IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

асен1975 знахарства

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от e$trade
    Първоначално изпратено от peer2k
    Латвия разтресе Източна Европа
    http://banks.dir.bg/2009/06/04/news4559443.html

Там всичко върви по очаквания сценарий. Точно както отбеляза Асен, МВФ е благосколонна към премахване на борда.
    Много поучителна статия....лошо, лошо Седларов...
    В отговор на въпроси на журналисти след коментара на монетарната политика на банката Трише зави, че ЕЦБ следи положението в Балтийските и "други" държави и че според него положението е "стабилно".

Той изрази увереност, че властите в Рига ще предприемат необходимите стъпки за преодоляване на кризата, че досега шведските власти са оказвали помощ на балтийската страна и че обединената помощ за Латвия ще продължи.
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от peer2k
      Латвия разтресе Източна Европа
      http://banks.dir.bg/2009/06/04/news4559443.html

Там всичко върви по очаквания сценарий. Точно както отбеляза Асен, МВФ е благосколонна към премахване на борда.
      Много поучителна статия....лошо, лошо Седларов...

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
        Първоначално изпратено от acen1975
        ше останеш разочарован-петрола в момента няма нищо общо с фундамента,да тарикатите още не са тръгнали да излизат.няма да се оставят да падне и да загубят колосални суми.поне още месец ще го държат,ако не и повече.
        вчера просто излезна седмичния рипорт,че америка е претъпкана с гориво и отделно комсумацията пак е намаляла.за тва много хора скочиха да го шортват,но ще останат преебани-дирижорите ще продължават да изкупуват фючъри.
        то отвсякъде е видно, че изкуствено го държат, но долара като че ли отказва да го следва - не е ли сигнал, че трудно ще успеят да го разтоварят на по-високи цени?
        много добре наблюдаваш.браво,ето ти защо става така:

не,долара няма вечно да се качва пропорционално на петъролния балон,защото все повече и повече хора ще го купуват,защото ще решат,че е прекалено подценен.те не знаят защо става това падане на долара-тва се знае от много малко хора.
        съответно например англичаните гледат,че паунда им се е качил с 20%,когато трябваше да е много по сринат от долара и постепенно почват да шортват паундове и лонгват долари.
        иначе наливането на долари в петрол продължава с бесни темпове-но коралативното движение от шорт долар лонг петрол ще почне да се дисбалансира от форек играчи,които ще лонгват долара и шортват други валути.
        за тва,когато дирижорите почнат да излизат от петрола,долара като нищо може да види паритет с еврото.дори и барненки ,колкото и да раздава долари,няма да може да прекрати поскъпването на долара.
        допълнително и силното евро в момента съсипра европейската икономика и това ще се материялизира като по голяма рецесия в ЕС.

Коментар

• ше останеш разочарован-петрола в момента няма нищо общо с фундамента,да тарикатите още не са тръгнали да излизат.няма да се оставят да падне и да загубят колосални суми.поне още месец ще го държат,ако не и повече.
          вчера просто излезна седмичния рипорт,че америка е претъпкана с гориво и отделно комсумацията пак е намаляла.за тва много хора скочиха да го шортват,но ще останат преебани-дирижорите ще продължават да изкупуват фючъри.
          може,
          гледам голдман пак са обадили цена от 90 до една година.
          "Разочарованието" ще ми коства няколко хилядарки... играя го с опции....
          да видим, това ми е любимия пазар все пак, нещата се обръщат бързо.
          по ме притеснява евро долар, доста е мътна там историята.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bsp2010
            Първоначално изпратено от 4ubaka
            Първоначално изпратено от bsp2010
            Първоначално изпратено от luben
            А това пък стандартна девияция не ми е никак ясно, чувъл сам за сексуална но волатилити по ми се нрави. Звучи освободено от предразъдъци.По земно някакси.

Ацко щях дате питам. Бе тида неси не-завършил в УнСС? Аааа каква била тя работата от там била значи старата любов към УНСС. Хехехехе усетих теаз теб
            сигурно в училище са ти викали глупака
            в училище не съм стъпвал по битаците се учех на търговията
            имаш ли нужда от помощ?
            да що?
            питам само!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
              ше останеш разочарован-петрола в момента няма нищо общо с фундамента,да тарикатите още не са тръгнали да излизат.няма да се оставят да падне и да загубят колосални суми.поне още месец ще го държат,ако не и повече.
              то отвсякъде е видно, че изкуствено го държат, но долара като че ли отказва да го следва - не е ли сигнал, че трудно ще успеят да го разтоварят на по-високи цени?

Коментар

• ше останеш разочарован-петрола в момента няма нищо общо с фундамента,да тарикатите още не са тръгнали да излизат.няма да се оставят да падне и да загубят колосални суми.поне още месец ще го държат,ако не и повече.

Коментар

• Петрола стигна нива, където май си струва да се шорти.
                  Малко информация:
                  В момента разходите за петрол на танкер са около 60 цента на барел за месец, спреда между фронт месеца и следващия 90 цента, което е добре като печалба но доста по малко отпреди 3 месеца. Плюс е че Обама продава петрол от Стратегическия резерв и на около 55$, макар че като характеристики този петрол не е с толкова високо качество. Таргета е ясен-60 долара.
                  Рисковете са ясни, слаб долар, рали на акциите и технически продължава да изглежда стабилно това движение. Техничарите да се изкажат, дали виждат пречупване на тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka
                    А това пък стандартна девияция не ми е никак ясно, чувъл сам за сексуална но волатилити по ми се нрави. Звучи освободено от предразъдъци.По земно някакси.

Ацко щях дате питам. Бе тида неси не-завършил в УнСС? Аааа каква била тя работата от там била значи старата любов към УНСС. Хехехехе усетих теаз теб
                    имаш ли нужда от помощ?
                    да що?

Коментар

имаш ли нужда от помощ?

Коментар

• Първоначално изпратено от luben

Коментар

Коментар

• А това пък стандартна девияция не ми е никак ясно, чувъл сам за сексуална но волатилити по ми се нрави. Звучи освободено от предразъдъци.По земно някакси.

Коментар

• УНССовци папагали не знаят волатилност кое е. Ацко ще ги научи тях хубавичко ще им даде да расберат и после ще им обясни как са зле.

Първоначално изпратено от 4ubaka
                              Ацко не рипат много в евро, само в долари. Целия ви маркет не е мръднал в евро въобразявай си как печелиш.

За F - Форд не е акция. Форд е опция. Затова и волатилността и е като на опция. Краткосрочно това което се случва е очаквано. Или какво? Още малко и ГМ ще ми прехвалиш как се утроили за няколко дни или часа. На това не му ли викахте пени-стокс?

Ф е песнис-сток Ацко. Които си играе с този пенис-сток ше му влезе не където трябва.
                              рипат и в долари ,и в евро........
                              волатилността й е като на опция?би ли ми превел това,че нещо недоразбирам......
                              мисля,че си готов за преподавател в унссто......
                              това изказване е толкова гениялно,че направо замъгляваш преподавателя,който учеше студентите си,че петрола трябва да е скъп,че българия да е добре.......
                              волатилността на акцията на форд е като на опция.......
                              само да те попитам,знаеш ли кво е волатилност?и кво е опция?и кво е акция?
                              Ацко много често използваш трика с УНССто измисли нещо ново. И това за преподавателя се поизтърка, това ти е резонната реплика, така ли?

Не знаеш какво е пени-сток а? Ти дългосрочна графика на цената на Форд виждал ли си? Уффф пари откакто губят Форд Ацко ти не си бил роден дори. А за петрола няма смисъл да говорим повечи, цената се удвои а ти нищо и не разбра.
                              трика с унссто и "преподавателя' там,не само не е изтъркан,ами трябва да си го сложа като автоматичен подпис.........такъв абсурд няма никъде по света,ВЯРВАЙ МИ.......
                              аз знам кво е пени сток,ти не знаеш кво е волатилити...иначе нямаше да кажеш,че акцията на форд е опция,щото била волатилна като опция.......
                              и я кажи,акцията на форд като "движи" като опция,опцията на акцията на форд като кво движи?
                              а да....за последната седмица АТМ юнската опция на форд е скочила със 150%..... ама тва не означава,че опцията е по волатилна......даже напротив-волатилността е паднала,докато акцията и опцията са се оскъпили........
                              като си прочел тук там и си чул недочул за волатилити,тва не означава,че знаеш кво значи.....само така си мислиш......както и видовете волатилити......
                              тва,което ти си мислиш че е волатилност,всъщност е стандартна дивиация.....ама няма значение-в унссто тез "подробности" не се изучават.....те професорите преподаватели не знаят кво е волатилност,ти ли ще знаеш....
                              не си губи времето с тези папагали!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                                Ацко не рипат много в евро, само в долари. Целия ви маркет не е мръднал в евро въобразявай си как печелиш.

За F - Форд не е акция. Форд е опция. Затова и волатилността и е като на опция. Краткосрочно това което се случва е очаквано. Или какво? Още малко и ГМ ще ми прехвалиш как се утроили за няколко дни или часа. На това не му ли викахте пени-стокс?

Ф е песнис-сток Ацко. Които си играе с този пенис-сток ше му влезе не където трябва.
                                рипат и в долари ,и в евро........
                                волатилността й е като на опция?би ли ми превел това,че нещо недоразбирам......
                                мисля,че си готов за преподавател в унссто......
                                това изказване е толкова гениялно,че направо замъгляваш преподавателя,който учеше студентите си,че петрола трябва да е скъп,че българия да е добре.......
                                волатилността на акцията на форд е като на опция.......
                                само да те попитам,знаеш ли кво е волатилност?и кво е опция?и кво е акция?
                                Ацко много често използваш трика с УНССто измисли нещо ново. И това за преподавателя се поизтърка, това ти е резонната реплика, така ли?

Не знаеш какво е пени-сток а? Ти дългосрочна графика на цената на Форд виждал ли си? Уффф пари откакто губят Форд Ацко ти не си бил роден дори. А за петрола няма смисъл да говорим повечи, цената се удвои а ти нищо и не разбра.
                                трика с унссто и "преподавателя' там,не само не е изтъркан,ами трябва да си го сложа като автоматичен подпис.........такъв абсурд няма никъде по света,ВЯРВАЙ МИ.......
                                аз знам кво е пени сток,ти не знаеш кво е волатилити...иначе нямаше да кажеш,че акцията на форд е опция,щото била волатилна като опция.......
                                и я кажи,акцията на форд като "движи" като опция,опцията на акцията на форд като кво движи?
                                а да....за последната седмица АТМ юнската опция на форд е скочила със 150%..... ама тва не означава,че опцията е по волатилна......даже напротив-волатилността е паднала,докато акцията и опцията са се оскъпили........
                                като си прочел тук там и си чул недочул за волатилити,тва не означава,че знаеш кво значи.....само така си мислиш......както и видовете волатилити......
                                тва,което ти си мислиш че е волатилност,всъщност е стандартна дивиация.....ама няма значение-в унссто тез "подробности" не се изучават.....те професорите преподаватели не знаят кво е волатилност,ти ли ще знаеш....
                                не си губи времето с тези папагали!

Коментар

Working...
                                X