IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Каква заплата получаваш?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Karo
    Ще намериш, ама грънци. Хайде като не ви се е налагало да търсите скоро работници да не коментирате неподготвени. Затова и ние като взехме да търсим шефа си мислеше едно, търсихме с месеци това което си мислеше шефа, но накрая пак опряхме до пазара и текущите условия. Всичко е конкуренция и пазар.
    Икономиката ни се развива постоянно, борсата скочи 2-3 пъти миналата година, а всички си мислят че заплатите седят замразени и не мърдат. Само забравяме, че работната ръка е ограничен брой.
    що не пробвате да си смените първо HR ако имате такъв - ако нямате то си назначете - проблема Ви е там, а не че липсват кадри.
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Да се присъединя и аз - на няколко пъти през последните 4 години съм търсил служители и наистина се отчайвам от ниското ниво на кандидатите. Вярно, ставаше дума за доста квалифицирана работа и трябваха хора с опит. А парите не бяха малко. В момента съм принуден да възлагам поръчки навън.

Я моля някой да коментира това ако може:

Първоначално изпратено от Профит
      Я още малко полезна информация да обменим. Някой има ли представа за заплатите в армията? От професионалния редник до шапкарите в МО в София.

(имам сведение, че немалко безделници офицери разцъкват кобоси)

Коментар

• Да се присъединя и аз - на няколко пъти през последните 4 години съм търсил служители и наистина се отчайвам от ниското ниво на кандидатите. Вярно, ставаше дума за доста квалифицирана работа и трябваха хора с опит. А парите не бяха малко. В момента съм принуден да възлагам поръчки навън.

Я моля някой да коментира това ако може:

Първоначално изпратено от Профит
        Я още малко полезна информация да обменим. Някой има ли представа за заплатите в армията? От професионалния редник до шапкарите в МО в София.

Коментар

• Ако не е тайна, какъв тип работници?

Така де, нека поне един каже - така и така, в този бранш за под Х пари не можеш да намериш нищо. Не е заяждане, а сериозен въпрос.

Коментар

Първоначално изпратено от Respect
            Първоначално изпратено от Kano
            polopot,
            Е това с вишистите за по 500 и за по 800лв. много ми хареса.
            Все едно говорим за друга страна, или за България преди 5г.
            Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.
            Това беше изказването на деня ОК, след като разбрахме, че всички сме на 2000+ лева, аз пък мога да ти кажа, че за половината на тия пари (чисто) ще намериш какъвто човек си искаш (освен програмист и а, да, проектант или строителен инженер - и те са хит в момента). А за 2000 може да ти извършва и допълнителни услуги със сексуален уклон
            Ще намериш, ама грънци. Хайде като не ви се е налагало да търсите скоро работници да не коментирате неподготвени. Затова и ние като взехме да търсим шефа си мислеше едно, търсихме с месеци това което си мислеше шефа, но накрая пак опряхме до пазара и текущите условия. Всичко е конкуренция и пазар.
            Икономиката ни се развива постоянно, борсата скочи 2-3 пъти миналата година, а всички си мислят че заплатите седят замразени и не мърдат. Само забравяме, че работната ръка е ограничен брой.
            Да не търсите космонавти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
              polopot,
              Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.
              Това беше изказването на деня ОК, след като разбрахме, че всички сме на 2000+ лева, аз пък мога да ти кажа, че за половината на тия пари (чисто) ще намериш какъвто човек си искаш (освен програмист и а, да, проектант или строителен инженер - и те са хит в момента). А за 2000 може да ти извършва и допълнителни услуги със сексуален уклон

Коментар

• ако гледаме принципа 80:20 то баш инвеститорите са или на заплата над 3000 лева или не се издържат от заплата

Коментар

• Мойта заплата е в десетки левове.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kano
                    polopot,

Коментар

Първоначално изпратено от kif
                      polopot,
                      не е зле да свалиш розовите очила - такива генерални изводи са доста пресилени
                      kif,
                      опитвал ли си се скоро да търсиш персонал?
                      Ако не си, недей да говориш наизуст. На мен ми се наложи, но изборът в момента е ужасен, много малко хора вишисти си търсят работа, а още по-малко стават за нещо. Като гледам проблемът е че знаещите и можещите вече не са в Бг. А останалите или работят за около поне 2000лв. или са безработни защото толкова са знаещи.

Karo, kakvo predlagash kato pozicia. pusni job spec na ls

Коментар

• "polopot,
                        Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо"

Маи икономиката се развива много по-бързо от заплащането в "малките градове". Ето малко примери

В Русе водеща КУРиерска фирма -700-900 заплата задължително висше образование. Повярвай много хора икат да работят там.

Варна стартова заплата за работа в банка 500лв. Човека е със висше образование от Свищов.Вярно без стаж но 500 пари ли са.Това беше преди 2 год.

Пак Варна хора със дипломи от ТУ-Варна са на 600-800 заплати.Говоря за стартови заплати.

Това е от днес в jobs.bg за Варна

Счетоводна кантора търси:

ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ

Изисквания към кандидатите:

- Висше образование - Счетоводство и контрол;
                        - Желателно е кандидатите да имат стаж на подобна позиция, но НЕ Е задължително;
                        - Компютърна грамотност - работа със специализиран счетоводен софтуер;
                        - Желание за обучение и развитие в професионалната сфера.

Компанията предлага:

- Добра атмосфера на работа;
                        - Фирмено обучение;
                        - Възнаграждение между 600 и 800 лв.

Има и телефон за контакт ако Kano иска може да се обади.

Коментар

• Я още малко полезна информация да обменим. Някой има ли представа за заплатите в армията? От професионалния редник до шапкарите в МО в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            polopot,
                            не е зле да свалиш розовите очила - такива генерални изводи са доста пресилени
                            kif,
                            опитвал ли си се скоро да търсиш персонал?
                            Ако не си, недей да говориш наизуст. На мен ми се наложи, но изборът в момента е ужасен, много малко хора вишисти си търсят работа, а още по-малко стават за нещо. Като гледам проблемът е че знаещите и можещите вече не са в Бг. А останалите или работят за около поне 2000лв. или са безработни защото толкова са знаещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              A zashto ne napravite tema kolo harchite na mesec? Da viim tam kakvo shte izleze.
                              Леле мале тука сметките няма да се вържат.
                              Imenno

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                A zashto ne napravite tema kolo harchite na mesec? Da viim tam kakvo shte izleze.
                                Леле мале тука сметките няма да се вържат.
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X