Първоначално изпратено от Karo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Каква заплата получаваш?
Collapse
X
-
Да се присъединя и аз - на няколко пъти през последните 4 години съм търсил служители и наистина се отчайвам от ниското ниво на кандидатите. Вярно, ставаше дума за доста квалифицирана работа и трябваха хора с опит. А парите не бяха малко. В момента съм принуден да възлагам поръчки навън.
Я моля някой да коментира това ако може:
Първоначално изпратено от ПрофитЯ още малко полезна информация да обменим. Някой има ли представа за заплатите в армията? От професионалния редник до шапкарите в МО в София.
(имам сведение, че немалко безделници офицери разцъкват кобоси)
Коментар
-
Да се присъединя и аз - на няколко пъти през последните 4 години съм търсил служители и наистина се отчайвам от ниското ниво на кандидатите. Вярно, ставаше дума за доста квалифицирана работа и трябваха хора с опит. А парите не бяха малко. В момента съм принуден да възлагам поръчки навън.
Я моля някой да коментира това ако може:
Първоначално изпратено от ПрофитЯ още малко полезна информация да обменим. Някой има ли представа за заплатите в армията? От професионалния редник до шапкарите в МО в София.
(имам сведение, че немалко безделници офицери разцъкват кобоси)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от Kanopolopot,
Е това с вишистите за по 500 и за по 800лв. много ми хареса.
Все едно говорим за друга страна, или за България преди 5г.
Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.ОК, след като разбрахме, че всички сме на 2000+ лева, аз пък мога да ти кажа, че за половината на тия пари (чисто) ще намериш какъвто човек си искаш (освен програмист и а, да, проектант или строителен инженер - и те са хит в момента). А за 2000 може да ти извършва и допълнителни услуги със сексуален уклон
Икономиката ни се развива постоянно, борсата скочи 2-3 пъти миналата година, а всички си мислят че заплатите седят замразени и не мърдат. Само забравяме, че работната ръка е ограничен брой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от Kanopolopot,
Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.ОК, след като разбрахме, че всички сме на 2000+ лева, аз пък мога да ти кажа, че за половината на тия пари (чисто) ще намериш какъвто човек си искаш (освен програмист и а, да, проектант или строителен инженер - и те са хит в момента). А за 2000 може да ти извършва и допълнителни услуги със сексуален уклон
Икономиката ни се развива постоянно, борсата скочи 2-3 пъти миналата година, а всички си мислят че заплатите седят замразени и не мърдат. Само забравяме, че работната ръка е ограничен брой.
Коментар
-
Bobi75
ако гледаме принципа 80:20 то баш инвеститорите са или на заплата над 3000 лева или не се издържат от заплата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanopolopot,
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от KaroПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Kanopolopot,
Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.
опитвал ли си се скоро да търсиш персонал?
Ако не си, недей да говориш наизуст. На мен ми се наложи, но изборът в момента е ужасен, много малко хора вишисти си търсят работа, а още по-малко стават за нещо. Като гледам проблемът е че знаещите и можещите вече не са в Бг. А останалите или работят за около поне 2000лв. или са безработни защото толкова са знаещи.
Karo, kakvo predlagash kato pozicia. pusni job spec na ls
Коментар
-
"polopot,
Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо"
Маи икономиката се развива много по-бързо от заплащането в "малките градове". Ето малко примери
В Русе водеща КУРиерска фирма -700-900 заплата задължително висше образование. Повярвай много хора икат да работят там.
Варна стартова заплата за работа в банка 500лв. Човека е със висше образование от Свищов.Вярно без стаж но 500 пари ли са.Това беше преди 2 год.
Пак Варна хора със дипломи от ТУ-Варна са на 600-800 заплати.Говоря за стартови заплати.
Това е от днес в jobs.bg за Варна
Счетоводна кантора търси:
ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ
Изисквания към кандидатите:
- Висше образование - Счетоводство и контрол;
- Желателно е кандидатите да имат стаж на подобна позиция, но НЕ Е задължително;
- Компютърна грамотност - работа със специализиран счетоводен софтуер;
- Желание за обучение и развитие в професионалната сфера.
Компанията предлага:
- Добра атмосфера на работа;
- Фирмено обучение;
- Възнаграждение между 600 и 800 лв.
Има и телефон за контакт ако Kano иска може да се обади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Kanopolopot,
Истината е че просто вече не можеш да намериш вишист да ти работи за по малко от 1000лв. в малките градове и 2000лв. за София. Просто няма работна ръка, а икономиката се развива бързо.
опитвал ли си се скоро да търсиш персонал?
Ако не си, недей да говориш наизуст. На мен ми се наложи, но изборът в момента е ужасен, много малко хора вишисти си търсят работа, а още по-малко стават за нещо. Като гледам проблемът е че знаещите и можещите вече не са в Бг. А останалите или работят за около поне 2000лв. или са безработни защото толкова са знаещи.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от AladdinПървоначално изпратено от NikolaA zashto ne napravite tema kolo harchite na mesec? Da viim tam kakvo shte izleze.
Коментар
Коментар