IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zvan76
    Според мен, става най-лошото-> слаб долар и силни commodities, най-вероятно влизаме в inflation environment за доста дълъг период( примерно 5 години),interest rates нагоре( да не забравяме, че 82г. лихвите в световен мащаб са около 17-18%), което ще удари paper assets( bonds и equities).
    Вероятно добрата стратегия е да се инвестира в Бразилия, Русия, Канада, Австралия и въобще в страни сварзани с commodities.

Моля, коментирайте.

Поздрави!!
    недей да мислиш моля те

тия приказки в последните 6 месеца че долара е бита карта да не би да са слу4айни
    оттогава събират мляко и в крайна сметка няма да го разсипат
    а дефицита който споменаваш изобщо няма нищо общо с падането на долара

Коментар

• То е явно за инвестирането в Бразилия. Те хората там в чудо се видяха и вдигнаха "входната такса". Само че дали не е късно, БРИК модата да не се оревърне в балон, който да гръмне още преди този на възобновяемата енергия?
      Пък доларът няма да е вечно евтин Икономическите фундаменти рано или късно ще надделеят, а те май не са на страната на Европа.
      Първоначално изпратено от Zvan76
      Според мен, става най-лошото-> слаб долар и силни commodities, най-вероятно влизаме в inflation environment за доста дълъг период( примерно 5 години),interest rates нагоре( да не забравяме, че 82г. лихвите в световен мащаб са около 17-18%), което ще удари paper assets( bonds и equities).
      Вероятно добрата стратегия е да се инвестира в Бразилия, Русия, Канада, Австралия и въобще в страни сварзани с commodities.

Моля, коментирайте.

Поздрави!!
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Според мен, става най-лошото-> слаб долар и силни commodities, най-вероятно влизаме в inflation environment за доста дълъг период( примерно 5 години),interest rates нагоре( да не забравяме, че 82г. лихвите в световен мащаб са около 17-18%), което ще удари paper assets( bonds и equities).

Моля, коментирайте.

Поздрави!!

Коментар

• А ко след последните изказвания на членове от ЕСВ че ерото е много скъпо спрямо долара няма интервенция на ЕСВ в зоната 1.5100-1.5300 долара просто го отпишете до пролетта.С този огромен бюджетен дефицит долара е обречен да поефтинява.Долара може да поскъпне само ако се случи някой черен лебед-в смисъл ако фалира някоя много голяма финансова групировка или интервенция на ЕСВ.Като под интервенция имам предвид изненадващо намаляне на лихвата с 0.25% което да шокира пазара и да успокои еврото.Ако бях на мястото на Трише така бих направил.
          Състраданието не е добродетел

Коментар

• Асене, жив ли си бре човек, бях се притеснил, че си стартирал нов ник .

поздрави

Коментар

• асене според теб защо този месец нямаше реакция на фючър и опшън експирейшъните при петрола и борсите?

Коментар

• Нашето момче като печели - пазарите са в унисон с фундамента, когато почне да губи обаче, това вече означава, че пазарите постепенно се отделят от фундамента. :lol:

Коментар

• Re: Боб

Първоначално изпратено от acen1975
                  Първоначално изпратено от itso78
                  Асене, метни един боб, уважи си малко темата. ако не сложи един боб на котлона , да понахраниш малко бе-гуглета, студенти2... и тем подобни, ама не му сменяй водата, че да се спукат душманите
                  не мом да метнем,защото вече нищо не знам.няма нищо фундаментално-дорде фед наливат и обезценят долара,и дорде европейците са "ок" с това,всичко ще рипа
                  та истината е да хванеш когиж трише ще се усети,че еврото яде икономиката му.
                  аз в момента играя гама скалпинг-няма нищо общо с познаване кво ще стане,а е игра на тайм дикей срещу изменение в ъндърлайна.....
                  единственото нещо на което слагам пари за ъп е гугъл. като падне с 5% купувам хоризонтални спредове,кога качи с 10% кеширам и така го гоня нагоре
                  трише проплака в4ера, но естествено, малко след това пак сринаха долара

Коментар

• трише

Абе той Трише-то май се поусетул вече, ама ми се струва , че некои хора трябва да си понакупят още малко евтини доларчета, че после има едни връщания...

Коментар

• Re: Боб

Първоначално изпратено от itso78
                      Асене, метни един боб, уважи си малко темата. ако не сложи един боб на котлона , да понахраниш малко бе-гуглета, студенти2... и тем подобни, ама не му сменяй водата, че да се спукат душманите
                      не мом да метнем,защото вече нищо не знам.няма нищо фундаментално-дорде фед наливат и обезценят долара,и дорде европейците са "ок" с това,всичко ще рипа
                      та истината е да хванеш когиж трише ще се усети,че еврото яде икономиката му.
                      аз в момента играя гама скалпинг-няма нищо общо с познаване кво ще стане,а е игра на тайм дикей срещу изменение в ъндърлайна.....
                      единственото нещо на което слагам пари за ъп е гугъл. като падне с 5% купувам хоризонтални спредове,кога качи с 10% кеширам и така го гоня нагоре

Коментар

• Боб

Коментар

• Асен1975, къде се изгуби лешперино, няма ли да ни кажеш как ще се гътне петрола. А доларът къв ще го чини?

Коментар

• Info

От септември месец излиза новия CFTC report в нов формат с по подробна информация за позициите на отделните играчи на пазара. Освен Swap dealers, имаме и нова дефиниция на група Managed Money. За играчите на фючърси се надявам да е полезна информация.

Шорт на петрола и на евро от април месец досега се оказа най кошмарната инвестиция на годината засега. Моите съболезнования за хората доверили се сляпо на тези трйдърски идеи. Щеше да бъде добра идея да се дискутират грешките в постановките при вземане на инвестиционното решение, за да може да се избягват в бъдеще, но и желание трябва да има за тази работа. Логично щом ще се дискутира най-кошмарна инвестиция е, че ПРОТИВОПОЛОЖНОТО е било най сладка такава. Но след като психолозите окончателно обявиха, че "удоволствието" от загубата е по-голямо от радостта от печалбата, да се ориентираме към тази класация.

Коментар

• Първоначално изпратено от билкаря
                              пицарчето как усети

кога да си бие шута

преди да почнат да

фърчат камъните

ееееее жалко еееее

а ние му виарвахме

ама тои се рассърди

колко трогателно ууу

ПС - Извот

шопа въри го пичи го

тъпо говедо си остаа
                              Ооооо,
                              и тук си пускал хайкутата си. Умора нямаш. Видиш ли нещо по-умно от теб и хайде хайкуто.
                              Тъпак.

Коментар

• Ацен ги приказваше за някаква концпирация с петрола, нооо ... се случи слуцка на доларът ?
                                Няма го да каже каква е играта с на садам хюсеин мустака ))

Коментар

Working...
                                X