If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не знам.вече мина времето,когато надушвах кво става.в момента съм в застой и не спекулирам на дневна база.единствено съм влезнал дългосрочно на лийпс на 2011 година на американски акции.
в близките месеци валутния маркет е комар за мен,а аз избягвам комарджийството.
до сега,в последните месеци имах към 90% успеваемост,понеже бях сигурен в пукането на къмодити балона,от където и корелативно, ако си с малко повече опит, можеш без особени проблеми да разгадаеш и всикчо на къде ще върви,особено долара и йената,но това вече свърши.
петрола завърши вчера на 49$ ,2 дни преди изтичането на фючъра,а аз го чаках да е към 41$.(платих си скъпо за това)
тва значи,че арабите защитиха дъното и в близките месеци идея си нямам кво ще си случи,за това ще стоя далеч.
единствено,играя паунда,ако има наглостта да се качи над 1.44 долара.тогава го шортвам и затварям на около 1,40.
преди повече от 2 месеца писах за това и далаверата за сега става.
------------------
Асьенчо ,
къде се изгуби , не се вясвяш в " оня" форум , навъдиха се едни.........."цивилни" еничари/профендури .......(селяните прости светци ги зовяха)
що така отказваш "занаята" - той не е за надушване , друго требе , другоооо !
купи ли си долари на 1.53 , както те съветвах август , или и ти реши да не се осланяш на чужд акъл ! вгледай се здраво в дълги евра , купонът с безплатната софра свърши - вече се задава сервитьора със сметката,включил е и добър бакшиш
тези тук "съветваш ли ги-светят ли им ламБите" ги ?? гледам че задават някакви въпроси.............абе имат момчетата пари за хвърляне !
идат добри новини от УСА-та , като "бодрите ескадрони с устрем горд" на Смирненски , ма мноооого бавно - чаках ги след Нова година,сгреших с няколко месеца ........но какво да се прави-когато зависиш от прости хора,които чИтАт веСници за да са "Утворени"........и тези овце гласуват..на избори ...
но то и вие в Усата не сте цъфнали,и там кълвят на гола кука
търси ми място в УСата-да разнасям пици и аз -
вие там,на "умната" улица ядете ли пици , а кой ви ги доставя ?
приятен обяд
който изпусне питомното да не се плаши - ще хване .......
не знам.вече мина времето,когато надушвах кво става.в момента съм в застой и не спекулирам на дневна база.единствено съм влезнал дългосрочно на лийпс на 2011 година на американски акции.
до сега,в последните месеци имах към 90% успеваемост,понеже бях сигурен в пукането на къмодити балона,от където и корелативно, ако си с малко повече опит, можеш без особени проблеми да разгадаеш и всикчо на къде ще върви,особено долара и йената,но това вече свърши.
петрола завърши вчера на 49$ ,2 дни преди изтичането на фючъра,а аз го чаках да е към 41$.(платих си скъпо за това)
тва значи,че арабите защитиха дъното и в близките месеци идея си нямам кво ще си случи,за това ще стоя далеч.
единствено,играя паунда,ако има наглостта да се качи над 1.44 долара.тогава го шортвам и затварям на около 1,40.
Прав си, Асене, много трудни станаха за прогнозиране валутните пазари...
Гледам даже, че лева, дето щеше да се срутва, катери срещу долара, дето пък щеше да се вдига
Асене, извинявай, че ще ти задам малко страничен въпрос, но все пак темата е "Асен1975 знахарства". Та как виждаш японската валута в следващите седмици, като имаш в предвид, че март там приключва финансовата им година ?
абе,гугъле,емисионното е сдухало с още 410 милиона за 1 седмица.......ко праите у тая българия бе?
23 милиарда левчета са останали,от които 18 милиярда са в "ценни" книжа........
хайде няма да те питам в кви "ценни" книжа са тия пари,но като знам капацитета на орешарски и искров....мога да гадая,че поне 20% спад има ,спрямо номинал.....
та.....ще смятаме ли за колко време ще се изпарят резервите на бг,или няма да смятаме?
от близо 29 милиярда в началото на октомври,в момента са останали 23......
тва,ако не се лъжа е 6 милиярда изпарили се за 5 месеца.
поправи ме,ако бъркам.
хайде сега една задачка за теб,икономисте.
ако не се промени нещо и продължава така,колко време ще е необходимо резервите да се изпарят тотално,като от 29 имама падане до 23,за 5 месеца?
задачката е проста.нищо сложно.
мен ако питаш,данске банк бая добре са пресметнали кога да пускат бондове в левчета и с какъв мачуритет да са,ти кво ще кажеш?
На мен ми казаха да следя парите в обращение при падане под 6,8 ставало страшно
ми че то и сега е страшно-имаш 1 милиярд намаление,което е над 10% за половин година.......
а бг беше в бум и на държавата й трябват поне 10 милиярда само за завършване на започнати проекти,строежи и т.н.
77-60-110-40 е вероятно движениe на СП500 - мое мнение
ако правилно съм те разбрал имаш предвид S&P 500, тоест може би си пропуснал по една "0" след числата, не вярвам че очакваш всичко да се върне на ниво от 60-те години . Виж за S&P 500 = 400 след 3-5 години, ако и Китай се срине, може и да стане.
аз вече влезнах дългосрочно .но съм оставил и малко кеш,че херко ако излезне прав,кеша така ще ми се оскъпи,че при ес анд пи ,на 400,с 3000$ ще си купувам нова кола,златото ще е към 200$ максимум,а къща в сащ ще струва между 10 000 и 12 000$,в зависимост с 3 спални ли да бъде ,или с 5.
и аз смятам,че ще има дефлация,но чак пък толкоз....
все пак да не забравяме,че херко предсказа качването на ус трежърис ,точно преди тва да стане,а за времето си беше абсурдно твърдение,дори и за хора като бъфет и родърс,които шортваха долари по същото време.
абе,гугъле,емисионното е сдухало с още 410 милиона за 1 седмица.......ко праите у тая българия бе?
хайде няма да те питам в кви "ценни" книжа са тия пари,но като знам капацитета на орешарски и искров....мога да гадая,че поне 20% спад има ,спрямо номинал.....
та.....ще смятаме ли за колко време ще се изпарят резервите на бг,или няма да смятаме?
поправи ме,ако бъркам.
ако не се промени нещо и продължава така,колко време ще е необходимо резервите да се изпарят тотално,като от 29 имама падане до 23,за 5 месеца?
мен ако питаш,данске банк бая добре са пресметнали кога да пускат бондове в левчета и с какъв мачуритет да са,ти кво ще кажеш?
На мен ми казаха да следя парите в обращение при падане под 6,8 ставало страшно
ако правилно съм те разбрал имаш предвид S&P 500, тоест може би си пропуснал по една "0" след числата, не вярвам че очакваш всичко да се върне на ниво от 60-те години . Виж за S&P 500 = 400 след 3-5 години, ако и Китай се срине, може и да стане.
поправи ме,ако бъркам.
БСП+ДПС+НДСВ - вкара България в ЕС - и в момента управляват и за радост ще ПРОДЪЛЖАТ да управляват!
Макар, че са си заебали медийната политика и това позволи на политическите балони като ГЕРБ, ДСБ, РЗС... да полетят - еми нека си полетят и да се спукат!
И 3 дни преди изборите са достатъчни милиони избиратели да видят реалността - ГЕРБ, ДСБ, РЗС... - тази "КОАЛИЦИЯ" е ПОЛИТИЧЕСКИ ФРАНКЕНЩАЙН! Тове е просто поредната ПОПУЛИСТКА,или ГРОЗНА СБИРЩИНА - тя е ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ЗАПЛАХА ЗА СТАБИЛНОСТТА НА ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ!
борисов с назидателния си тон става за надзирател в Софийския затвор!
... срам, не срам обаче милиардите ще са над 20 милиарда валутен резерв ....
ОХ, ЧЕ ПЛЯЧКА, ОХ КАКЪВ СТИМУЛ имат партии без 1 стотинка принос за тези резултати!!!
БАЙ ГАНЬОВЦИТЕ са протегнали алчните си лапи!
и недей като някои непросветени говеда да пишеш България с малка буква - ти нали твърдеше, че имаш ВИШШЕ образование ....
Първоначално изпратено от acen1975
бесепарите,ако ги преизберете,ти гарантирам,че българия е вън от ЕС.
европейците така са се отвратили от тия бай ганьовци,че такова референдумче ще спретнат,че само в молдова и в македония ще можеш да ходиш без виза.дори и за русия ти трябва и ще продължава да ти трябва.
шепа селски тарикати си играят със съдбата на 7 милиона,и повярвай ми,с кьопавите им хитринки,могат да ви правят на маймуни само вас,но не и европееца.
в момента бг е в пълна изолация от цивилизацията с една цел-да ги махнете твойте хора и да им търсите отговорност после.
и изолацията ще продължи,дорде народа не ги изгони,ВЕРВАЙ МИ.
едно евро няма да влезне в тая държава,дето е с най-ниските ЗМР в целия свят,а демагозите искров и димитров дуднят глупости,че била много стабилна.......
гугъле,очаквай срив с над 10% в БВП,а може и над 20% да стигне........
щото на всичките икономически и финансови грешки ,дето любимците ти допуснаха,като за капак и бг попадна в политическа изолация.
стискай кеша(не в левове),че са ще видиш материялизирането на рекордния миналогодишен търговски дефицит за целия свят......рекордния имотен балон,спрямо стандарт на живот за целия всят и рекордната гаменщина на управляващите (и в патагиния не моа да намериш толкоз олигуфрени на едно място).
стискай кеша,че така ще се оскъпи,че с 50 000$ ще се чувстваш по богат,отколкото с 1 000 000$ преди година,ВЕРВАЙ МИ!
ако движението е такова,тогава 1$ ще е равен на 50 сегашни........
с 10 бона ще си купя къщата на уорън бъфет........щото ще е фалирал с неговите писаници на путове върху ес енд пи.......
ако смяташ,че това ще стане,препоръчвам ти да му шортваш компанията-там най много пари ще направиш и най бързо.
Коментар