IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асене, не те ли притеснява историческият опит от Япония и пазарът на техните акции? 20 години по-късно той е все още под 30% спрямо върховете си по време на балона...

Коментар

• гугъле, ти си болен човек. Само комуняга може да казва на черното - бяло и да си вярва.

Асен предсказа сгромолясването на паунда, когато той беше 1.95 . Паунда падна до 1.35 .

Асен каза още миналия септември да се играе шорт на петрола , лонг на златото. отново перфектно предложение.

Асен позна поевтиняването на еврото миналия август, когато беше 1,55 . Еврото падна до 1.24 ( е еврото и аз го познах де

Асен позна за Дау миналия септемви/октомври.
      Асен позна отново за сегашното дъно на Дау и то с голяма точност - месец март !

А ти гугъле, ако беше слушал Асен, сега нямаше да разчиташ на жалките подаяния от БСП , за да спамиш във форума.

Такива като тебе гугъле трябва да се бият по канчето и да се натикат в миша дупка, когато престанат да казват на черното - бяло и да обвиняват другите, че били лъжци , без да погледнат първо себе си.

И какво за България гугъле , да не се окаже само, че Асен е прав и тук . 37 МИЛИАРДА евро външен дълг ! . Къде гугъле отидоха милиард и половина от валутните резерви само за последния месец ? Къде отива бюджетния излишък ? Какво става с ДДС приходите ? А ?

Първоначално изпратено от be_google
      шизофреникът не само, че нищо не е познал, ами има и наглостта да лъже и да хули България!

Коментар

• Гугъле, името на Acen1975 ти действа като червено на бик :-) А това е проблем - за теб. Сериозно ти говоря - подобно фиксиране във въображаем враг и непредизвиканата ярост не са на добре.
        Прави ли ти впечатление, че и най-заспалите теми се раздвижват при появата на Асен. И знаеш ли защо ? Защото той има различния поглед, алтернативното мнение и винаги - с аргументи. Дори ако не съм съгласен с нещо - изключително полезно и интересно ми е да го чета. Дори и ти можеш да ме накараш да се замисля - но ако говориш с аргументи, а не с лозунги и квалификации (или ти просто тренираш за предстоящите предизборни митинги :-).
        Ние не сме като вас, комунистите - сляпо да вярваме в собствената си правота и яростно да мразим и отричаме мислещия различно. Разбери го накрая и прояви малко толерантност - не оспамвай всяка тема, в която се появи Асен.

Коментар

• срока на ридемпшъните не ли до 31.03?

Коментар

• Re: ...

гугъле трябва да уважаваш хората като асен
            заради знанията и уменията които притежават

Коментар

• гугала е умствено гърбава отрепка от мезозоиската ера

изобщо не го коментираите не е про4ел е 1 страница през жалкия си път.хиляда пъти мо казваме с асен 4е не сме едно лице тои си знае неговата

Коментар

• шизофреникът не само, че нищо не е познал, ами има и наглостта да лъже и да хули България!
                само глупак може да е последовател на неграмотника асен12345.... принципно не сме на литературни четения и няколко проваписни грешкин не са от значение!

момченцето просто се опитва да пробутва лъжи и клевети - нека да ги пробутва на щетите и техните трилиони "помощи за банките"!

Първоначално изпратено от boogie
                Теб не мога да те разбера що за човек си.
                Асенчо, какъвто и да е - дава прогнози - къде вярни, къде грешни, изказва мисли и т.н.
                Ти където и да го видиш му се нахвърляш отгоре с обиди просто.
                Като не ти харесва какво говори - ами обори го де.
                асен12345 е психично болен - не го дразнете!!!

има и доста никове ... ще ви плюе здраво!

асене тиквичко щатска - радкажи ни за Чикаго?

профука ли парите на рускинята ...

Първоначално изпратено от неволята
                Първоначално изпратено от yonk
                bravo asene absolytno sam saglasen s teb.a ako preizberat i stani6ev taka 6e tzafneme i 6e varjeme 4e 6e badem za primer na tzelia sviat
                Първоначално изпратено от acen1975
                Първоначално изпратено от RAZBIVA4A
                Асене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
                ...................
                .............................,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
                макроикономически бг е в пътио по зле,отколкото по виденово време.....
                тва от една година.............
                събирай пари за еднопосочен билет,приятелски съвет.в софето апартаменти по 100 евро ще купувате с тоя паричен вакуум дето се задава и станишовчетата не взимат никакви мерки.
                дефлационните процеси продължават,банките ще се изтрепят да дават 10% лихви,кога в целия свят са нулеви.......корава банка немъ да остане в тая държава,ако така се продължава,вервай ми.
                абе гледайте си Щатския дълг и после опявайте. Там милиардите се нищо. Мерките са в трилиони.

Коментар

• Теб не мога да те разбера що за човек си.
                  Асенчо, какъвто и да е - дава прогнози - къде вярни, къде грешни, изказва мисли и т.н.
                  Ти където и да го видиш му се нахвърляш отгоре с обиди просто.
                  Като не ти харесва какво говори - ами обори го де.

асен12345 е психично болен - не го дразнете!!!

bravo asene absolytno sam saglasen s teb.a ako preizberat i stani6ev taka 6e tzafneme i 6e varjeme 4e 6e badem za primer na tzelia sviat
                  Асене,цифрата е била 13 милиарда преди 3 год!!!!!(31.03.06г) а сега- 22,5милиарда.Тогава никой не говореше за падане на борд а сега като е двойно по стабилна работата........всички.....смешни сте...
                  абе гений,я погледни колко е дълга на бг тогава и сега!
                  имаш над 20 милиярда натрупани дългове,когато резервите са същите.
                  за 4 години имаш 22 милиярда изядени пари,по които сега текат лихви и в същото време никакъв натрупан резерв..........
                  и кво е направено с тези 22 милиярда,които са двойно повече от всичките натрупани дългове от 681 до сега?????
                  накакво производство?кремиковци?хем има дълд в чужда валута,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
                  тва от една година ви го разправям,когиз ужким бг тепърва щеше да се развива,защото сме влезнали у европата и софикса щял да качва към 3000.......
                  събирай пари за еднопосочен билет,приятелски съвет.в софето апартаменти по 100 евро ще купувате с тоя паричен вакуум дето се задава и станишовчетата не взимат никакви мерки.
                  дефлационните процеси продължават,банките ще се изтрепят да дават 10% лихви,кога в целия свят са нулеви.......корава банка немъ да остане в тая държава,ако така се продължава,вервай ми.
                  абе гледайте си Щатския дълг и после опявайте. Там милиардите се нищо. Мерките са в трилиони.

Коментар

• асен12345 е психично болен - не го дразнете!!!

абе гений,я погледни колко е дълга на бг тогава и сега!
                    имаш над 20 милиярда натрупани дългове,когато резервите са същите.
                    за 4 години имаш 22 милиярда изядени пари,по които сега текат лихви и в същото време никакъв натрупан резерв..........
                    и кво е направено с тези 22 милиярда,които са двойно повече от всичките натрупани дългове от 681 до сега?????
                    накакво производство?кремиковци?хем има дълд в чужда валута,хем икономиката е в пъти по зле,хем селското стопанство е съсипано......
                    тва от една година ви го разправям,когиз ужким бг тепърва щеше да се развива,защото сме влезнали у европата и софикса щял да качва към 3000.......

Коментар

• Иначе не знам за какви мартенски ридемпшъни говориш.Хедж фондовете бяха нетни купувачи Март месец.

Коментар

• Асене според мене е по-добре в началото да се влиза на финансовите и след като се усети вече истинско стабилизиране на пазарите да се суичне към growth stocks.
                        Исторически така бенчмаркът е най-добър

Коментар

• ако ъпа продължи повече от месец,тежко му на златото!

Коментар

• Първоначално изпратено от bogistia
                            гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.
                            гугъл за мен е най железната акция с рейшио шанс за падане/възможност за растеж.
                            всичко доста скочи в последната седмица.ако влизаш,чакай да има кеширане на бързи печалби,което ще рефлектира като корекция на долу.
                            на нива от 9000доу джоунс се съмнявам,че ще има временно изръсване,защото ноември и декември на 3 пъти усетих как плъндж прътекшъна се намеси и тия акции са в правителството в момента и ще почнат да ги дъмпват обратно при първа възможност.
                            в тая световна анархия в момента е наистина много трудно да се предцени в краткосрочно кво ще стане,но мен нивата от 6500 ми харесаха,както и по принцип от време оно чаках да дойде пролетта и най вече да минат мартенските ридемпшъни,за да влизам.
                            квото сабя покаже.......за сега кеширах само 50% от опциите ми на сити,защото брутално бързо акцията поскъпна със 100%.
                            Супер, че си влязъл на добри нива и си кеширал част от печалбите. Въпроса ми беше дали правиш някакъв детайлен фундаментален и финансов анализ на компаниите, които купуваш/продаваш , или използваш топ даун анализ, демек по сектори. Иначе аз съм хвърлял бегъл поглед на отчетите на интел и майкрософт, това са едни от фирмите, които стоят върху огромен кеш и нямат почти никакъв дълг- следователно супер за лонг в момента. Дори мисля че на Майкрософт кеша беше колкото Market Cap им ,когато бяха на най ниски нива.
                            Еми пак ти казвам, ще се радваме да се появяваш и да си споделяш мнението относно Stock exchange, тъй като според мен имаш голям усет към корелациите между пазарите и някакви значими събития. Това може да ни помага да избистряме картината около случващото се и предстоящото. Успех !
                            гледам съвсем други неща,никога не чета отчети,да не говориме за ТА.
                            отдавна говорех,че ще чакам март за да влизам дългосрочно.свързано е с нещо съвсем друго и тва е дилевъриджа в хеджфоновете.
                            ридемпшъните за декември бяха забранени с мораториум.следваше,че мартенските ридемпшъни ще са ужясяващи,защото ще се натрупат и тези от декември.
                            така и стана-забиха индексите до невероятно ниски нива.
                            тва свърши-според мен няма кой да натиска маркета силно надолу,както беше до сега.което съответно може да доведе до фундамент за дъно и съответно постепенен растеж.
                            маркета в момента не е фундаментален,по скоро до сега не беше,точно заради хеджфонд ридемпшъните и дилевъридж процеса.
                            залагам на това,че вече се свърши.....и за сега познавам.
                            играта ми няма нищо общо с фундамент,ТА или отчети.
                            много хора искат да влизат,но ги е страх от постоянните и резки сривове.ако няма такива(а аз смятам,че няма да има повече),народа постепенно ще почне да влиза.
                            на ви казвах,че в акции се влиза тогава,когато се едно ще се мре,а не тогава,когато икономиката дава изгледи,че ще се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                              гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.
                              гугъл за мен е най железната акция с рейшио шанс за падане/възможност за растеж.
                              всичко доста скочи в последната седмица.ако влизаш,чакай да има кеширане на бързи печалби,което ще рефлектира като корекция на долу.
                              на нива от 9000доу джоунс се съмнявам,че ще има временно изръсване,защото ноември и декември на 3 пъти усетих как плъндж прътекшъна се намеси и тия акции са в правителството в момента и ще почнат да ги дъмпват обратно при първа възможност.
                              в тая световна анархия в момента е наистина много трудно да се предцени в краткосрочно кво ще стане,но мен нивата от 6500 ми харесаха,както и по принцип от време оно чаках да дойде пролетта и най вече да минат мартенските ридемпшъни,за да влизам.
                              квото сабя покаже.......за сега кеширах само 50% от опциите ми на сити,защото брутално бързо акцията поскъпна със 100%.
                              Супер, че си влязъл на добри нива и си кеширал част от печалбите. Въпроса ми беше дали правиш някакъв детайлен фундаментален и финансов анализ на компаниите, които купуваш/продаваш , или използваш топ даун анализ, демек по сектори. Иначе аз съм хвърлял бегъл поглед на отчетите на интел и майкрософт, това са едни от фирмите, които стоят върху огромен кеш и нямат почти никакъв дълг- следователно супер за лонг в момента. Дори мисля че на Майкрософт кеша беше колкото Market Cap им ,когато бяха на най ниски нива.
                              Еми пак ти казвам, ще се радваме да се появяваш и да си споделяш мнението относно Stock exchange, тъй като според мен имаш голям усет към корелациите между пазарите и някакви значими събития. Това може да ни помага да избистряме картината около случващото се и предстоящото. Успех !

Коментар

• гугъл,интел,чесапик,майкрософт,голдман сакс,сити........и съм шорт на мерцедес,щото са единствените дето са листвани в сащ и има от мойте опшънчета.

Коментар

Working...
                                X