Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15 Мита и Легенди (лъжи и измами) за БГ Икономиката
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 08.02.2011, 15:30.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова се отнася за всичките ти превъплъщения във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеизвинявай но днес ти поведе хорото по просташко поведение така че не се оправдавай с мен ... не бъди толкова нагъл и арогантен...
На никого не преча да си има свое мнение .. просто изразявам и моето...Ти какво искаш сега ..само и защото не съм ти симпатичен да нямам мнение ли ..или ти някаква цензура ли ми се явяваш... Искаш да се съобразявам с твоите простотии с които заливаш всички теми ,а се сърдиш когато аз пиша... не вървиш пич ..ще си пиша колкото ми се пише и както ми се пише ,а ти се показа достатъчно що за жалка гнида си ,че да те имам впредвид....
По тоя начин само си просиш същото отношение. И що си мислиш, че само ти може да си лошия? На мутра ли се правиш, на ченге ли, на какъв се правиш, не те знам! Има си нормални отношения в дискусиите, ако ги спазваш никой няма да те обижда. Това се отнася за всичките ти превъплъщения във форума.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНямам, но ако малко поне имаше мозък в главата си, нямаше да се държиш из целия форум като идиот и да правиш лоша реклама на партията си с просташкото си поведение, което не води до нищо освен да те подритваме от тема на тема. Оставяй хората да имат мнение и различно от твоето и партията ти ако искаш малко уважение. Това е..
На никого не преча да си има свое мнение .. просто изразявам и моето...Ти какво искаш сега ..само и защото не съм ти симпатичен да нямам мнение ли ..или ти някаква цензура ли ми се явяваш... Искаш да се съобразявам с твоите простотии с които заливаш всички теми ,а се сърдиш когато аз пиша... не вървиш пич ..ще си пиша колкото ми се пише и както ми се пише ,а ти се показа достатъчно що за жалка гнида си ,че да те имам впредвид....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеразбрах че имш някакви проблеми и за това си се разгорищил... не ми пречи , щом те успокоява плюенето ... продължавай.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеРеших, че след като не те гонят от тук теб и тия като теб, мога и аз да си позволя същия език. Та ти си бакшиш бе, политически. И уважение ли искаш, след като не уважаваш никой освен шибаната си партия, а и не я би заменил след як ритник или за 10 лева . Скучно ми е днес, за това те дразня. Нещо против ли имаш?!
Коментар
-
Още една ЛЪЖА!
Че "зелената" енергия е нещо добро за народа!
Първоначално изпратено от ДневникТокът ще поскъпне от 1 юли заради зелената енергия
От 1 юли тази година цената на тока ще трябва да бъде повишена заради разходите на трите електроразпределителни дружества за изкупуване на енергия от централи, работещи с възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). Това прогнозира председателят на Държавната комисия за енергийно и водно
регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев, цитиран от БТА.
Засега трите компании - ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН, не са заявили писмено пред регулатора какво поскъпване искат, но Семерджиев пресметна, че то ще е около 1.5%.
Дружествата по веригата - производствени централи и НЕК, също още не са представили данни и заявления в ДКЕВР какви цени биха поискали от 1 юли, каза Семерджиев. Отсега обаче е ясно, че са
въведени в експлоатация доста нови централи за производство на енергия от ВЕИ, така че тази компонента в цената ще се повишава със сигурност, коментира той.
И каква радост настана, когато Трайчо съобщи от Япония, че "Тошиба" щели да инвестират у нас и да правят фотоволтаичен парк край Ямбол. Сякаш не става въпрос за ново ограбване на българите.
А правителствените гъззолизци се скъсват да обясняват, колко обичат скъпата енергия.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение.....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБи-Йосифе, политическа пачавро и тая тема ли успя да о****реш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениек..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Diankata Разгледай мнениеДобре, де. Не се заформя, той вече е факт
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеХа ха ха ... ще ме спукаш от смях пич .. и как разбра че точно сега се заформя и то ( леле колко страшно звучи ) геноцид .... Пак си ходил на някой комунистическа сбирка.... за тези неща отиваш на позитано 20 и питаш защо след като 8 год бяхме в такъв супер разцвет сега за по малко от 2 години сме зле... но въпросите към позитано 20 , врабча и сараите на доган.....
Добре, де. Не се заформя, той вече е факт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Diankata Разгледай мнениеЗаформя се геноцид, който има за цел да ни върне десетки години назад...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз да ти кажа поживях и в чужбина 3-4 години - и там е така. Доста работа и почти цялото ти време е по график и ти остава единствено време за една почивка (верно на доста по-добро място от милата Гърция, Черноморието, Египет, или подобни). В това разлика няма, НО има разлика в това, че не се бориш с а/ родата на местен феодал (дори и той да е супер пич!) при който си отишъл да му работиш за идеята;
б/ смешници по западни фирми които са назначени от милите си роднини (вече ИД-та)..
в/ постоянно да ги виждаш всички гнусари по телевизията как демагогстват и НИЩО не правят за България, но на думи са толкова заинтересовани за НАРОДА...
видял съм и А и Б (В всички сме го видели), върнах се просто з/о бях наивен оптимист още, но лошото е че вече не съм, нито наивен, нито оптимист...
Хубавото на живота в чужбина е, че е много по-спокоен и подреден и това което го има тук, там го е имало преди векове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеНяма две мнения.. Прав си изцяло... Не успяхме да се отърсим от коммунистите... Изиграха руският модел - сам си създаваш опозиция и после под медийният чадър и проформа скандали, обсебваш икономическата власт, а то в тия времена друга власт няма и ето ти вече 60 години по робството на комунисти и техните сперматозоидчета..... И да прав си че по-далеч е по добре - не се живее лесно и там, но мирогледа е друг (естествено гоорим за емиграция на съпоставимо професионално ниво - лекар в БГ отива лекар в Германия)... В БГ си обречен да си малък човек - взимаш една заплата, във фирмата на някой феодал или западна компания търсеща евтина работна ръка, от къщи на работа, от работа в къщи, никога няма да постигнеш каквото и да е значимо в исторически план или дори в личен план - поредният роб, всички удоволствия свързани с ядене и пиене и това докато не станеш мизерен пенсионер и не умреш - тъжно но това е реалността............. Естествено всички сме длъжни да се правим на оптимисти за живота, защото в БГ, никой не трябва да се занимава с чужди проблеми и всеки който не изкарва пари и не е в общият калъп е обречен да умре от глад....
б/ смешници по западни фирми които са назначени от милите си роднини (вече ИД-та)..
в/ постоянно да ги виждаш всички гнусари по телевизията как демагогстват и НИЩО не правят за България, но на думи са толкова заинтересовани за НАРОДА...
видял съм и А и Б (В всички сме го видели), върнах се просто з/о бях наивен оптимист още, но лошото е че вече не съм, нито наивен, нито оптимист...
Хубавото на живота в чужбина е, че е много по-спокоен и подреден и това което го има тук, там го е имало преди векове...
Коментар
Коментар