Номер 1 не ми е известна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приз за инвестиционна мисъл
Collapse
X
-
Начи ще помоля само ако може на лично някой да ми прати линковете с изложенията на теориите на спомена и на петър че да се запозная с тях. Но иначе фаворит ми е Каро с теорията за чистата акция. Но пък като се запозная с другите 2 постулата може да си променя мнениетоBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamTeoрията за двудневния тренд е култова също.Ама без автор няма каго да "призоваме"
Първоначално изпратено от LotusПървоначално изпратено от kifизвинявам се че се намесвам в спора ама за какъв тренд става въпрос при акция, която днес навършва 1 седмица на борсата?
na teb kolko tochno ti triabvat?
Ama kak si lichite che imate kupeno...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Re: Приз за инвестиционна мисъл
Първоначално изпратено от B.GrahamНоминациите са за:
1.споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".
2.Каро - Теорията за чистите акции.
3.асен1975 - Теорията за 100-те % загуби.
4.Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас.
Допълвайте.
Коментар
-
БанкрутЪ
Греъм - кажи какви са наградите, че ако си струва имам няколко инвестиНционни идеи
ПС. Сложи и анкета...
Коментар
-
Приз за инвестиционна мисъл
Номинациите са за:
1.споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".
2.Каро - Теорията за чистите акции.
3.асен1975 - Теорията за 100-те % загуби.
4.Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас.
Допълвайте.15споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".0.00%0Каро - Теорията за чистите акции46.67%7асен1975 - Теорията за 100-те % загуби6.67%1Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас13.33%2Радослава - "БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"33.33%5Life won't wait for you.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар