Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инфографики и диаграми
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
А, естествено, автомобилна индустрия... А аз се чудя какво толкова транспортират хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Нямам никаква идея. Още не схващам каква му е логиката, но съм забелязал, че винаги иам проблем с по-големи изображения, но като цяло ги приема едно към гьотере.
Това изображение конкретно ми го прие като използвах не „споделяне на снимка”, а от „качи от компютъра”.
А инфографиката - така изглежда, да, бледо синкавото означава, че автомобилната индустрия изнася най-много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКак споделяш нормална картинка. Пробвах по пет начина. От компютъра файл, от компютъра снимка. От интернет изображение. В цял размер, голямо, средно и тн. Линк директно. Каквото и да правя, винаги е пощенска марка
ПП Как да разбирам, че на Япония и Европа най-големите експорти са ТРАНСПОРТ??
че винаги иам проблем с по-големи изображения, но като цяло ги приема едно към гьотере.
Това изображение конкретно ми го прие като използвах не „споделяне на снимка”, а от „качи от компютъра”.
Пробвам се като ми трябва да публикувам изображение, и ако ми го уголеми като му цъкна в цял размер се радвам, че няма да се налага да го качвам на външен линк.
А инфографиката - така изглежда, да, бледо синкавото означава, че автомобилната индустрия изнася най-много.Last edited by Kris_; 22.05.2023, 00:51.
Коментар
-
Как споделяш нормална картинка. Пробвах по пет начина. От компютъра файл, от компютъра снимка. От интернет изображение. В цял размер, голямо, средно и тн. Линк директно. Каквото и да правя, винаги е пощенска марка
ПП Как да разбирам, че на Япония и Европа най-големите експорти са ТРАНСПОРТ??
Коментар
Коментар