IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Четете ли отчети?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dyadomraz
    Първоначално изпратено от Respect
    А по колко компании ви стига времето да следите едновременно и да им правите свестни анализи?
    Да ти кажа на мен БГ40 ми стига
    +1
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
      А по колко компании ви стига времето да следите едновременно и да им правите свестни анализи?
      Да ти кажа на мен БГ40 ми стига

Коментар

• А по колко компании ви стига времето да следите едновременно и да им правите свестни анализи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dyadomraz
          Но на БФБ това не е достатъчно.
          не че е достатъчно където и да е, но нюансите на БФБазар са специфични ...

Коментар

• четем, ама нищо не разбираме ;-(

Коментар

• Четем не само отчети, но и следим всякакви новини около компаниите, пазарите, дебнем за слухове и следим нагласата на инвеститорите. Но на БФБ това не е достатъчно. Нашата борса не се влияе от новини и отчети, а от стадно чувство.

Коментар

• И като чета , какво става ...
                Цирк борсов ....
                Компания с 26 мл.лв приходи и собствен капитал от 65 млн .лв има , имаааааа само 53 хил лв печалба .... и... капитализацияяя от забележете .. над 300 000 000 лв.. Но това само на БФБ ..
                Стига бе баце , Вие ме плашите с какво настървение я купувате ....
                Доц. Михайлов Ви каза , че на големи инфрастр. обекти рентабилността пада на 6 - 8 % .
                Питам Ви , Вие какво очакквате..... ,скачат енергоносители , транспорт, заплащане на персонал , оскъпяват се машини и съоражения ....
                Пепи кажи , какво ще останат от договорите им , ако не правят некачествена инфраструктура...
                Вчера имаше статия , че индустрията ще се повиши 3 пъти през 2008 г.
                Има такива акции на борсата.., Вервайте му ...
                Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                  Първоначално изпратено от B.Graham
                  ОТЧЕТИ?!?!?!?
                  Аз действам на
                  хахаха-потупваш с бастунчето оттук-оттам ли?
                  Ако дрънчи на кухо не купувам.Но напоследък няма секси акции като Хидро на 60 и Фазер на 70-90 и трябва
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    ОТЧЕТИ?!?!?!?
                    Аз действам на
                    хахаха-потупваш с бастунчето оттук-оттам ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      ОТЧЕТИ?!?!?!?
                      Аз действам на
                      не само ти
                      то голяма част от "новините" в междинните отчети отдавна са изконсумирани. годишния му е майката!
                      Не е препоръка!

Коментар

• ОТЧЕТИ?!?!?!?
                        Аз действам на
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Четете ли отчети?
                          определено голямо четене падна днес....
                          Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                            Емитентът не е длъже да има сайт....
                            Като например TCH, които не са се постарали да направят сайт. Не се изисква много! И говори за отнощението им към инвеститорите.
                            Имам акции в холдинга, въпреки всичко. Не е мисъл за препоръка, ей!
                            И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                              Първоначално изпратено от Respect
                              Една година???
                              Да, и то само вътрешната информация, която емитентът така или иначе вече е предоставил на публиката през отчетното тримесечие...
                              Финансовите отчети - числата и обясненията към тях, той не е длъжен да публикува на сайта си. Това е въпрос на корпоративна етика.
                              Но всеки емитент е длъжен да ги предостави на такава информационна медия, която да може ефективно да ги разпространи до вас.
                              Поздрави за желанието да информирате))

Сайтът на Елхим, освен да дава информация за продуктовата гама, дали се предвижда скоро да носи и повече информация за инвеститорите?

Хубава вечер!

Коментар

• Да ви кажа, аз все повече обръщам внимание на бележките към отчетите. За мен те са един вид кратък анализ на най-важните събития през периода.

Коментар

Working...
                                X