Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Матэйкин, всяко едно евро, което купуваш е натоварено със 135% дълг. Казах ви, че еврото ви е избушено, ама вие не вярвате...
Това си е за ваша сметка...
С тая безполезна шума която си накупил всъщност си задлъжнял със 135 000 евра.
Сега ти има да връщаш на чужди държави и кредитори 135 000 евра...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПаниката започна. Според статията търсенето на Евро надвишава предлагането 10 пъти. Това автоматично ще доведе до вдигане на курса и така на практика ще тества колко е стабилен валутния борд. Държавата спешно трябва да се намеси и да осигури нужните евро банкноти, иначе рискуваме сами да си вдигнем курса, по който ще ни приемат в еврозоната.
Още преди 2-3 седмици ви предупредих, че нещо подобно може да се случи. Не очаквах обаче да е в такива големи мащаби. В личен план аз вече си купих почти 100к евро по изгоден курс, който със сигурност вече не е същия и който ще се вдига всеки божи ден от сега нататък.
Това си е за ваша сметка...
С тая безполезна шума която си накупил всъщност си задлъжнял със 135 000 евра.
Сега ти има да връщаш на чужди държави и кредитори 135 000 евра...
Доста тъпа сделка си направил... според мен...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Не може да различиш фейка от истинската новина ли?
Или нарочно го правиш?
Щото това е плитък дееп фейк
Не признава миграционната политика
НЕ признава джендъризма
Унгария вече НЕ ПРИЗНАВА ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ - наказателния съд в хага. Не само ЕК и еврокомисарите. Вече и другите институции за репресииНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Или нарочно го правиш?
Щото това е плитък дееп фейк
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ама то и сега НЯМА кой да те оперира и не в някоя забутана провинция а в СОФИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4279543[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Аз лично съм по доволен от лекарите и зъболекарите в бг. Интересно ми е като няма лекари без стаж кой ще те лекува, сигурно ии ще дойде да ти направи операция от херния, отделно че тези лекари са сега без стаж, но той си идва дори и да не искашНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
За лекарите вече е въведена ИИ диагностиката на база изследвания. Предлага допълнителни изследвания, хапчета и има по добра успеваемост от лекарите (статистически доказано в БЪЛГАРИЯ). За чужбина нямам данни ама там са по напред поне 5 години. Та скоро ще има само 1 гуру дет ще прави всичко и мед. сестри/санитарки. С лекарите без специалност до 5г е приключено и слава богу че грам ги няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Можеш само да им завиждаш за "пощенските кутии", защото средна им заплата е с +40% по-висока от френската и всеки ден 100 хил. франсета минават границата, за да бачкат там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАко бяхме я впрегнали тая енергия в нещо по-смислено и градивно - далеч щяхме да стигнеме!
А вие сте тръгнали да браните една фалирала реликва, чието място е в музея!?Левът е финансовия Титаник, добре че еврото е стабилно...
То се вижда колко е "стабилно" умрялото ви евро.
Евро-зоната ви е бъйлясала. Еврото ви е фалирало...
Видимо е от хората по цял свят. Само в България всичко се крие от продажните медии.
Целта на идиоти като вас е да набутете България във клуба на фалиралите за да поемем и да плащаме с десетилетия част от техните дългове !( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар