If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Re: до асен12345 и любовника му св. Факи Вашингтонски!
Първоначално изпратено от acen1975
Първоначално изпратено от be_google
асен123451
стига писа с други никове проклетнико!!!
ела да хвърлиш боб и да кажеш Аллах с нас ли е или с врага?
аллах е велик и ахмед(сокола) е неговия пророк.не само е с вас,че дори е и в народното събрание,заедно с гейове,педофили,демагози,клептомани, хронични лъжци и други колеги съпартийци.
дружко,цирка започва.......дано да си от гледащите от страни,а не от циркаджиите...
димитров,дришливия ви министър на икономиката,вече директно и по телевизията му се смеят.....
тоя пич е аграр и по сърце,и по външност......
селендур,дето в цивилизацията ще е тракторист,а в бг станал министър.......
значи,гугъле,решил съм да се кандидатирам за бг министър.кажи ми ,как да се харесам на партията?гей ли трябва да ставам,педофил ли,или клептоман?
защото външност нямам.не изглеждам като комбайнер,че да се домогна но министър на икономиката.
еххххх българия........,страната на неограничените възможности
ко стаа с кризата у щатите - бивши милиардери плющят хамбургери ... !???
Re: до асен12345 и любовника му св. Факи Вашингтонски!
Първоначално изпратено от be_google
асен123451
стига писа с други никове проклетнико!!!
ела да хвърлиш боб и да кажеш Аллах с нас ли е или с врага?
аллах е велик и ахмед(сокола) е неговия пророк.не само е с вас,че дори е и в народното събрание,заедно с гейове,педофили,демагози,клептомани, хронични лъжци и други колеги съпартийци.
дружко,цирка започва.......дано да си от гледащите от страни,а не от циркаджиите...
димитров,дришливия ви министър на икономиката,вече директно и по телевизията му се смеят.....
тоя пич е аграр и по сърце,и по външност......
селендур,дето в цивилизацията ще е тракторист,а в бг станал министър.......
значи,гугъле,решил съм да се кандидатирам за бг министър.кажи ми ,как да се харесам на партията?гей ли трябва да ставам,педофил ли,или клептоман?
защото външност нямам.не изглеждам като комбайнер,че да се домогна но министър на икономиката.
еххххх българия........,страната на неограничените възможности
значи,гледам си на кафе и карти таро си кво виждам?
трише пак май ще напечата около 500 милиарда евро, да си спасява банковата система........
тва не го пише никъде за сега....да видим,дали знахарството на асен1975 ще се окаже вярно.....
тва падане на европейските валути ме навежда на мисълта,че европейците са напазарували доларчета,преди да обявят новинката,че нормалния играч да не може да намаже......
мислиш ли че германците ще позволят на френските контета да забъркат тоя мармалад, съмнявам се ! Едно от предимствата на еврото е че е вързано за германската икономика, ако не беше така щях да си паля камината с тая валута...
За момента няма друга алтернатива.
Европа ще печати пари същото се случва и в щатите
След това тези обезценени пари-главно американски долари ще се инвестират в по-неразвити страни и ще отмъкнат част от националния продукт на сответните държави.В износа на национален продукт ще се включят и международните финансови институции които услужливо ще предложат финансиране срещу сериозни лихви.
По този начин всички ние ще платим отново за безумията които сътвориха щатите и кръгът се затваря.Така функционират нещата в днешно време и не е необходима да си специалист в гадаенето на кафе за да събереш 1 и 1.
USD, EUR, JPY, CHF, GBP - големите валути от т.н. мейджър къренсиис
CAD, AUD - също мейджър къренсиис,
Асене, какво мислиш за Канадския долар? Не мислиш ли, че нахвърлянето към първите три основни валути, ги надценява сериозно, както и не мислиш ли, че Канадецът се подценява като една възможна алтернативна сериозна валута? Как го виждаш в следващите месеци и години?
Когато петрола започне да се вдига отново - което най-вероятно ще стане плавно след лятото - тогава и Канадеца ще се задвижи отново нагоре. До тогава ще е без посока. Ако обаче търсиш дългосрочна позиция - не е лош момент да започнеш да я изграждаш (1.28-1.29). Както и позиция в петрола($38-42).
Мерси. Интересно ми е покрай очакваното засилване на долара до паритет с еврото - мисля възможно, дали няма да даде сила и на Канадеца, тъй като нива над 1.25 за мен нямат силна основа и мисля, че Канадеца ще е около тези нива 1.20-1.30 спрямо долара.
Асене, какво мислиш за Канадския долар? Не мислиш ли, че нахвърлянето към първите три основни валути, ги надценява сериозно, както и не мислиш ли, че Канадецът се подценява като една възможна алтернативна сериозна валута? Как го виждаш в следващите месеци и години?
Когато петрола започне да се вдига отново - което най-вероятно ще стане плавно след лятото - тогава и Канадеца ще се задвижи отново нагоре. До тогава ще е без посока. Ако обаче търсиш дългосрочна позиция - не е лош момент да започнеш да я изграждаш (1.28-1.29). Както и позиция в петрола($38-42).
life is simple and clear when you make the right choices
значи,гледам си на кафе и карти таро си кво виждам?
трише пак май ще напечата около 500 милиарда евро, да си спасява банковата система........
тва не го пише никъде за сега....да видим,дали знахарството на асен1975 ще се окаже вярно.....
тва падане на европейските валути ме навежда на мисълта,че европейците са напазарували доларчета,преди да обявят новинката,че нормалния играч да не може да намаже......
мислиш ли че германците ще позволят на френските контета да забъркат тоя мармалад, съмнявам се ! Едно от предимствата на еврото е че е вързано за германската икономика, ако не беше така щях да си паля камината с тая валута...
Знахарю?
Да не си си загубил кристалната топка и картите таро?
Или откакто и Тойота след ГМ се наредиха на опашките за дотации и Волф загуби ума и дума ти липсват опоненти?
Здрасти Жоро,
Хубав въпрос на които ми е трудно да ти одговоря,но ще опитам.За последните 3м от 700$,златото успя да стигне 1000$ а в ? нови рекорди дори.Може и да направи още 5-10%,поради сривовете на борсите,но му е време и за корекцийка.
Поздрави! http://www.goldseiten.de/content/div...p?storyid=9802
goldseiten.de- haha
Niki,нямам голями претенции на знаещ,но днес забелязах,че леко провлачи краченце и от 992$,стигна до 962$.А това Ха,ха,бих го приел,ако написаното беше за покачващи цени.Помисли!
Лека и успех.
Коментар
niki5
Първоначално изпратено от javor
Първоначално изпратено от goro
Асене, Яворе!
Какво става със златото?
Здрасти Жоро,
Хубав въпрос на които ми е трудно да ти одговоря,но ще опитам.За последните 3м от 700$,златото успя да стигне 1000$ а в ? нови рекорди дори.Може и да направи още 5-10%,поради сривовете на борсите,но му е време и за корекцийка.
Здрасти Жоро,
Асен навътри бая хора с късото злато. Дано той поне да не се е взел на сериозно и да е играл дълго. Че иначе попада в графата при пепи, императора и корк. Докато лъгаха другите взеха, че си повярваха.
Коментар