Тез мерки първо да се приложат за британския паунд и след това да дават акъл на Източна европа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платежен баланс и валутен борд
Collapse
X
-
„Файненшъл таймс”: МВФ призова източните страни от ЕС да приемат еврото
06 април 2009 | 04:25 | Агенция "Фокус"
Вашингтон. Засегнатите от кризата страни от ЕС в централната и източната част на европейския континент трябва да обмислят да изоставят валутите си в полза на еврото дори без официално да влизат в еврозоната, считат от Международния валутен фонд (МВФ), съобщава вестник „Файненшъл таймс”.
Еврозоната може да занижи изискванията за прием, така че страните да могат да се присъединяват като условни членки, но без право на представител в борда на директорите на Европейската централна банка, препоръчват от МВФ. За страните от ЕС евроизирането предоставя най-големи ползи по отношение на справянето с натрупването на дългове в чужда валута, преодоляването на нестабилността и връщането на сигурността. Разкриването на секретния доклад, изготвен преди около месец, може да поднови яростния дебат относно стратегиите за подпомагане на Централна и Източна Европа....
И оригиналната статия... IMF urges eastern EU to adopt euro
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от драги ми смехурко
отиди на сайта на btv и от архива на новините виж новините от 19:00 часа на 01.04.2009г. в началото ще видиш "новината"Наздраве!
като истинско е, много професионална работа.
Комплименти за БТВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от драги ми смехуркоПървоначално изпратено от netware5Президентът Георги Първанов е подписал указа за насрочване на изборите за членове на ЕП
02 април 2009 | 11:03 | Агенция "Фокус"
София. Подписан е указът за насрочване на изборите за членове на Европейския парламент. Това каза на пресконференция президентът Георги Първанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на президента днес той е подписал указа, с което е насрочил изборите за 7 юни. Подписан е и указът за назначаване на ЦИК. Тя ще бъде единна и за двата избора.
И така засега се очертават се следните интересни дати:
29.05.2009 - след 18:00 часа
30.05.2009 - целия ден
31.05.2009 - преди 20:00
05.06.2009 - след 18:00 часа
06.06.2009 - целия ден
P.S. Майските дати са по-вероятни от юнските. Като излезе и втория указ на Гоце, ще има допълнителни прогнози
P.P.S. Превалявания може да се получат и в по-ранните майски уикенди, но вероятността е много малка
netware5, грешни са ти прогнозите, тя новината вече е факт : http://www.btv.bg/videos/search_videos.pcgi
, гледай началото !
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от драги ми смехуркоПървоначално изпратено от netware5Президентът Георги Първанов е подписал указа за насрочване на изборите за членове на ЕП
София. Подписан е указът за насрочване на изборите за членове на Европейския парламент. Това каза на пресконференция президентът Георги Първанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на президента днес той е подписал указа, с което е насрочил изборите за 7 юни. Подписан е и указът за назначаване на ЦИК. Тя ще бъде единна и за двата избора.
30.05.2009 - целия ден
06.06.2009 - целия ден
P.S. Майските дати са по-вероятни от юнските. Като излезе и втория указ на Гоце, ще има допълнителни прогнози
P.P.S. Превалявания може да се получат и в по-ранните майски уикенди, но вероятността е много малка
netware5, грешни са ти прогнозите, тя новината вече е факт : http://www.btv.bg/videos/search_videos.pcgi
, гледай началото !
НаздравеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Президентът Георги Първанов е подписал указа за насрочване на изборите за членове на ЕП
30.05.2009 - целия ден
06.06.2009 - целия ден
, гледай началото !
Наздраве
Коментар
-
[quote="netware5"]Първоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от itso78ето ти една статия на същият капацитет- Парамов от 2002, когато цитирам :"По мои скромни изчисления днес 1 евро вече има паритетно ниво от 10,40 лв" .
Единственото което мога да кажа, че е прав човекът- СКРОМНИ са му изчисленията, ама дали предеи 6 години или сега не се знае.
http://www.pravoslavieto.com/intervi...ov_finance.htm
Първоначално изпратено от Lamer777След 3 месеца 1 евро може да струва и 4,15 лева
Парамов.........съвсем спокойно може да заложите на курс 4,15 лв. за 1 евро.
Това е от 2007г.
При необходимост за съставянето на служебен кабинет доскорошният президентски съветник проф. Димитър Иванов има готовност да го оглави. Това заяви вчера пред "Новинар" говорителят на Граждански съюз "Нова България" Кольо Парамов. …
Коментар
-
[quote="Гари"]Първоначално изпратено от itso78ето ти една статия на същият капацитет- Парамов от 2002, когато цитирам :"По мои скромни изчисления днес 1 евро вече има паритетно ниво от 10,40 лв" .
Единственото което мога да кажа, че е прав човекът- СКРОМНИ са му изчисленията, ама дали предеи 6 години или сега не се знае.
Първоначално изпратено от Lamer777След 3 месеца 1 евро може да струва и 4,15 лева
Парамов.........съвсем спокойно може да заложите на курс 4,15 лв. за 1 евро.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
[quote="itso78"]ето ти една статия на същият капацитет- Парамов от 2002, когато цитирам :"По мои скромни изчисления днес 1 евро вече има паритетно ниво от 10,40 лв" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ivoooПървоначално изпратено от ДесеткиЛевовеАко някой има желание да последва съвета на "експерта" Парамов, аз съм насреща да приема залогаНе знам що за дебил би прогнозирал над 100% девалвация при условие че дори и в тотално фалиралата Украйна няма такова нещо.
Аман от тарикати
п.с. Аз залагам мои 5к еур срещу твои 20к еур, че борда няма да падне - съгласен ли си
Коментар
-
[quote="itso78"]ето ти една статия на същият капацитет- Парамов от 2002, когато цитирам :"По мои скромни изчисления днес 1 евро вече има паритетно ниво от 10,40 лв" .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ivoooПървоначално изпратено от ДесеткиЛевовеАко някой има желание да последва съвета на "експерта" Парамов, аз съм насреща да приема залогаНе знам що за дебил би прогнозирал над 100% девалвация при условие че дори и в тотално фалиралата Украйна няма такова нещо.
Аман от тарикати
п.с. Аз залагам мои 5к еур срещу твои 20к еур, че борда няма да падне - съгласен ли си
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooПървоначално изпратено от ДесеткиЛевовеАко някой има желание да последва съвета на "експерта" Парамов, аз съм насреща да приема залогаНе знам що за дебил би прогнозирал над 100% девалвация при условие че дори и в тотално фалиралата Украйна няма такова нещо.
Аман от тарикати
Коментар
Коментар