IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Приз за инвестиционна мисъл

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Номер 1 не ми е известна

Коментар

• Начи ще помоля само ако може на лично някой да ми прати линковете с изложенията на теориите на спомена и на петър че да се запозная с тях. Но иначе фаворит ми е Каро с теорията за чистата акция. Но пък като се запозная с другите 2 постулата може да си променя мнението
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Teoрията за двудневния тренд е култова също.Ама без автор няма каго да "призоваме"
        Ето го човека бе Култовият постинг е от 10 януари 2007 в темата за Монбат:

Първоначално изпратено от Lotus
        Първоначално изпратено от kif
        извинявам се че се намесвам в спора ама за какъв тренд става въпрос при акция, която днес навършва 1 седмица на борсата?
        priateliu, na men sa mi neobhodimi tochno dva dena za da imam trend.
        na teb kolko tochno ti triabvat?

Ama kak si lichite che imate kupeno...
        Само че от март 2007 не е писал във форума Явно си е сменил ника от срам, щото и за други негови бисери го бъзикаха
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз гласувам за номер 3
          "асен1975 - Теорията за 100-те % загуби"!

Коментар

• Re: Приз за инвестиционна мисъл

Първоначално изпратено от B.Graham
            Номинациите са за:
            1.споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".
            2.Каро - Теорията за чистите акции.
            3.асен1975 - Теорията за 100-те % загуби.
            4.Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас.
            Допълвайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от БанкрутЪ
              Греъм - кажи какви са наградите, че ако си струва имам няколко инвестиНционни идеи
              Наградата е вечната признателност на всички във форума
              Life won't wait for you.

Коментар

• Греъм - кажи какви са наградите, че ако си струва имам няколко инвестиНционни идеи

ПС. Сложи и анкета...

Коментар

• Teoрията за двудневния тренд е култова също.Ама без автор няма каго да "призоваме"
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Имаше един навремето, който беше въвел понятието "двудневен тренд". Мисля, че е достоен да се нареди между изброените от теб.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Приз за инвестиционна мисъл

Номинациите са за:
                      1.споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".
                      2.Каро - Теорията за чистите акции.
                      3.асен1975 - Теорията за 100-те % загуби.
                      4.Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас.
                      Допълвайте.
                      15
                      споменЪ - Откритието за " пазарната капитализация на физическите лица-без значение със акции или без".
                      0.00%
                      0
                      Каро - Теорията за чистите акции
                      46.67%
                      7
                      асен1975 - Теорията за 100-те % загуби
                      6.67%
                      1
                      Петър Караиванов - Фалита и продажбата на договорни фондове .... по света и у нас
                      13.33%
                      2
                      Радослава - "БСП - модерна и креативна партия, без която БГ би била едно много по-тъжно и неприятно място за живеене"
                      33.33%
                      5
                      Life won't wait for you.
                    Working...
                    X