If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петър Димитров - министър на икономиката и енергетиката?!
Аз лично вчера в 6:30 като видях новината 10 минути място не можех да си намеря и ми се допи твърд алкохол за успокояване на нервите, все е дно съм катастрофирал :-). Това е мега некадърник. Овчаров беше 10 пъти по свестен от тоя.
От този човек не съм чул едно изказване, в което да има нещо, с което да съм съгласен.
Станишев никога не съм му бил фен, но това вече прелива чашата. Не знам за бившия монарх какво да кажа при положение, че се съгласява с този палячо?! Предсрочни избори само ще ги оправят тея.
Re: Петър Димитров - министър на икономиката и енергетиката?
Първоначално изпратено от bogosian
в първия момент си мислех, че това е майтап - върхът на този глуповат чичка би трябвало да бъде началник бригадир на комбайнери, а той изведнъж става министър на икономиката и енергетиката!?
всичките му изяви са ме разсмивали, защото прилича и говори като олигофрен и изведнъж - бам, министър. чудя се толкова ли са пропаднали комунистите, че да не могат да намерят една адекватна фигура - поне да не прилича на пълен палячо?! абсолютна трагикомедия.
и тази вечер по панорама питат станишев: "а вие мислите ли, че представените за министри имат качествата, за да изпълняват задълженията си"
и нашия:
"ъъъ, аз мисля, че П.Димитров е една доказана фигура - той е сред най-изявените икономисти в БСП и винаги когато се обсъждат теми в сферата на икономиката той се включва активно" ... или нещо от сорта. аз си мислех, че винаги, когато на другарите им стане тегаво го викат този палячо, за да се изкаже по някоя тема и всички да се посмеят от сърце.
Случайно попаднах на една негова реч в едно село по време на парламентарните избори. Обещаваше 300 % ръст на пенсиите!!!!! Хората му се кефеха. Мазният кмет - също. А аз стоях и не вярвах на ушите си, очите си ..... След него Славка Калчева почна с бяла роза. Смешникът Петър Димитро облече си якенцето, качи се в колата и..... партийната задача е изпълнена.
"Министерство на икономиката" - това ми прилича на щъркела, който носи бебетата. Приказка за деца. Щото икономиката я правят субектите, а доста от тях не желаят държавна намеса. Министър ли ще носи печеливша икономика? СМЯХ!!!
По-добре "министър на дяловото участие на държавата".
Или на "министър на държавното пречкане" ? Ще видим.
За енергетиката съм съгласен, там трабва да има държавна политика, координиране, съгласуване, даже министерство, но трябва да има и стратегия.
Чели ли сте настоящата? Лично аз я четох преди година и нещо, чудех се дали да се смея или да плача, такъв позор и липса на перспектива нийде другаде няма. Само "да продадем това", "да разпредилим онова"... В тази област ние нямаме държава и визия, а само задници, готови да лапат ( Странно, ще кажете, но факт! - явление). То затуй и не бе отстоян Козлодуй /всеки се оправдаваше с предния/, затуй имаше срив в електросистемата, затуй са замърсявания, обгазявания, шашове покрай стачките на миньорите, че може да спрат ТЕЦ-ове... И още ще има, и още, и още. Там трябват специалисти, кадърни, млади и нахъсани, но...
ОТКЪДЕ ?
Аз мисля, че Богомил Манчев е най-логичния избор за министър на ЕНЕРГЕТИКАТА, той и без това си я управлява. И също така смятам, че икономиката и енергетика трябва да бъдат разделени(като министерства).
Петър Димитров - министър на икономиката и енергетиката?!
в първия момент си мислех, че това е майтап - върхът на този глуповат чичка би трябвало да бъде началник бригадир на комбайнери, а той изведнъж става министър на икономиката и енергетиката!?
всичките му изяви са ме разсмивали, защото прилича и говори като олигофрен и изведнъж - бам, министър. чудя се толкова ли са пропаднали комунистите, че да не могат да намерят една адекватна фигура - поне да не прилича на пълен палячо?! абсолютна трагикомедия.
и тази вечер по панорама питат станишев: "а вие мислите ли, че представените за министри имат качествата, за да изпълняват задълженията си"
и нашия:
"ъъъ, аз мисля, че П.Димитров е една доказана фигура - той е сред най-изявените икономисти в БСП и винаги когато се обсъждат теми в сферата на икономиката той се включва активно" ... или нещо от сорта. аз си мислех, че винаги, когато на другарите им стане тегаво го викат този палячо, за да се изкаже по някоя тема и всички да се посмеят от сърце.
Коментар