Асене, не те ли притеснява историческият опит от Япония и пазарът на техните акции? 20 години по-късно той е все още под 30% спрямо върховете си по време на балона...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
асен1975 знахарства
Collapse
Заключена.
X
X
-
гугъле, ти си болен човек. Само комуняга може да казва на черното - бяло и да си вярва.
Асен предсказа сгромолясването на паунда, когато той беше 1.95 . Паунда падна до 1.35 .
Асен каза още миналия септември да се играе шорт на петрола , лонг на златото. отново перфектно предложение.
Асен позна поевтиняването на еврото миналия август, когато беше 1,55 . Еврото падна до 1.24 ( е еврото и аз го познах де
Асен позна за Дау миналия септемви/октомври.
Асен позна отново за сегашното дъно на Дау и то с голяма точност - месец март !
А ти гугъле, ако беше слушал Асен, сега нямаше да разчиташ на жалките подаяния от БСП , за да спамиш във форума.
Такива като тебе гугъле трябва да се бият по канчето и да се натикат в миша дупка, когато престанат да казват на черното - бяло и да обвиняват другите, че били лъжци , без да погледнат първо себе си.
И какво за България гугъле , да не се окаже само, че Асен е прав и тук . 37 МИЛИАРДА евро външен дълг ! . Къде гугъле отидоха милиард и половина от валутните резерви само за последния месец ? Къде отива бюджетния излишък ? Какво става с ДДС приходите ? А ?
Първоначално изпратено от be_googleшизофреникът не само, че нищо не е познал, ами има и наглостта да лъже и да хули България!
Коментар
-
Гугъле, името на Acen1975 ти действа като червено на бик :-) А това е проблем - за теб. Сериозно ти говоря - подобно фиксиране във въображаем враг и непредизвиканата ярост не са на добре.
Прави ли ти впечатление, че и най-заспалите теми се раздвижват при появата на Асен. И знаеш ли защо ? Защото той има различния поглед, алтернативното мнение и винаги - с аргументи. Дори ако не съм съгласен с нещо - изключително полезно и интересно ми е да го чета. Дори и ти можеш да ме накараш да се замисля - но ако говориш с аргументи, а не с лозунги и квалификации (или ти просто тренираш за предстоящите предизборни митинги :-).
Ние не сме като вас, комунистите - сляпо да вярваме в собствената си правота и яростно да мразим и отричаме мислещия различно. Разбери го накрая и прояви малко толерантност - не оспамвай всяка тема, в която се появи Асен.
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
гугъле трябва да уважаваш хората като асен
заради знанията и уменията които притежават
Коментар
-
шизофреникът не само, че нищо не е познал, ами има и наглостта да лъже и да хули България!
само глупак може да е последовател на неграмотника асен12345.... принципно не сме на литературни четения и няколко проваписни грешкин не са от значение!
момченцето просто се опитва да пробутва лъжи и клевети - нека да ги пробутва на щетите и техните трилиони "помощи за банките"!
Първоначално изпратено от boogieТеб не мога да те разбера що за човек си.
Асенчо, какъвто и да е - дава прогнози - къде вярни, къде грешни, изказва мисли и т.н.
Ти където и да го видиш му се нахвърляш отгоре с обиди просто.
Като не ти харесва какво говори - ами обори го де.
Първоначално изпратено от be_googleасен12345 е психично болен - не го дразнете!!!
има и доста никове ... ще ви плюе здраво!
асене тиквичко щатска - радкажи ни за Чикаго?
профука ли парите на рускинята ...
Първоначално изпратено от неволятаПървоначално изпратено от yonkbravo asene absolytno sam saglasen s teb.a ako preizberat i stani6ev taka 6e tzafneme i 6e varjeme 4e 6e badem za primer na tzelia sviatПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от RAZBIVA4AАсене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
.............................,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
макроикономически бг е в пътио по зле,отколкото по виденово време.....
тва от една година.............
събирай пари за еднопосочен билет,приятелски съвет.в софето апартаменти по 100 евро ще купувате с тоя паричен вакуум дето се задава и станишовчетата не взимат никакви мерки.
дефлационните процеси продължават,банките ще се изтрепят да дават 10% лихви,кога в целия свят са нулеви.......корава банка немъ да остане в тая държава,ако така се продължава,вервай ми.
Коментар
-
Теб не мога да те разбера що за човек си.
Асенчо, какъвто и да е - дава прогнози - къде вярни, къде грешни, изказва мисли и т.н.
Ти където и да го видиш му се нахвърляш отгоре с обиди просто.
Като не ти харесва какво говори - ами обори го де.
Първоначално изпратено от be_googleасен12345 е психично болен - не го дразнете!!!
Първоначално изпратено от неволятаПървоначално изпратено от yonkbravo asene absolytno sam saglasen s teb.a ako preizberat i stani6ev taka 6e tzafneme i 6e varjeme 4e 6e badem za primer na tzelia sviatПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от RAZBIVA4AАсене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
имаш над 20 милиярда натрупани дългове,когато резервите са същите.
за 4 години имаш 22 милиярда изядени пари,по които сега текат лихви и в същото време никакъв натрупан резерв..........
и кво е направено с тези 22 милиярда,които са двойно повече от всичките натрупани дългове от 681 до сега?????
накакво производство?кремиковци?хем има дълд в чужда валута,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
тва от една година ви го разправям,когиз ужким бг тепърва щеше да се развива,защото сме влезнали у европата и софикса щял да качва към 3000.......
събирай пари за еднопосочен билет,приятелски съвет.в софето апартаменти по 100 евро ще купувате с тоя паричен вакуум дето се задава и станишовчетата не взимат никакви мерки.
дефлационните процеси продължават,банките ще се изтрепят да дават 10% лихви,кога в целия свят са нулеви.......корава банка немъ да остане в тая държава,ако така се продължава,вервай ми.
Коментар
-
асен12345 е психично болен - не го дразнете!!!
имаш над 20 милиярда натрупани дългове,когато резервите са същите.
за 4 години имаш 22 милиярда изядени пари,по които сега текат лихви и в същото време никакъв натрупан резерв..........
и кво е направено с тези 22 милиярда,които са двойно повече от всичките натрупани дългове от 681 до сега?????
накакво производство?кремиковци?хем има дълд в чужда валута,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
тва от една година ви го разправям,когиз ужким бг тепърва щеше да се развива,защото сме влезнали у европата и софикса щял да качва към 3000.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bogistiaПървоначално изпратено от acen1975гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.
гугъл за мен е най железната акция с рейшио шанс за падане/възможност за растеж.
всичко доста скочи в последната седмица.ако влизаш,чакай да има кеширане на бързи печалби,което ще рефлектира като корекция на долу.
на нива от 9000доу джоунс се съмнявам,че ще има временно изръсване,защото ноември и декември на 3 пъти усетих как плъндж прътекшъна се намеси и тия акции са в правителството в момента и ще почнат да ги дъмпват обратно при първа възможност.
в тая световна анархия в момента е наистина много трудно да се предцени в краткосрочно кво ще стане,но мен нивата от 6500 ми харесаха,както и по принцип от време оно чаках да дойде пролетта и най вече да минат мартенските ридемпшъни,за да влизам.
квото сабя покаже.......за сега кеширах само 50% от опциите ми на сити,защото брутално бързо акцията поскъпна със 100%.
Еми пак ти казвам, ще се радваме да се появяваш и да си споделяш мнението относно Stock exchange, тъй като според мен имаш голям усет към корелациите между пазарите и някакви значими събития. Това може да ни помага да избистряме картината около случващото се и предстоящото. Успех !
отдавна говорех,че ще чакам март за да влизам дългосрочно.свързано е с нещо съвсем друго и тва е дилевъриджа в хеджфоновете.
ридемпшъните за декември бяха забранени с мораториум.следваше,че мартенските ридемпшъни ще са ужясяващи,защото ще се натрупат и тези от декември.
така и стана-забиха индексите до невероятно ниски нива.
тва свърши-според мен няма кой да натиска маркета силно надолу,както беше до сега.което съответно може да доведе до фундамент за дъно и съответно постепенен растеж.
маркета в момента не е фундаментален,по скоро до сега не беше,точно заради хеджфонд ридемпшъните и дилевъридж процеса.
залагам на това,че вече се свърши.....и за сега познавам.
играта ми няма нищо общо с фундамент,ТА или отчети.
много хора искат да влизат,но ги е страх от постоянните и резки сривове.ако няма такива(а аз смятам,че няма да има повече),народа постепенно ще почне да влиза.
на ви казвах,че в акции се влиза тогава,когато се едно ще се мре,а не тогава,когато икономиката дава изгледи,че ще се оправи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.
гугъл за мен е най железната акция с рейшио шанс за падане/възможност за растеж.
всичко доста скочи в последната седмица.ако влизаш,чакай да има кеширане на бързи печалби,което ще рефлектира като корекция на долу.
на нива от 9000доу джоунс се съмнявам,че ще има временно изръсване,защото ноември и декември на 3 пъти усетих как плъндж прътекшъна се намеси и тия акции са в правителството в момента и ще почнат да ги дъмпват обратно при първа възможност.
в тая световна анархия в момента е наистина много трудно да се предцени в краткосрочно кво ще стане,но мен нивата от 6500 ми харесаха,както и по принцип от време оно чаках да дойде пролетта и най вече да минат мартенските ридемпшъни,за да влизам.
квото сабя покаже.......за сега кеширах само 50% от опциите ми на сити,защото брутално бързо акцията поскъпна със 100%.
Еми пак ти казвам, ще се радваме да се появяваш и да си споделяш мнението относно Stock exchange, тъй като според мен имаш голям усет към корелациите между пазарите и някакви значими събития. Това може да ни помага да избистряме картината около случващото се и предстоящото. Успех !
Коментар
-
гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.
Коментар
Коментар