IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage
    Първоначално изпратено от El Diablo
    Първоначално изпратено от marketleverage
    слушали текста на песничката внимателно :lol: да храниш културно е изкуство, кара ли те да се чуства обиден (това беше отговора на въпроса за чалгата) та ПАК не каза какво ти е общото с бсп2010 (които и по ника и по регистрацията си личи че е чисто политически тук) че го защитаваш? Колеги сте или му плащаш?
    Песничката не съм я отварял, не слушам шит. А сбсп2010 сме баджанаци, друго.
    хехе песничката е продуцирана (пише ги в началото) от язов оод на сайта им има офиса обадим се да им кажеш какъв шит са произвели

http://vbox7.com/play:81f0a3c5

Иначе и аз мога още дълго да троля защо децата на прехода сме по добри от вас не само генетично ами и защото сме расли само при капитализъм и Играта Да Си Напред в тази държава ни е много по ясна ясна отколкото на всички останали.... освен това билогически ще спечелим воината но имам среща с една мацка и излизам от форума засега но ще вляза за азиатската сесия
    къв язов оод бе пиле, изобщо не слушам български шит от 90-те години насам правен, той е само за такива с жълто около устата дето си мислят, че са хванали някой за шлифера като са отворили демо акаунт.

Коментар

• Re: ....

едно враб4енце посред зима имръзнало и аха да умре от студ оба4е минава една крава и го насира и то от топлината на лаиното се позатоплило и почнало да 4урулика, оба4е го чула котката и бръканала с лапа извадила го от лаиното и го изяла
      изводи:
      1 не всеки дето те насира ти мисли лощо
      2 не всеки дето те вади от лайната ти мисли добро
      3 като са те насрали друг път недей вече 4урулика

та искам да ви попитам като сте занулили толкова акаунти,загубили пари и продължавате да губите ,закво 4уруликате

Коментар

@wannarock е бате и ти не ме разбра това е роля да му покажа на бсп трола колко мога да съм ужасен с това което научил през прехода а то е далавера до далавера. Просто мога да си седя да пиша колко е велика партията ХХХ и да чакам да доиде моят ред за голямото лапане (то не е свършило да не си го е помисли някои) ама аз съм се хвнал научил съм нещо и прая кеш от това без да съм намазал нищо държавно (а те седят и тролят в темата която ми е помогнала за изкарването как не сме били партиоти разбираш ли?)

От песничката Ами кои нормален ще ми каже че не ставам Повече ли щях да струвам ако се бях наредил за голямото лапане

наистина имам среща с мацка ама имах още малко време да драсна форума на тигрите е инвестора :mrgreen:
        сори
        не съм разбрал
        с трола няма какво да си губим времето
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• @wannarock е бате и ти не ме разбра това е роля да му покажа на бсп трола колко мога да съм ужасен с това което научил през прехода а то е далавера до далавера. Просто мога да си седя да пиша колко е велика партията ХХХ и да чакам да доиде моят ред за голямото лапане (то не е свършило да не си го е помисли някои) ама аз съм се хвнал научил съм нещо и прая кеш от това без да съм намазал нищо държавно (а те седят и тролят в темата която ми е помогнала за изкарването как не сме били партиоти разбираш ли?)

От песничката Ами кои нормален ще ми каже че не ставам Повече ли щях да струвам ако се бях наредил за голямото лапане

наистина имам среща с мацка ама имах още малко време да драсна форума на тигрите е инвестора :mrgreen:
          mWPCloud.com

Коментар

Първоначално изпратено от El Diablo
            слушали текста на песничката внимателно :lol: да храниш културно е изкуство, кара ли те да се чуства обиден (това беше отговора на въпроса за чалгата) та ПАК не каза какво ти е общото с бсп2010 (които и по ника и по регистрацията си личи че е чисто политически тук) че го защитаваш? Колеги сте или му плащаш?
            хехе песничката е продуцирана (пише ги в началото) от язов оод на сайта им има офиса обадим се да им кажеш какъв шит са произвели

Иначе и аз мога още дълго да троля защо децата на прехода сме по добри от вас не само генетично ами и защото сме расли само при капитализъм и Играта Да Си Напред в тази държава ни е много по ясна ясна отколкото на всички останали.... освен това билогически ще спечелим воината но имам среща с една мацка и излизам от форума засега но ще вляза за азиатската сесия
            песничката е подходящ поздрав
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от El Diablo

mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                Първоначално изпратено от petrolen magnat
                Асене, къде си бе човек, къде се изгуби.Не го ли напръска тва лозе, не я ли прекопа тая царевица, няма ли wireless на нивата.
                лозето го прекопах още март......са берем грозгето.....
                днес смятам да откъсна малко от специалните сортове(гугъл, форд и СМЕ),че достатъчно са узрели.....
                Ахаааа, разбрахххх, ама земете му сложете малко амониева силитра на тва доларче, че съвсем е увяхнало завалиичето, ша умре да знаиш, много лошо го поливат с петрол тия градинари бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrolen magnat
                  Асене, къде си бе човек, къде се изгуби.Не го ли напръска тва лозе, не я ли прекопа тая царевица, няма ли wireless на нивата.
                  лозето го прекопах още март......са берем грозгето.....
                  днес смятам да откъсна малко от специалните сортове(гугъл, форд и СМЕ),че достатъчно са узрели.....

Коментар

Коментар

• Между решават,решиха,ще правят, ще направят,аха вече да са почнали и нещо стана в последния момент и вече проекта е финализиран има много голяма разлика.
                      Бих се радвал много ако 20% от тези проекти бъдат реализирани.Стотици първи копки си останаха жабарници.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                        ...
                        Такааа.... всички тези линкове за нови инвестиции звучат супер и много лъскаво, ако се сложат на 5-та страница в свръх-икономическия всекидневник '24 часа'. Обаче на този, който може да мисли, веднага му става ясно, че 80% от новите проекти са за ВЕИ (ветропаркове, соларни централи и т.н.) => в случая те не създават принадена стойност за обществото, а само изпомпват!!! Дават малко хлебец на някой технически екип, докато се вдигнат, и след това помпат като НЕК, ЧЕЗ-МЕЗ им изкупуват произведения ток на преференциални ценички, които в крайна сметка се плащат от баба Вуна и чичо Коце в сметката им за тока, които заради такива отговорни инвеститори ще имат за по 3 кофички кисело мляко по-малко кеш.

И що мислиш, че инвеститорите за такъв тип енергийни проекти идват в бг? Щото ги кефи мириса в Добрич и Каварна ли или войводите в Сливен? Всичко е доходност, брат ми. При цените определени от ДКЕВР могат да се правят по 8-13% roe на год. в зависимост от финансирането, тва е.

Хелооооу... ?! Като почнат да се правят по 20 заводи за нови технологии и рисърч на год., тогава отваряй шампанското. Нещо, което може да се разработи с бг екип и после да се експортира. Това дава работа на хиляди хора и фирмите около тях. Не перките и централите.

Коментар

• Асене, къде си бе човек, къде се изгуби.Не го ли напръска тва лозе, не я ли прекопа тая царевица, няма ли wireless на нивата.

Коментар

• Първоначално изпратено от patricia
                            Лекичко си се объркал, познавам района - първото е една от скандалните сделки на военното министерство, и хората в Божурище и съюза на летците правят подписка срещу нея. Въпросните празни складове ще се изграждат върху ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО ЛЕТИЩЕ в страната, има и бивша царска резиденция, но явно че историята и културата не са в приоритетите на управляващите ...
                            Кажи им го на политическите тролове да са наясно каква кауза защитават.... а като знам от кога имаме авиация това е сигурно и едно от първите летища в европа
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

живи и здрави всички поклонници на асен12345!!!

поздрави от България!

В крайна сметка България въпреки проблемите си върви напред. Като български гражданин се радвам на всяка инвестиция, и всяко ново работно място

България преминава доста успешно през световната криза... :-) :-) :-)
                              и така от декември 2008 насам имаме следните заявени инвестиции (имаше няколко големи от октомври-ноември, които ще се осъществят тази година, дори догодина... но не ги включих!):

Строят комплекс за 550 млн. евро у нас!!!
                              изт.: http://banks.dir.bg/2009/04/20/news4326617.html
                              Строят индустриален парк край Божурище - 19 Април 2009, 10:44
                              Източник: News.dir.bg
                              Инвеститори са потвърдили намерението си за строителството на индустриален парк "София" край Божурище, съобщи за БТА кметът на общината Аспарух Аспарухов. Паркът ще се строи на площ от 1000 декара в района на бившето военното летище в Божурище, като 700 от тях ще са за логистични центрове и екологични производства, а върху другите 300 ще е разположен бизнеспарк, допълни Аспарухов....

Германската Шенкер ще строи логистичен терминал край София17.02.2009 15:56 изт: инвестор.бг Германската логистична фирма Шенкер ЕООД започва строителството на нов логистичен терминал край София. Първата копка на съоръжението направи днес управителят на компанията Хелмут Швайгхофер, съобщиха от компанията.Инвестицията в съоръжението е близо 20 млн. лв.
                              Лекичко си се объркал, познавам района - първото е една от скандалните сделки на военното министерство, и хората в Божурище и съюза на летците правят подписка срещу нея. Въпросните празни складове ще се изграждат върху ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО ЛЕТИЩЕ в страната, има и бивша царска резиденция, но явно че историята и културата не са в приоритетите на управляващите ... Нищо, тя Масларова ще докара китайци да живеят тука, а Доган - турци

Колкото до второто - това ще е спедиторска база /пак празен склад/ - я назначат 20 човека, я не ...

Ама поне за строителите ще има некой лев

Коментар

• слушали текста на песничката внимателно :lol: да храниш културно е изкуство, кара ли те да се чуства обиден (това беше отговора на въпроса за чалгата) та ПАК не каза какво ти е общото с бсп2010 (които и по ника и по регистрацията си личи че е чисто политически тук) че го защитаваш? Колеги сте или му плащаш?
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X