната - 46 дни. 25 дни отиват за данък общ доход и налога върху печалбата, 21 дни - за акцизите, 25 дни - за местните данъци, такси и мита. За да даде лептата си за пенсионно и здравно осигуряване, гражданинът трябва да работи 30 дни. Изследването на ИПИ се прави всяка година и резултатът е идентичен. За 2009 г. институтът предлага 27 май да се обяви за Ден на свобода от правителството, тъй като това е 147-ия ден от началото на годината.

1. В горното инфо липсва кредитната задлъжнялост, т.е. 93 дни са субективни.
                  2. Средно за ЕС по памет си спомням подобни статистики, че около 50% от годината се бачка за държавата и 50% чиляк бачка за себе си.
                  3. Тия 25 дни за местни данъци и такси не знам дали са редуцирани с тазгодишното им повишение от 50% при имотчетата.

П.П. За УСА не знам как е, мастър Асен да помага там - хихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                    Абсолютно съгласен !

Това с МЗР=5% е голяма грешка. Не трябваше да помагат на банките, особено на западните банки.

Имаше варианти да помогнат на закъсали български банки с пари (например откриване на бюджетни сметки в тях) и да оставят западните банки да се оправят коя как може , а не да им подаряват пари. Щото тоя МЗР не са пари на банките, това пари на вложителите в банките.

Лошото е, че си мисля, че ако някоя западна банка прискърца Искров и сие ще се втурнат да наливат пари (ако има все още излишък)

п.с

Около 80% от резерва е в ценни книжа. В какви книжа обаче, никой няма да каже. БНБ отдавна не дава такава статистика , поради ...... , да кажем пазарни рискове.

Искам да ги чуя сега тия дето разправяха, че големия външен дълг не бил опасен, шото бил частен, какви ще ги приказват.

Първоначално изпратено от acen1975
                    имотенбалон,искров е тъпо парче,но не чак токоз тъп,че да "спасява" западна банка,повервай ми.
                    ще ги остави,ако някой се прилъже да ги купи за 1 лев,но им покрие задълженията,ако няма никой,ще ги остави да думнат.
                    защото за бг ще е ,много по добре да се изпшлатят само гарантираните депозити,отъколкото да се поеме целия дълг на банката.
                    бг матрьошките са кухи,но хитри-мога да преебават-с удоволствие ще намалят бг дълга с няколко милиярда,като НЕ спасят чужда банка.
                    матрьошките си имат и добрите черти,макар и да са малко.
                    проблема е с бг банки-според мен не трябва да разрешат бг банка да фалира-аз мисля,че бг банките трябва да бъдат спасявани на всяка цена,ако трябва и с средства на данъкоплатеца.
                    Резерва в началото на миналата есен от 29млрд над 25 бе в ценни книжа,ако се проследи движението от емисионно се вижда че с продажба на ЦК се покриват всички промени отдясно ,за да стигнат сега около 19 млрд от 23.7 .За последните 2 години няма данни в какви книжа .Тогава бяха отправени критики че книжата носели ниска доходност поради консервативният им характер .

Коментар

• Абсолютно съгласен !

Това с МЗР=5% е голяма грешка. Не трябваше да помагат на банките, особено на западните банки.

Имаше варианти да помогнат на закъсали български банки с пари (например откриване на бюджетни сметки в тях) и да оставят западните банки да се оправят коя как може , а не да им подаряват пари. Щото тоя МЗР не са пари на банките, това пари на вложителите в банките.

Лошото е, че си мисля, че ако някоя западна банка прискърца Искров и сие ще се втурнат да наливат пари (ако има все още излишък)

п.с

Около 80% от резерва е в ценни книжа. В какви книжа обаче, никой няма да каже. БНБ отдавна не дава такава статистика , поради ...... , да кажем пазарни рискове.

Искам да ги чуя сега тия дето разправяха, че големия външен дълг не бил опасен, шото бил частен, какви ще ги приказват.

имотенбалон,искров е тъпо парче,но не чак токоз тъп,че да "спасява" западна банка,повервай ми.
                      ще ги остави,ако някой се прилъже да ги купи за 1 лев,но им покрие задълженията,ако няма никой,ще ги остави да думнат.
                      защото за бг ще е ,много по добре да се изпшлатят само гарантираните депозити,отъколкото да се поеме целия дълг на банката.
                      бг матрьошките са кухи,но хитри-мога да преебават-с удоволствие ще намалят бг дълга с няколко милиярда,като НЕ спасят чужда банка.
                      матрьошките си имат и добрите черти,макар и да са малко.
                      проблема е с бг банки-според мен не трябва да разрешат бг банка да фалира-аз мисля,че бг банките трябва да бъдат спасявани на всяка цена,ако трябва и с средства на данъкоплатеца.

Коментар

• асене явно не си 4ел анализите на лудвиг екхард

за рускините и вермахта.страхотен математи4ески модел които показва разлагането на вермахта от венери4ески болести при навлизане в ссср.за това в сс има генерал мадама която координра изпра6тането на селектирани курви с цели влакови композиции от европа за ссср.а и японския император за рускини под 30 години визи не дава 6тото много японски семеиства си заминаха зарАДИ ТЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                          днес очаквам нещо,което ако го приемат,ще се вдигне цената на ус трежърис и ще падне цената на златото.
                          да видим,дали ще ги хвана магарийката.
                          Може би имаш предвид това - Fed says could buy U.S. debt if would help markets.

Коментар

• Първоначално изпратено от Romeo_1978
                            не само са от москва,но са и в маленкое калцо.
                            ако не знаеш кво значи това,питай станишев,той знае какви хора се радват на гледка на червения площад от терасите си....
                            Асенка , на мене жена ми е рускиня :-) така че кръговете в Москва ги знам.
                            Къде я намери девойката?
                            абе,що не казваш бе човек?
                            рускините са най великите жени!мани ги кви ги говорят в бгетовицата.
                            радвам се да го чуя това-поздравления!
                            мойте я намерих в чикаго,ти твойта къде?

Коментар

днес очаквам нещо,което ако го приемат,ще се вдигне цената на ус трежърис и ще падне цената на златото.
                              да видим,дали ще ги хвана магарийката.
                              аре бе дееба,тва злато няма ли да пада?
                              очаквах поне 25$ спад днес,а то една с 13$ е паднало.
                              не съм доволен!хайде още мъничко,плийййз

Коментар

не само са от москва,но са и в маленкое калцо.
                                ако не знаеш кво значи това,питай станишев,той знае какви хора се радват на гледка на червения площад от терасите си....
                                Асенка , на мене жена ми е рускиня :-) така че кръговете в Москва ги знам.
                                Къде я намери девойката?

Коментар

Working...
                                X