If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
навит сам да бачкам в нашето ново тв но при нормални кинти ) и да си пусна биографиката като гледам с директорката сме на едни години преблезително
ще се разберем )
а и визия имам аве направо сам за там да ми превеждат заплатата авансово направо на сметката ми ))
Само да си вземеш поправителния изпит по Български език от 6-ти клас и ще те вземат. С тази визия...
Човека е с визия , а ти ще го връщаш в училище ......................... бъди великодушен
навит сам да бачкам в нашето ново тв но при нормални кинти ) и да си пусна биографиката като гледам с директорката сме на едни години преблезително
ще се разберем )
а и визия имам аве направо сам за там да ми превеждат заплатата авансово направо на сметката ми ))
Само да си вземеш поправителния изпит по Български език от 6-ти клас и ще те вземат. С тази визия...
ще се разберем )
Vsi4ki medii sa na edin princip - podse6tai zainteresovanite da si pla6tat. ili si pla6ta6, ili te nqma ili po-lo6o, pi6at negativno dokato si plati6. Taka 4e , 6te se nameri na4in da se izdarja.
Имате ли какво да кажете или само вятър си правите?
Нормално е да поздравите хората с успех, да се зарадвате че някой прави нещо за бизнеса,а не да злорадствате и да говорите за неща от които си нямате и грам понятие.
АЗ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО УСПЕХИ НА ЕКИПА НА ИКОНОМИКА ТВ !
-Koga she triabva da startira tazi Televizia ,nishto niama v mediinoto prostransto za tova !?
Коментар