IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    пълен смешко си ... ..
    Ей за това говоря! При липса на аргументи и достатъчно мозък да осмисля, първото което ти идва на ум са обиди. Ти си си просто асоциален дебил. За това и се криеш като мишка и никой не те е виждал на живо и на по една бира или кафе.
    Last edited by Jay Gould; 08.02.2011, 15:30.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Това се отнася за всичките ти превъплъщения във форума.
      пълен смешко си ... Не мога да вляза през другите си никове ,че и от там да ти се поскарам... модератора ми забрани от едно ИП да влизам с няколко ника.... много лоши хора...

Коментар

извинявай но днес ти поведе хорото по просташко поведение така че не се оправдавай с мен ... не бъди толкова нагъл и арогантен...
        На никого не преча да си има свое мнение .. просто изразявам и моето...Ти какво искаш сега ..само и защото не съм ти симпатичен да нямам мнение ли ..или ти някаква цензура ли ми се явяваш... Искаш да се съобразявам с твоите простотии с които заливаш всички теми ,а се сърдиш когато аз пиша... не вървиш пич ..ще си пиша колкото ми се пише и както ми се пише ,а ти се показа достатъчно що за жалка гнида си ,че да те имам впредвид....
        Абе човек, как смяташ да се обръщаме към теб, след като ти не уважаваш никой от околните. Извинявай, ама ако сме на маса директно някой малко по-нервен ще те изхвърли. Нямам представа и не ме интересува що за социален живот водиш, но ако някой не ти харесва какво казва, има си цивилизован начин да му отговориш, а не са минаваш на лични обиди. Изразявай си мненията, но без лични обиди към околните, иначе те ще ти отговарят със същото.
        По тоя начин само си просиш същото отношение. И що си мислиш, че само ти може да си лошия? На мутра ли се правиш, на ченге ли, на какъв се правиш, не те знам! Има си нормални отношения в дискусиите, ако ги спазваш никой няма да те обижда. Това се отнася за всичките ти превъплъщения във форума.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Нямам, но ако малко поне имаше мозък в главата си, нямаше да се държиш из целия форум като идиот и да правиш лоша реклама на партията си с просташкото си поведение, което не води до нищо освен да те подритваме от тема на тема. Оставяй хората да имат мнение и различно от твоето и партията ти ако искаш малко уважение. Това е..
          извинявай но днес ти поведе хорото по просташко поведение така че не се оправдавай с мен ... не бъди толкова нагъл и арогантен...
          На никого не преча да си има свое мнение .. просто изразявам и моето...Ти какво искаш сега ..само и защото не съм ти симпатичен да нямам мнение ли ..или ти някаква цензура ли ми се явяваш... Искаш да се съобразявам с твоите простотии с които заливаш всички теми ,а се сърдиш когато аз пиша... не вървиш пич ..ще си пиша колкото ми се пише и както ми се пише ,а ти се показа достатъчно що за жалка гнида си ,че да те имам впредвид....

Коментар

разбрах че имш някакви проблеми и за това си се разгорищил... не ми пречи , щом те успокоява плюенето ... продължавай.
            Нямам, но ако малко поне имаше мозък в главата си, нямаше да се държиш из целия форум като идиот и да правиш лоша реклама на партията си с просташкото си поведение, което не води до нищо освен да те подритваме от тема на тема. Оставяй хората да имат мнение и различно от твоето и партията ти ако искаш малко уважение. Това е..

Коментар

Реших, че след като не те гонят от тук теб и тия като теб, мога и аз да си позволя същия език. Та ти си бакшиш бе, политически. И уважение ли искаш, след като не уважаваш никой освен шибаната си партия, а и не я би заменил след як ритник или за 10 лева . Скучно ми е днес, за това те дразня. Нещо против ли имаш?!
              разбрах че имш някакви проблеми и за това си се разгорищил... не ми пречи , щом те успокоява плюенето ... продължавай.

Коментар

• Още една ЛЪЖА!
                Че "зелената" енергия е нещо добро за народа!

Първоначално изпратено от Дневник
                Токът ще поскъпне от 1 юли заради зелената енергия

От 1 юли тази година цената на тока ще трябва да бъде повишена заради разходите на трите електроразпределителни дружества за изкупуване на енергия от централи, работещи с възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). Това прогнозира председателят на Държавната комисия за енергийно и водно
                регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев, цитиран от БТА.

Засега трите компании - ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН, не са заявили писмено пред регулатора какво поскъпване искат, но Семерджиев пресметна, че то ще е около 1.5%.

Дружествата по веригата - производствени централи и НЕК, също още не са представили данни и заявления в ДКЕВР какви цени биха поискали от 1 юли, каза Семерджиев. Отсега обаче е ясно, че са
                въведени в експлоатация доста нови централи за производство на енергия от ВЕИ, така че тази компонента в цената ще се повишава със сигурност, коментира той.
                Що не признаят на народа, че му точат парите и ги наливат на разните чужди и наши грабители.
                И каква радост настана, когато Трайчо съобщи от Япония, че "Тошиба" щели да инвестират у нас и да правят фотоволтаичен парк край Ямбол. Сякаш не става въпрос за ново ограбване на българите.
                А правителствените гъззолизци се скъсват да обясняват, колко обичат скъпата енергия.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

.....
                  Реших, че след като не те гонят от тук теб и тия като теб, мога и аз да си позволя същия език. Та ти си бакшиш бе, политически. И уважение ли искаш, след като не уважаваш никой освен шибаната си партия, а и не я би заменил след як ритник или за 10 лева . Скучно ми е днес, за това те дразня. Нещо против ли имаш?!

Коментар

Би-Йосифе, политическа пачавро и тая тема ли успя да о****реш?!
                    ти си като някой глист бе джей .. където погледна и си изпълзял от някой анус.... какво ти става днес.. не ти платиха урок ли , прогнозата се обърка или заложи на обратната посока... спокойно ако е последното ще си пуснеш ново демо не го преживявай толкова сериозно ... все пак е демо...

Коментар

к..
                      Би-Йосифе, политическа пачавро и тая тема ли успя да о****реш?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Diankata Разгледай мнение
                        Добре, де. Не се заформя, той вече е факт
                        кога успя да ги питаш на позитано и другите централи... браво , доста си пъргав

Коментар

Ха ха ха ... ще ме спукаш от смях пич .. и как разбра че точно сега се заформя и то ( леле колко страшно звучи ) геноцид .... Пак си ходил на някой комунистическа сбирка.... за тези неща отиваш на позитано 20 и питаш защо след като 8 год бяхме в такъв супер разцвет сега за по малко от 2 години сме зле... но въпросите към позитано 20 , врабча и сараите на доган.....

Добре, де. Не се заформя, той вече е факт

Коментар

• Първоначално изпратено от Diankata Разгледай мнение
                            Заформя се геноцид, който има за цел да ни върне десетки години назад...
                            Ха ха ха ... ще ме спукаш от смях пич .. и как разбра че точно сега се заформя и то ( леле колко страшно звучи ) геноцид .... Пак си ходил на някой комунистическа сбирка.... за тези неща отиваш на позитано 20 и питаш защо след като 8 год бяхме в такъв супер разцвет сега за по малко от 2 години сме зле... но въпросите към позитано 20 , врабча и сараите на доган.....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Аз да ти кажа поживях и в чужбина 3-4 години - и там е така. Доста работа и почти цялото ти време е по график и ти остава единствено време за една почивка (верно на доста по-добро място от милата Гърция, Черноморието, Египет, или подобни). В това разлика няма, НО има разлика в това, че не се бориш с а/ родата на местен феодал (дори и той да е супер пич!) при който си отишъл да му работиш за идеята;
                              б/ смешници по западни фирми които са назначени от милите си роднини (вече ИД-та)..
                              в/ постоянно да ги виждаш всички гнусари по телевизията как демагогстват и НИЩО не правят за България, но на думи са толкова заинтересовани за НАРОДА...
                              видял съм и А и Б (В всички сме го видели), върнах се просто з/о бях наивен оптимист още, но лошото е че вече не съм, нито наивен, нито оптимист...
                              Хубавото на живота в чужбина е, че е много по-спокоен и подреден и това което го има тук, там го е имало преди векове...
                              Много добре казано. Най-вече за демагогстващите, нищоправещи гнусари, поддържащи у нискообразованите хора илюзията, че са тука за да ни помогнат, а не 'като всички останали' да крадат и лъжат... Заформя се геноцид, който има за цел да ни върне десетки години назад... Именно заради това читави и способни хора търсят спасение навън... Жалко, но истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                                Няма две мнения.. Прав си изцяло... Не успяхме да се отърсим от коммунистите... Изиграха руският модел - сам си създаваш опозиция и после под медийният чадър и проформа скандали, обсебваш икономическата власт, а то в тия времена друга власт няма и ето ти вече 60 години по робството на комунисти и техните сперматозоидчета..... И да прав си че по-далеч е по добре - не се живее лесно и там, но мирогледа е друг (естествено гоорим за емиграция на съпоставимо професионално ниво - лекар в БГ отива лекар в Германия)... В БГ си обречен да си малък човек - взимаш една заплата, във фирмата на някой феодал или западна компания търсеща евтина работна ръка, от къщи на работа, от работа в къщи, никога няма да постигнеш каквото и да е значимо в исторически план или дори в личен план - поредният роб, всички удоволствия свързани с ядене и пиене и това докато не станеш мизерен пенсионер и не умреш - тъжно но това е реалността............. Естествено всички сме длъжни да се правим на оптимисти за живота, защото в БГ, никой не трябва да се занимава с чужди проблеми и всеки който не изкарва пари и не е в общият калъп е обречен да умре от глад....
                                Аз да ти кажа поживях и в чужбина 3-4 години - и там е така. Доста работа и почти цялото ти време е по график и ти остава единствено време за една почивка (верно на доста по-добро място от милата Гърция, Черноморието, Египет, или подобни). В това разлика няма, НО има разлика в това, че не се бориш с а/ родата на местен феодал (дори и той да е супер пич!) при който си отишъл да му работиш за идеята;
                                б/ смешници по западни фирми които са назначени от милите си роднини (вече ИД-та)..
                                в/ постоянно да ги виждаш всички гнусари по телевизията как демагогстват и НИЩО не правят за България, но на думи са толкова заинтересовани за НАРОДА...
                                видял съм и А и Б (В всички сме го видели), върнах се просто з/о бях наивен оптимист още, но лошото е че вече не съм, нито наивен, нито оптимист...
                                Хубавото на живота в чужбина е, че е много по-спокоен и подреден и това което го има тук, там го е имало преди векове...

Коментар

Working...
                                X